YEREL MEDYA’DAN BEKLENEN GÖRÜNTÜLER

19-04-2008 6635 2 yorum. Yorum Ekle

Merkezi Gaziosmanpaşa’da olan, şimdilik Eyüp, Kağıthane ve Bayrampaşa ilçelerini bünyesine alan “YEREL MEDYA PLATFORMU” kuruluşunu, Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda verdiği tanıtım kokteyli ile duyurdu.

Birçok aksiliklerin birleşmesiyle irtifa kaybeden veya kaybettirilen Yerel Medyanın gücünü arzu edilen etkinlik ölçüsüne getirmek düşüncesiyle, bölgelerinde yeni bir yapılanmaya giden Yerel Medya Mensupları tanıtımlarını oldukça görkemli yaptı.

DSP Genel Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Hasan Macit, yine DSP İstanbul Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi Ayşe Jale Ağırbaş, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Ferhat Çağlar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, birçok Sivil Toplum Kuruluşunun Başkanları, bölgenin yerel medya mensuplarıyla, Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü ve Özgür Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Arslan’da Beykoz’dan katılan davetliler oldu.

Platform Başkanı Ali Şükrü Kara, yaptığı açılış konuşmasına çıktıkları yolda kendilerine destek olanlara ve kokteyle katılan herkese teşekkür ederek başladı. Kara amaçlarının yerel medya kuruluşlarının örgütlü bir güç olduğunu, güçlerinin bireysellikle sınırlı kalmadığını göstermek ve daha kaliteli yayınlar oluşmasına katkı koyarak her ortamda saygın kurum olmasını sağlamak için yola çıktıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Kaymakam Ferhat Çağlar ile DSP Genel Başkan Vekili Hasan Macit konuşmalarını böyle bir oluşumun getireceği güzelliklere ayırıp, platformun çalışma süreçlerine
yardımcı olacak çeşitli öneriler aktarırken, İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş, konuyu biraz daha geniş ele aldı.
Ağırbaş platform kurucularının Ankara’ya kendisini ziyarete geldiklerinde, samimi olduklarını anladığını ve kendilerine çalışmalarında yardımcı olacağını söylediğini belirtti. Yapılan çalışmanın bölgesel olmasının genele yayılma sürecini daha olumlu etkileyeceğini ve yapılacak çalışmanın diğer bölgelere de örnek teşkil edeceğini belirterek, önümüzdeki süreçte Yerel Medya’nın hak ettiği yere ulaşacağına olan inancını belirterek emeği geçerleri kutladı.


Dünya Yerel Yayıncılar Birliği Türkiye Temsilcisi olarak son konuşmacı olarak kürsüye davet edilen Fahri Ormanlı’da diğer konuşmacılar gibi birlik ve beraberliğin meslektaşlarına olan getirilerinin altını örneklerle çizdi. Ormanlı bu çalışmanın diğer bölgelerde de aynı olgunluk içiresin de gelişmesini dileyerek konuşmasını bitirdi.

Tanıtım Kokteylinde Gaziosmanpaşa Bölgesinden bir engelli, kuruluş çalışmalarından dolayı platform kurucu Başkanı Ali Şükrü Kara’ya plaket verirken, Platform Başkanı’da yeni oluşumlarına verdiği destekten dolmayı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a plaket verdi.



19-04-2008 6635 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Ali Şükrü Kara 19-04-2008

TEŞEKKÜR...

Doğuş Haber yayın grubuna Kokteylimize katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

FAHRİ ORMANLI 20-04-2008

BAŞAKAN-DWB@HOTMAİL.COM

MERHABA; SEVGİLİ KALEM DOSLARI KİM NE DERSE DESİN GERÇEKTEN MESLEĞİNE VE MESLEKİ AHLAKINA ÖNEM VERENLER HER ORTAMDA EKONOMİK VE SOSYAL MÜCADELELERİNİN VERDİĞİ SIKINTIĞA GÖYÜS GEREREK BİR ŞEKİLDE MESLEK AŞKI İÇİN BİR ARAYA GELME ÇABASINI GÖSTERMEKTE İŞTE BİZ EN AZ İSTANBUL GAZETECİLERİ OLARAK ORADA DAHA ÇOK OLMALIYDIK NE YAZIKKİ BİR ÇOK MESLEKTAŞIMIZA BİZZAT KENDİ ELİMLE VERMİŞ OLDUĞUM DAVETİYELERİ ALANLAR VE HAZIR PASTADAN PAY KAPMAYI DÜŞÜNENLER NASIL OLSA BU DAVANIN VE MESLEKİ MÜCADELENİN PEŞİNDE KOŞANLAR VAR ONLAR PİŞİRSİN BİZ YİYELİM DÜŞÜNCESİ DEVAM ETMEKTE İŞTE BUDA BENİ ÇOK ÜZMEKTE BEYKOZDAN BU DAVETE MESLEK AŞKI ADINA KİLOMETRELERCE YOL YAPAN OZAN DERVİŞ VE MUSTAFA ASLAN ARKADAŞIM NE KADARMESLEKİ SORUMLULUKLARINA SAHİP ÇIKTIKLARI FAZLASIYLA İSPATLADILAR VE DİĞER MESLEKTAŞLARIM VE BU OLUŞUMLARA BİR TUYLADA BİZDEN OLSUN MESLEĞİMİZ İTİBARLİ SAYGIN GÜVENİLİR YAŞASIN DİYENLER O ÇATI ALTINDA BİR ŞEKİLDE BİR ARAYA GELDİLER ADIMLARI HIZLANDIRDILAR SAFLARI SIKLAŞTIRDILAR MESLEK VE GÖREV SORUMLUĞU İÇİNDE OLAN HER MESLEKTAŞIMIZI KENDİ İLÇESİNDE 9 KİŞİLİK KURUCU ÜYE İLE BU HAREKETİN İÇİNDE BİRBİRİNDEN BAYIMSIZ AMMA BİRBİRİYLE BÜTÜN HAREKET ETMEYE DAVET EDİYORUZ YETERKİ KENDİNE VE MESLEĞİNE AHLAKİ ZARARLARI OLMASIN BU HAREKETİ KISKANANLAR VE DEDİKODU ÜRETENLER O ENERJİLERİNİ BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİN HARCASIN BİRİMİZ HEPİMİZ HEPİMİZ BİRLİĞİMİZ DİRLĞİMİZ İÇİN "VARMISIN BİRLİKTE AYAĞA KALMAYA "SALICAKLA KALIN" FAHRİ ORMANLI "DÜNYA YEREL YAYINCILAR BİRLİĞİ" "DWB-TR" KURUCU BAŞKANI 0538,688,64,21

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 591
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1080
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 546
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 448
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 506
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 456
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 653
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 503
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1123
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 986
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 849