ACI AMA GERÇEK

15-10-2013 3456 Yorum yok. Yorum Ekle

Bir süredir internet gazetemizin yazılımı Çarşamba Pazarına döndü, her bıçak sırtı haber yaptığımızda durumdan kendisine vazife çıkartanların özel hedefi olmaya devam ediyoruz.

Sıkıntıyı gidermek her defasında tabi biraz ekonomik olarak, birazda zaman açısından bizi sıkıntıya sokuyor. Bunlara alıştık ve artık sıradan geldiği için yenilerini bekliyoruz.

Davet aldığımız etkinliklerin%90’lık bölümüne bizzat bulunmaya gayret gösterdik. Bunu Beykoz gündemini takip edebilmek için “son yıllarda bir büyüğümüzün genel olarak söylediği gibi” Beykoz’a Fransız kalmamak için yaptık. Çünkü internet gazetemizdeki sıkıntı, basılı gazetemizin yayınının süreli olması nedeniyle bu döneme denk gelen haberleri takip ettiğimiz halde yayınlayamadık. Şükürler olsun ki bayramdan bir hafta önce eski düzenimize yeniden kavuştuk.

Üzüldüğüm ve yazımın başına koyduğum “acı gerçek ise” anlatmaya çalıştığım sıkıntılı dönemde, belirtmeye çalıştığım gibi haberlere gittiğimiz halde yayınlayamadık. Hatta birçok meslektaşımıza mazeretleri sebebi ile katılamadıkları etkinliklerin haber malzemelerini, 13 yıldır olduğu gibi “şimdi bazı arkadaşlarımızın bu hizmeti akçe karşılığı yapacağını belirtmesine karşılık” BEDELSİZ paylaştık. Ve nefesimiz devam ettiği sürede bedelsiz paylaşmaya devam edeceğiz.

Bütün bu yaşadıklarımıza karşılık, ya arkadaş siz niye son dönemde haber girmiyorsunuz diye soran olmadı.

Olsun…

Ben ve ekibim 13 yıldır olduğu gibi, başta meslektaşlarımız olmak üzere, tüm Beykozlular ile bize ihtiyaçları olduğu anda paylaşım yapmaktan büyük mutluluk duyacağız. Çünkü biz doğuş haber ailesiyiz

 

DOSTUMUZ ÖMER KASAP’A…

Yaklaşık bir senedir Doğuş Haber Ailesi’nin ferdi olan dostumuz, iş yoğunluğu nedeniyle okuyucularına yeterli vakit ayıramama sıkıntısı nüksettiğinden, Gazetemizdeki köşe yazarlığını kendi köşesinde yazdığı veda yazısıyla sonlandırdı.

Gazetemizin sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığını aynı özveriyle kişisel uğraşlarıyla destekleyen ve aynı döngüyle bizimde kendisinin projelerini gönül rahatlıyla desteklediğimiz Dostumuza, bir yıl içerisindeki birçok özel anımız, paylaşımlarımız, okurlarına karşı hissettiği saygı ve sorumluluk göstergesi olarak hazırlamış olduğu, camiamıza örnek teşkil eden veda yazısı, Gazetemize verdiği hizmetler ve duyarlılığı için teşekkür ederiz.

Dostum Ömer Kasap üzerine şahsi duygularıma gelince;

Kendisinde 20 yıl önceki eforumu ve üretkenliğimi görmem sebebiyle ayrı bir Dostluk ve Saygı duydum. Yaşamım boyunca kendisini yakından takip edeceğim gibi, onunda beni aynı duygular ile gönlünde yaşattığından emin olarak, köşe yazarlığının son bulmasını zaruriyetten gereksinim olarak görüp, dostluğumuz üzerinde en ufak etkisi olmayacağını düşünerek, Değerli Dostumun çalışmış olduğu sektörde,gönlünden geçirdiği her türlü hedefe ulaşmasını temenni ediyorum.

Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787