Konuk Defteri

Yaşar ÖZYÜRK 14-05-2006

Beykoz ilçesine yakışır ilkeli ve dürüst olarak yapmaya çalıştığınız gazetecilik ile yetinmeyerek web sayfasını açmanız sizi ve hizmetlerinizi takip eden dostlarınızı fazlasıyla gururlandırıyor.
Umarız bunlarlada kalmaz TV ve Radyoda 'da bunu başarabilir önünüzdeki engelleri aşabilirsiniz.
En kötü günlerinizin en mutlu en sağlıklı olduğunuz günler kadar güzel geçmesi dileğimle.

METİN ÇANAK 10-05-2006

Doğuş Gazetesi yöneticisi Ozan Derviş'e internet yayın yaşamında da başarılarının devamını temenni ederim.

erol şimşek 01-05-2006

ozanbey siteniz hayırlı olsun mümkün oldukça sitenizden bilgi alış verişi yapmak isterim her beykozlu gibi bende şirin beykozuma katkıda bulunmak isterim saygılarımla erol şimşek (chp eski yön.kur.üyesi)

TACETTİN AKSU 30-03-2006

Sn.Ozan Bey,yeni web sitenizin yayın hayatına başlamasından dolayı başarılar dilerken,yaklaşık 4 yıldan beri çıkarmış oldugunuz gazetinizin;ilkeli,dürüst,objektif,tarafsız ve özellikle Beykozu her yönüyle yansıtan yayın politikanıza aynı hassasiyetle,sitenizdede yer vereceğiniz duygu ve düşüncesi ile,sizleri tebrik eder,başarılarınızın artarak devam etmesini temenni eder,saygılarımı sunarım.

Alaattin KILIÇ 25-03-2006

Sevgili dostum Ozan, Mücale edenler hep kazanmamıştır. Ama Kazananlar genellikle mücadele edenlerdir. Çok zor ve kısıtlı maddi imkanlar ile sorumluluk yayıncılık ilkeniz ile Beykoz'da yayın yapan biri olarak, sizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Siteniz hayırlı olsun...Emeği gecen ve katkı sunan herkese Dernek Yönetimi olarak sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Alaattin KILIÇ (Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı)

www.ardahanlilar.org
info@ardahanlilar.org

Ardahanlılar Portal Yönetimi 25-03-2006

Ozan Bey, e-medya ile yayın kaçınılmaz bir zorunluluk haline gelmiştir. Geç de olsa sizin gibi Beykoz değerlerine sahip bir yayıncı tarafından bu sitenin kurulmuş olması çok önemli. Ve aynı zamanda sizin gibi duyarlı biri için de ayrı bir sorumluluk yüklemektedir.

Ardahanlılar Portal Yönetimi olarak, imkanlarımız doğrultusunda her zaman yanınızda olacağımızı bildirir, siteye emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

www.ardahanlilar.org (Ardahanlılar, Kültür, Sanat, Eğitim ve Dayanışma Portali)

Süleyman YILDIZ 25-03-2006

Siteniz hayırlı olsun, çok iyi oldu. başarılı yayınlar.
Süleyman YLDIZ (Ardahanlılar Kültür ve dayanışama Dernek Saymanı)

Espender AVŞAR 25-03-2006

Dostum, siteniz hayırlı olsun. Çok sevindim. Ayrıca biz STK'lı olarak sevincimiz daha da arttı. Beykoz'a ve medya'ya hayırlı olsun. İyi yayınlar.
Espender AVŞAR (Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Bşk. Yrd.)

Şakir ÖZER 25-03-2006

Beykoz'a bu site ile daha da renk getireceğinizi umuyorum. Siteye emeği gecen herkesi kutluyorum. İyi yayınlar.... kolay gelsin...
Şakir ÖZER (Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Bşk Yard.)

Cengiz KAŞKA 25-03-2006

Sizi çok seviyoruz. her zaman yayınızdayız. Sitenizin yayın hayatına başlamış olmasından dolayı çok sevindik. Hayırlı olsun.
Cengiz KAŞKA (Ardahanlılar Kültür ve dayanışma Derneği Bşk. Yard.)

Toplam 156 yorum bulundu. 141-150 arası listeniyor.