TOFD BEYKOZ DOYASIYA EĞLENDİ

07-05-2008 10516 15 yorum. Yorum Ekle

Genel merkezi İstanbul Ataköy’de bulunan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi üyeleri ve aileleri ile birlikte Beykoz Belediyesinin kendileri için düzenlediği moral eğlencesinde, doyasıya eğlendi.


Beytaş tesislerinde gerçekleştirilen moral gününde eğlence ile birlikte yaklaşmakta olan Anneler gününü de bu vesile ile kutlayan dernek üyeleri ve misafirler oldukça neşeli bir gün geçirdiler.

Saat 13.00’de başlayan programda elektriklerin kesik olması yüzünden Belediye Başkanı Muharrem Ergül çok kısa bir konuşma yaparak, bir başka programı olması nedeniyle izin isteyerek organizasyondan ayrıldı. OFD Beykoz şube başkanı Serap Beşer'de mikrofonsuz olarak davetlilere hoş geldiniz diyerek günün anlamını ima eden sözlerle selamlama konuşması yaptı.

Anadolu yakası olarak Kartal, Ümraniye, Beylerbeyi ve Beykoz'dan katılıma iştiraklerin olduğu programda, davetiyelerin arkasında bulunan numaralara göre çekiliş tertiplendi. Beykoz Belediye başkanı Muharrem Ergül'ün eşi Ayşe Ergül Beykoz eğitime destek derneği (Bedes) Başkanı Gülay Demirel tarafından tertiplenen çekilişte misafirlere bol bol hediyeler dağıtıldı.



Belediye Başkanı Muharrem Ergül'ün eşi Ayşe Ergül ilk çekilişi yaptığı anda elektriklerin gelmesi salonda bulunan misafirleri oldukça sevindirdi. Engelli misafirlerden küçük Oğuzhan Tunçbilek'in İstiklal Marşını okuması salonda bulunan misafirlere duygulu anlar yaşattı.

Yine engelli misafirlerden Harun Deniz ise Karadeniz yöresinin türkülerinden birer demet okuyarak misafirlere neşeli anlar yaşattı. Piyanist şantör Zaferin sunduğu bol müzikli bir günde oldukça eğlenen misafirler sahneden hiç ayrılmadı. Haberimizin başlığında da belirttiğimiz gibi TOFD BEYKOZ doyasıya eğlendi.



07-05-2008 10516 15 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Özlem 08-05-2008

Teşekkür ederim.DOĞUŞ HABER.

Eylencemize iştirak eden bütün basın mensuplarını hemen hemen artık yavaş yavaş tanımaya başladım.Doğuş ahber olarak size ve ekibinize çok teşekkür ederim.Sizler aynı zaman da haber yapmıyorsunuz haberini yaptığınız engelli insanlarla bire birde ilgileniyorsunuz.Küçük Oğushanın İstiklal marşını unutupta okuyamadığı anda hemen devreye siz Doğuş haberin muhabiri olduğunu öğrendiğim yardımcınız engelli olan Oğushana öyle moral verdiki salonda görmeye değerdi.Bu vesile ile siz Doğuş habere ve duyarlı ekibinize bir kez daha teşekkür etmek mecburiyeti kıldım kendimde.Unutmadan söleyeyim haberiniz çok güzel olmuş bana yine aynı anları yaşattı.İyiki siz varsınız.Doğuş haber engelliler adına bir kez daha teşekkür ederim.SAYGILARIMLA.Özlem Taşkıran (ENGELLİ ANNESİ).

suzan 09-05-2008

engelli olmak suçmu

engelli olmak suç olsa idi mahkemelerde yer kalmazdı hapishaneler dolar taşardı. sorarım siz aydın kişilere acaba suçlu bizlermiyiz. yoksa kendilerini sağlam sayan beyin özürlü insanlarmı.suçluyu bulana helal olsun. ama biz engelliler asla beyin özürlü engelli olmadık.gerçek engelliler bizleri hor görenlerdir.güzelim diye sevinmeyin bir sivilce yeter zenginim diyede sevinmeyin bir kıvilcım yeter.bizi böyle yaratan allah elbet birşey biliyordur. onun işine karışılmaz.başkan muharrem ergülün kıymetli eşine selam olsun bizi yalnız bırakmadı. başkansa hemen ayak üstü konuşup poloneze ormana hayvan salmayagitti. arkasından bağırdım beykozda ormanmı bıraktılar diye ama kimse beni kavle almadı.yazık oldu saldıkları hayvanlara kendini bilmez avcılara yem ettiler. yazık ama çok çok yazık.haberinizi zevkle okudum. yorumu yazan özlem teyzemede teşekkür ederim. onu aynen tastikliyorum. hatta eksik bile yazmış. o abiyede teşekkür ederim.

cumhur erensoy 15-05-2008

aslanım oğuzhanım benim

yukarıdaki yavrumuz oğuzhanımızı güldürdünüz ya Allahta sizleri güldürsün inşallah.Oğuzhan sizin haberinizden sonra müthiş moral kazandı. gülay hanıma ve oğuzhana yardım eden gazeteci abiye ailesi adına çok teşekkür ederiz. gülay hanım oğuzhana istiklal marşını başka proğramlarda okutacaktı. inşallah unutmamıştır. o proğramda mutlaka sizlerde bulunun. çünki oğuzhan siz doğuş haberle yeniden doğdu.onun doğan güneşini söndürmeyin olurmu. kaymakam beyin eşine gülay hanıma gazeteci arkadaşa selam olsun .bu site bizim moral kaynağımız duyduk duymadık demeyin duymayanlarada söyleyin.

pınar 17-05-2008

ne olur bizi yalnız bırakmayın

bir başka siteleri dolaşıyorum onların yorumlarına bakıyorum yalnış anlamayın ama doğuş haber bizim duygularımızı daha iyi anlıyor gibi geliyor bana. bu proğrama gelen gazeteci ablayı ve gazeteci abileri çok iyi tanıyorum. ismini ermek istemediğim bir gazete varki oradan apar topar gitti ben buna çok kırıldım.bu haber yalnız iki sitede yayınanıyor halbukıi oradabeş tane fotoğrafcı vardı. habere gelınce ıkı tane sitede yayınlandı.biz arkadaşlarla uyum içersinde anlaşıp en iyi haberimizi yapan siteyi okuyup teşekkür etmek için anlaştık bizce siz teşekkürü çoktan hak ettiniz. teşekkürler doğuş haber iyiki sizler varsınız.

Özlem BABASIZ 18-05-2008

teşekkürler

doğuş haber gerçektende içimizden biri gibi oldu artık bizimle gülüyor bizimle ağlıyor tüm organizasyonlarımıza verdikleri özveriden dolayı gazete yöneticilerine ve muhabirlerine teşekkürlerimizi bir borç biliriz.... TOFD BEYKOZ SEKRETERİ ÖZLEM

özlem taşkıran 18-05-2008

yürekli kızımız özlem ve arkadaşlarına selam

e ekızımız özleme katılmamak mümkünmü özlem kızımız bile doğuş haberin farkını anlamış.bu haber yalnız doğuş haberde gündemini koruyor.bir diğer site vardı o site bu haberi çoktan kaldırdı. hatta özlemin yaptığı yorum vrrdı onuda silmişler.ben bunun altında bir şey aramıyorum. ama olsun iyiki bu site var herkese söylüyorum . bizi anlayan bütün arkadaşları bu siteye yönlendiriyorum.özlem babasız seni çok seviyoruz. doğuş haberde en çok seni seviyor galiba bütün resimlerde sen varsın. seni çok ama çok seviyoruz doğuş haber.seni çok seviyoruz özlem babasız. arkadaşlarına selam olsun. özlem taşkıran

irem 18-05-2008

canım teyzem

sevgili ofd o gun aranızda olmayı cok isterdim oğrencı oldugum ıçın gelemedim basta sevgili teyzem olmak üzere hepinizi cok sevıyorum ismail abiye,nuray ve serap ablaya burdan kucak dolusu opucukler yolluyorum...

HÜLYA 22-05-2008

teşekkürler saniye hanım

bizlere ev sayipliği yaptınız herkezle tek tek ilgilenip gönül aldınız sızı tanımaktan çok mutlu olduk OFD de sizin gibi kişilerin olması her zaman yarar getirir örnek alınacak bir kişisiniz sizin bulunduğunuz kuruma hizmet aşkı bizlere çok büyük örnek oldu size olan hayranlığımı bir kez daha belirtir saygılar sunarım DOĞUŞ haberede teşekkürler ker zaman yanınızdayım yeterki haberim olsun

MUZAFFER KALE 25-05-2008

BU DURUMA DÜŞEN ANCAK BİZİ ANLAR

Bizler bu dünyaya gelrken böyle olacağımızı bilebilirmiydik.Ama kudret sahibi allah bir şeyler bilmese bizleri böyle yaparmıydı.Hepinizi öpüyorum ve Allaha emanet ediyorum.

Pakize koca 28-05-2008

Özlem seni çok seviyoruz

bizler bütün Mesudiyeliler olarak ölem ve arkadaşlarının yanındayız. Annesi aycan ve babası ayhana selam olsun.Merak etmeyin onun arkasında o kadar sevenleri varki. o hepimizin kalbine taht kurdu. Özlem bütün arkadaşlarına selam.Tabiki doğuş haber sizede selam.

Toplam 15 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785