Konuk Defteri

ömer demirel 02-02-2007

güzel beykozumdan ayrılalı 7 ay oldu.
bu kadar özleyeceğim hiç düşünmemiştim. tabi arkadaşlarıda çok özledim siteniz aracığı ile başta gazatenin yaratıcısı ozen abiye.volkiye ve diğer çalışanlara bol bol selamlar. budan sonra siteniz vasıtasıyla beykozu takip edeceği.hepinizi öpüyorum.

SAFFET KAYALI 31-01-2007

SİTENİZ ÇOK GÜZEL TEBRİKLER BAŞARINIZIN DEVAMINI DİLERİM...

saffet kayalı 29-01-2007

beykoz vakfı minibüsü var idi ne oldu

Z. Dalka 08-01-2007

Doğuş Haber gazetesinin sayın yetkilileri ve emekçilerine,

Partimizin 07.01.2007 tarihinde Yenimahalle'de gerçekleştirdiği ve coşkulu binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen panelle ilgili haberin yayınında da göstermiş olduğunuz yansız tutum ve aktarım için teşekkür eder, yayın yaşamınızdaki başarılarınızın devamını temenni ederim.

Z. Dalka
CHP Beykoz İlçe Örgütü
Yönetim Kurulu Üyesi

ahmet avşar 27-11-2006

siteniz yeni olmasına rağmen,doğru habercilik yapacağınızdan eminim.kurum ve kişilere karşı duyarlı,eşit duracağınıza inancım tamdır.yayın hayatınızda başarılar dilerim.

doguş haber 12-11-2006

Sayın Bahadır bey, bilgilenmeniz amacıyla bu notu yazma gereği duyduk,şu ana kadar bir iki tane hukuksal sorun doğurabilecek mesajı yayınlamadık, fakat mesaj sahibi ile yine web üzerinden mutabıklaştık.
Sizin mesajınızı da özellikle yayınlama gereği duyduk, mesajınızın ne kadar amaçlı, maksatlı ve bir menşekli olduğunu herkes görsün istedik. Her şeye rağmen zaman ayırıp maksatlıda olsa tavsiyeleriniz için teşekkür ederiz.

Bahadır 10-11-2006

Görüyorum ki eleştiriler hiç de açık değilsiniz. Yayınladığınız mesajların tamamı size methiyeler düzmüş ama, portalınızın içinin boşluğu, Çin Seddi'nden sonra uzaydan görünen tek şey. Benden size tavsiye, ya bu işi bilen birilerine danışın, ya da bu işten vazgeçin. Beykoz'u temsil edemiyorsunuz çünkü...

Bahadır 10-11-2006

Sitenizi inceledim de, çok amatörce hazırlanmış. Hele hele güzel Türkçemizin bu denli katledilmesi içimi acıttı. Size tavsiyem, imla kılavuzları ve dil bilgisi kitaplarını incelemeniz olacaktır. Bir de siz hiç mi kitap okumuyorsunuz, bu kadar fahiş hatalar yapılır mı? Çok ayıp!

Yasemin Başlantı 07-10-2006

Dğerli Ozan ve Bey ve Doğuş Haber Ekibi,
Geciktiğimin farkındayım ama, geç te olsa bu güzel siteniz için sizleri tebrik ediyor,
intenetteki yayın hayatınızda da başarılar diliyorum.
Saygılarımla...
Yasemin BAŞLANTI

Amine Yavuz 28-08-2006

Yaklaşık 3 yıl oldu sizi görmeyeli ve yazılarınızı okumayalı..Az önce beykozun resmi sitesinde dolaşırken denk geldim.Açıkçası bu kadar güzel bi site beklemiyordum özellikle nette yayınlanan yazılarınızın bu kadar iyi olacağını da..Artık akşamları okuyacağım doğru yazılarım olacak..Sonsuz teşekkür kaliteniz için..

Amine__

Toplam 156 yorum bulundu. 121-130 arası listeniyor.