AAAH MEDYA AAAAH……

07-01-2010 3213 2 yorum. Yorum Ekle
06 Ocak 2010 Çarşamba günü Kavacık da ki Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulunun Konferans salonundaki Endüstriyel Futbol konulu söyleşi deydim.Söyleşinin coşkulu taraftarları öğrencilerin karşısında ise Star Tv nin Spor sunucuları Cem Yılmaz, Sabri Ongun ile TGRT TV nin spor sunucusu Cüneyt Şen konuşmacıydılar.Transfer bedelleri,bilet fiyatları,Kulüp ürünlerinin fiyatları,Yönetici hataları ve Geçmişte yarı yarıya dolan Tribün coşkularına özlem konuşuldu. Öğrenciler renkli sorular sordu, Konuklar esprili yaklaşımlarla cevapladılar.
Tabii iş günü olunca benim titreşimdeki telefonum faaliyetini sürdürdü, bir ara bir iki arayana cevap için dışarı çıktım. Döndüğümde sona gelinmiş, Okulun sınıfları arasında oynanan Futbol Turnuvasında derece alanlar anons ediliyordu.
Benim sorum veya yorumunu isteyeceğim konu bende kaldı.
Bende, bende kalmasın diyerek buradan sizinle paylaşmak istedim.
Ana fikir şu idi.
Yine eskiden olduğu gibi bir Derbi yi yarı yarıya Tribün görüntüsü ile neden izleyemiyoruz.
Daha on beş gün evvel, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Kulüpler birliği Başkanı, Sayın Aziz Yıldırım bir açıklamasında, bunu dile getirmiş ve Tekrar eskisi gibi tribünler ortak seyir alanları olsun demişti.
Özellikle Büyüklerin maçlarındaki bu tek taraflılığın bitmesi içindi bu açıklama. Ama Lig Radyo dâhil bütün medya Taraftar şu an buna hazır değil dediler ve konunun üzerini kapattılar.
NEDEN?
Taraftarlar neye hazır değil.
BARIŞ’IMI?
Oysa bu bir panel konusu.
Alırsın güvenlik önlemlerini, başlatırsın, iddia ediyorum en fazla üç maç sonra güvenliğe gerek kalmaksızın birlikte maç izleme keyfine kavuşmuş oluruz.
Ama o zaman MEDYA nın SUYU, BESİNİ Kesilir.
Çünkü Medya Krizle Besleniyor.
Her şey sütliman olursa onlara nasıl malzeme çıkar, neyi yazacaklar, yazarlar ama kısacık ve hemen geçerler.
Medya öylesine karıştırıcı ve eyyamcı ki,
Koskoca Galatasaray Futbol takımının takım kaptanının bir antrenmanda çalan telefondaki FB. Marşına gösterdiği tepkiyi marifetmiş gibi lanse etti.
Hani Arda Turan çok esprili biriydi.
Olamaz mı? Bir Fenerbahçeli, Galatasaraylı arkadaşı ile birlikte idmana gelemezler mi?
Ne oluyoruz, Nereye gidiyoruz. Bu ufak adam düşünceleri ile nereye gidebiliriz?
Nerede METİN OKTAY-CAN BARTU yaklaşımı,
Türkiye Toplumsal barışı Futbol sahalarında, Tribünlerinde, Küçük kitleleri organize ederek daha çabuk ve kolay yakalar.
Bununla ilgili, Cemiyetçilik yaptığım dönemlerde tasarladığım, ama hayata geçirmek için fırsat bulamadığım bir projem için yetkililerden yakınlık bekliyorum.
Çünkü Ülkemi ve sizleri çoook seviyorum.
Sağlık, Huzur ve Sevgiyle kalın.
Tekin Toklucu
TekinT55@hotmail.com
0532 312 06 67


Yorumlar

Eylül 07-01-2010

doğru söyleyenin artık onuncu köyde bile yeri yok

Sayın Toklucu, ilginç yazılarınızı ilgi alanımın dışında olmasına rağmen keyifle okuyorum, saklayamayacağım duygularımı aktarma gereği duydum. Siz hiç istisna dışında düz bir sporcunun aktif spor yaşamı sonrasında spor dünyasında yazar, proğramcı veye spor yaptığı dal ile ilgilenen gördünüzmü, sanmıyorum Türkiye de her sektörün tekeli olduğu gibi bu sektöründe tekeli var.Ağzınızla kuş tutsanız size aracılık eoen bir tanıdığınız yoksa hiç şansınız yok. Ancak olağanüstü şansınız varsa belki, o zaman da istisna grubundan olursunuz ve spor camiasında yer bulursunuz aksi durumundamümkün değil. Bu sebepten yazınızın tamamına katılıyorum. Keşke tüm yazarlarımızı bu kadar açıkyazabilseler. Teşekkür ederim

Ahmet Karasu 08-01-2010

farklı bir kalemsiniz

Sayın Yazar yazılarınızı eskiden de takip ederdim, fakat şimdi daha farklı konularda yazmaya başlamışsınız,çokta güzel oluyor, keyifle okuyorum son iki yazınızda harikaydı, yorum yazmak istedim uygun ortam bulamadım kusura bakmayın. Sizden bir Beykozlu olarak isteğim, Beykoz da oturan birçok spor adamı var özellikle lüks konaklarda ilçemize hemen hemen hiç katkıları yok mesleki anlamda, bui spor adamlarını Beykoz da sporun gelişmesi ile ilgili çaba sarf etmeye davet edemizmisiniz.

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 597
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1085
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 549
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 449
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 509
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 458
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 505
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 989
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 851