AK-PAK BULUŞMA

22-02-2009 4729 4 yorum. Yorum Ekle
İlçede seçim öncesi hareketlilik sürerken, AK Parti seçim koordinasyon ekibi de aynı hızla çalışmalarına devam ediyor.
Adaylıkları açıklanmış olmasına rağmen meydanlarda birlikte göremediğimiz, İlçe Başkanları ve Belediye Başkan Adaylarının aksine,
Ak Parti, İlçe Başkanı, Belediye Başkan Adayı ve Meclis Üyesi adaylarıyla basın mensuplarıyla tanışma yemeğinde buluştu.
22 Şubat tarihli basınla tanışma organizasyonunda, basını tanıma düşüncesinin güzel olduğunu fakat toplantı işleyişinde aksaklıklar olduğu da gözümüzden kaçmadı.
Beykoz’da var olan Yerel Yayınların katıldığı organizeye, Doğuş Haber ekibi olarak tam kadro katıldık.


Açılış konuşmasının ardından, sözü alan Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer tüm basın mensuplarına hoş geldiniz diyerek toplantının oluşum amacından bahsetti.
Daha sonra sözü alan Ak Parti Beykoz Belediyesi Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Büyükşehir Belediyesi Yönetiminde çalışmış olmanın verdiği avantajla, tecrübesini konuşturarak Büyükşehir'in sunduğu olanaklardan, Beykoz'a geçmiş dönemde yapılan yatırımdan bahsederken, Türkiye'nin genel gündemine de değinerek,
Başbakan'nın İsrail'e karşı göstermiş olduğu dirayeti daha önce aynı görevi yapmış mevkidaşlarının gösteremediğini vurguladı. Yerel Basınla tanışma ve Ak Parti Meclis Üyeleri'ni tanıştırma toplantısında, yerel basın mensupları temsilcilerine de söz verildi. Genel olarak imtiyaz sahiplerinin gazete ve yazar kadrosunu tanıttığı toplantının tek eksiği, basın mensuplarına soru hakkı tanınmaması oldu.

Yazar kadromuzun ve tahminimizce birçok basın mensubunun İktidar Partisi'nin İlçe Yönetim kademesine, soracağı birçok soru vardı. Bu soruların havada kalması bizleri oldukça şaşırttı. Fakat Ak Parti yönetimi ayda bir kez yerel basın mensuplarıyla toplanmak istediklerini dile getirince, bu eleştiriyi paylaşmak bizlere farz oldu. Lakin bir dahaki toplantıda sorularımıza cevap beklediğimizi şimdiden Ak Parti İlçe yönetimine bildiriyor, bu organizeyi düzenledikleri için tebrik ediyorum.

Saygılar
Neyir ERKAN

Yorumlar

Süheyl ÇOBANOĞLU 22-02-2009

Nasıl

Neyir Hn.AKP Yerel Basın buluşmasını siz çok güzel özetliyerek köşenize taşıdığınız için ben ayrıca yazmıyacağım.Soru sorulmaması gerçekten eksiklikti.Bir de yapılacakların nasıl olacağını , yasal düzenlemenin nasıl yapılacağı , nasıl kaynak temin edileceği aydınlanmadı.İktidar partisine mensup olmak yetecekmi acaba? Her şeye rağmen AKP ilçe Yönetiminin yerel basına karşı bu yaklaşımı takdire şayan.Size de Tesekkürler.

Ceyda ÖZIŞIK 27-02-2009

TAM KADRO KATILMADINIZ Kİ...

Neyir hanım eleştirinize bende katılıyorum. Böyle güzel bir programın soru kısmı olmaması bence dostlar alış-veriş te görsün gibi olmuş.

can beykozlu 02-03-2009

sorulara çelikbileğin tahamülü yok ki sorulsun

Yücel Çelikbilek İbrahin İbiş ,Şahap Şeker,Kavacıkta yaptırdığı kaçak inşaatlar,Elmalı Köyünü nasıl kaçak inşaatlarla doldurduğu,Beykoz Belediyesinin hizmet araçlarını seçimi kaybettiği gün büyükşehire nasıl kaçırdığı,Belediye Mülkiyetindeki Sosyal tesisleri Büyükşehire nasıl ve niçin verdiği sorulursa verecek cevabı yok ta o yüzden soru sorulmasına izin vermiyor.Muharrem Ergülü nasıl saf dışı ettirdiği sorulur diye soru sorulmasına izin vermiyor.Hep büyükşehir yardımlarından söz ediyor.Biri kalkarda Alaattin Köseler 5 yıl yardımsız beykozu nasıl idare etti diye sorar diye.Ama bu soruyuda bu güne kadar hiç bir yerel basın gündeme getirmedi.Sorun bakalım beykozun mülkiyetindeki yerleri niçin seçimi kaybettiği gün Büyükşehir Belediyesine devvreti ?Bunları Alaattin Köseler nasıl ve hangi uğraşlar sonucu beykoza klazandırdı.Basın olarak bunları bir sorun ve köşelerinizde yazın bakalım neler oluyor?

kerem şahin 02-03-2009

sayın basın mensupları bunları sorun bakalım

Sayın Yücel Çelikbilek aşşağıdaki sorulara cevap veremeyeceği için soru sorma hakkı vermiyor.
-Siz değilmisiniz; 1994 yılında Beykoz Belediye Başkanı olur olmaz partizanca tutumla belediye personeli ile uğraşan Mühendisleri hiçbir gerekçe göstermeden diğer belediyelere süren .( Mahkeme kararı ile geri döndüler )
Bu kişilerden biri olan beş yıl hiçbir görev vermeden (gerekçesi sizde saklı) İnşaat Mühendisi A. Esat Yaşar beş yıl Muharrem Ergül’ün sağ kolu olarak Yapı Kont Müdürlüğü görevini yürüttü.Bu kişi hakkında şu anda görev suistimali nedeni ile bir çok soruşturma mevcut iken yeni dönemde olası başkanlığınızda bu kişi ile nasıl bir çalışma içinde olacaksınız ?
-Siz değilmisiniz; döneminizde ekonomik sıkıntı içinde olan Belediye Memurlarına verdiğiniz az miktardaki parasal yardımların tümünü geri alan
- Siz değimlisiniz 1999’da seçimi kaybettiğiniz ilk mesai gününde Belediye çalışanlarını Meclis Salonuna toplayıp “seçim sonucuna ihtiraz edip tekrar geleceğim; diye tehdit eden.
-Siz değimlisiniz 1999’da seçimi kaybettiğiniz gün Beykoz Belediyesinin Mülkiyetinde olan bina ve sosyal tesisleri (iski hizmet binası,Burun Bahçe Sosyal Tesisleri,Beykoz sahildeki Beytaş restaurant,Raşit Köktürk Spor Kompleksi) Büyükşehir Belediye Başkanlığına devreden ayrıca Bekoz Belediyesinin kullandığı hizmet araçları da seçimi kaybettiğiniz gün Büyükşehir Belediyesine kaçıran.
-Siz değimlisiniz ; bunlar karşılığında Büyükşehir Belediye Başkanlığında rant kapısı olarak çeşitli müdürlükler ve Yönetim Kurulu Üyelikleri alan.
-Siz değimlisiniz bu kadar etkin görevde olmanıza rağmen Beykoz Belediyesine yeteri kadar hizmet ve malzeme yardımı yapmayıp, mevcut Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ü başarısız kılan bu nedenlede tekrar aday gösterilmesini engelleyen .
-Siz değimlisiniz siyasette bel altı vuruşları yaparak sinsice 16 tane Belediye Başkanı Aday Adayına kazık atan.
-Siz değimlisiniz;Beldiye Başkanlığınız döneminde Belediye Meclis üyenize Kavacık’ta ( konut alanlarının içerisinde ) kaçak otogaz istasyonu açılmasına göz yuman .
Not: İbiş ve Süleyman Mercümek’le ilişkin unutulmadı.(!)
İnşallah bunlara cevap verebilirsin.

Toplam 4 yorum bulundu. 1-4 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787