BABAM İÇİN…

01-07-2010 4297 3 yorum. Yorum Ekle
Sevgili Doğuş Haber Okurları,

Uzun süredir yazdığım köşe yazılarımda ilk kez (izninizle) benim ve beni sevenler için çok önemli olan hayatımın bir anlamda dönem noktası sayılabilecek mutluluğuma vesile olan yaşadığım bu durumu paylaşmak istiyorum.

Henüz ortaokul yıllarında karar verdiğim ve ne olmak isterseniz sorusuna her cevap verişimde cebimde hazır bulundurduğum “GAZETECİ” vasfının ikinci yarısını da mutlulukla tamamlamış bulunmaktayım.

İkinci yarısını, aldığım diploma ile pekiştirdiğim mesleğimin ilk aşaması ise, Doğuş Haber Gazetesinde son 5 yıldır aktif olarak sürdürdüğüm görevlerimdir.

Şöyle 5 yıllık maziye bakacak olursam, Üniversite sınavının sonucunu beklerken hiç beklemediğim bir acıyla sarsıldım. Annesi ve babası çalışan bir çocuk olarak büyüdüm hala da büyümekteyim. Babaannem, adı üzerinde hem baba hem anne olarak hayatımda olası muhtemel açığı kapatarak beni büyüttü. Ne var ki, aramızdan erken ayrıldı. Çekirdek ailemizde yaşadığımız bu büyük acıdan tam 15 gün sonra şuan gururla bitirdiğim okulumu kazandığımı öğrendim. Hayat bir yandan can yakarken bir yandan da yeni kapılar açıyordu, o gün fark ettim. Her zaman şükreden bir bireydim. Sorumluluklarını bilen, altından kalkmak için elinden geleni yapan, sonuçlarına da katlanan bir çocukluk ve gençlik geçirdim, geçiriyorum. 5 yılın sonunda bitime ulaştığımda etmem gereken çok teşekkür olduğunu fark ettim.

Öncelikle hayatımda her daim rol modelim olan, Kahramanım Biricik Babama bu başarıyı armağan edip, bana güvendiği için teşekkür etmek istiyorum. Bu dönem boyunca onu kırıp üzdüysem de hepinizin önünde af diliyorum. Çünkü Bu diploma bir onun bir de benim için ayrıca ÇOK ÇOK önemli…

Annem can yoldaşım, kardeşim vazgeçilmezim, Halam ve Büyükbabam canlarım, sevincimle sevinip üzüntümle üzülen akrabalarım, arkadaşlarım, ailemden ayırmadığım Beykoz’un değerli basın mensubu büyüklerim ve elbette okurlarım bu başarı hepinizin, hepimizin…

Çok uzaklardan aldığım bir tebrik var ki beni gözyaşları içinde bıraktı. Yanımdan ayırmadığım İlk arkadaşım, ilk dostum, ilk sırdaşım, ilk kavga ettiğim çocuk, kısacası ilklerimin hepsi Volkan Abim; aklım her ne kadar sana kızgın olsa da sende çok iyi bilirsin ki, yerin asla değişmez. Hayat dedik yaşadıklarımıza sonra kısmet dedik, kaybettiklerimiz çok olsa da, ben senin sözüne hep güvendim yine güveniyorum. Döndüğünde biz aynı yerde olacağız.

Affınıza sığınarak özel durumumu paylaştığım bu yazımı sonlandırırken, tüm iyi dilekleriyle yanımda olanlara aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma ve büyüklerime tekrar teşekkür etmek istiyorum. Şimdi zorlu bir maraton beni bekliyor ama bu kadroyla altından kalkabilirim biliyorum.

Sevgiler
NEYİR ERKAN.




Yorumlar

Sinan KAVRAK 02-07-2010

TEBRİKLER

Bizleri gururlandırdın. Tebirk eder, başarılarının devamını dileriz.
Sinan KAVRAK
Dost Beykoz Haber Müdürü

Zeynep KÜçük 02-07-2010

Köşe yazarı komşuma

Hanım hanımcık,tatlı
akıllı ve sevgili Neyir'cim seni ve aileni tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum canım...

Volkan ERKAN 18-07-2010

H_Ü_Z_Ü_N

Köşende bana yer ayırdığın için çok teşekkür ederim canım!..
Yeni Okuma Fırsatı Buldum, Sen Benim için hep farklısın bunu bilmeni isterim, hayatımda çok önemli bir yere sahipsin ve yüreğimde kocaman bir parçasın, Belkide yaşadıklarımız kader kısmet ama ben inatçıyımdır bunu en iyi sen bilirsin ;) düzelicek kardeşim, herşey yoluna girecek bu seferki inadım herşeyi yoluna koymak için sen düşün ki herşeyi düzeltmek için nasıl bir mücadelenin içine girmişim. Sözüme Güven Ben Aynıyım.

Seni Tekrar tebrik eder, yanında olduğumu unutmamanı isterim.
Saygı ve Sevgi ile Başarılar senin olsun canım

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 427
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 425
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785