Saadet Partisi Beykoz İlçe Yönetimi Anneler Gününde Huzur Evlerindeki Anneleri Unutmadı

12-05-2008 11115 12 yorum. Yorum Ekle

Saadet Partisi Beykoz ilçe teşkilatı halkla ilişkiler başkanlığının düzenlemiş olduğu huzur evi ziyaretlerini gerçekleştirdiler.


Huzur evlerinde evlat hasretiyle üzülen yaşlı Annelerini unutmadılar. İlçe başkanı Salih Birinci halkla ilişkiler başkanı Ahmet Avşar ve ilçe icra yönetim kurulunun’da hazır bulunduğu ziyaretler esnasında bol bol Annelerin eli öpülüp hayır duaları alındı.

İlçe başkanı Salih Birinci çok duygusal bir konuşma ile kıymetli arkadaşlar bu Anneler şuan çok şanslı Annelerimiz ama dışarıda aynı şansta olmayan anneler olduğunu hep birlikte biliyoruz ve görüyoruz. Yarın bizlerinde ne durumda olacağımız belli olmayan bir dünyada yaşıyoruz. Benim Annem vefat etti, benim Annem yok diyenlere buradan tasfiyem şudur gelip bu eli öpülesi Anneleri bağırlarına basıp onlarla Anneler gününü kutlamasını tavsiye ediyorum. Halkla ilişkiler başkanımız sevgili Ahmet Avşara teşekkür ediyorum. Bizlere bu duygulu anları tattırdı bu vesile ile gerçek Annelerimizin yanında olmaktan çok mutluyum onların ellerinden öpüyor bağrıma basıyorum Anneler gününü tebrik ediyor İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allahım’dan niyaz ediyorum diyerek, sözlerini bitirdi.

Haber Kaynağı
İsa Taşçı




12-05-2008 11115 12 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Salih ARİF 12-05-2008

ANA GİBİ YAR OLMAZ

Evet bende Saadet Partisi ANNELER günü ile ilgili diğer partiler gibi pankart asmayınca zannettimki annelerimizi unuttular. Tebrik ederim. Zaten Gençlik kolları bu faaliyetleri sık sık yapıyorlardı. Doğuş Haber sitesinden takip edebiliyorduk. Bunlar güzel şeyler.

Aydın eser 13-05-2008

Bu insanlar bu işi biliyor

Miili görüşünün kıymetli inanları bende gerçekten Salih,Arif bey gibi düşünürken Doğuş haber sitemizde Saadet Partililerin Anneler gününü neden kutlamadıklarını düşünürken bu gün siteyi açtığımda Allahım sana şükürler olsun işte Anneler günü böyle kutlanır diyerek çok mutlu oldum Teşekkür Ederim sizlere sizler bu işi çekirdekten yetişerek zaten biliyorsunuz.Allah hiç bir Anneyi evladının yanından ayırmasın buradan gelin adaylarına sesleniyorum Annelerenin kıymetini blip onları bağırlarına bassınlar.İlçe başkanı Salih Birinci ve ekibine bizlere bu güzel tabloyu yaşattıkları için çok çok Teşekkür Ederim.Doğuş Haberede bu güzel anlamlı günü bizlerle paylaştığı için ayrıca Teşekkür Ederim.Saygılarımla.

cem osman KIR 15-05-2008

CENNETİN KAPILARI

Cennet anaların ayakları altındadır buyuruyor peygamberimiz öyle ise cennete ne kadar yakın olursak o kadar hayrımıza buyrun cennetin kapısında buluşalım.
Doğuş habere haberleri kaçırmadığı ve işini iyi yaptığı için tebrik ve teşekkür ediyorum...

ismet soner 16-05-2008

anneler günü

bu vesileyle tüm anneler gününü kutlar saadet partisine başarılar dilerim..

aptullah kurşun 23-05-2008

her zaman her yerde ama doğru yerde

teşekkür ederim merhum yusuf dalgıcın yetiştirdiği insanların torunları çok güzel işler yapıyor. hepiniz birer yusuf dalgıçsınız. çünki onun hamuru olan sizler asla hata yapmazsınız. Bu aralar ekrem tuncer kardeşimizin faaliyetlerini sitelerde göremiyorum. halbuki ekrem tuncer her zaman gençlik kollarıyla beykozda çalışmalar yapıyor. inşallah onuda görmek nasip olur. yusuf dalgıçın mekanı cennet olsun .Bu vesileyle Anneler günü geçmiş olsada bütün annelerin ellerinden öperim. Doğuş haberede her zaman olduğu gibi teşekkür ederim. Elinize sağlık.

salih kara 23-05-2008

bizler tebliğ ederiz

bizler diğer siyasi partilerden farklı olarak yalnız Yüce Allahın biz kullarına emrettiği iyiliği doğruluğu sevgiyi saygıyı insanlarla paylaşmak ve tebliğ etmekle mükellefiz. Kazanmak veya kaybetmek korkusu asla yaşamayız. Alah nasip ederse buna layıksak onu ancak allah tayin eder. güç ve kudret yalnız ondadır.Böyle güzel faaliyetleri ancak maneviyatlı insanlar yapar. hepinizi allaha emanet ediyorum. böyle güzel haberleri sıtesınde yayınlayan medya kuruluşu kardeşlerimizede teşekkürler.

Özlem çelik 28-05-2008

tebrik ederim sizleri

Bana annemi hatırlattınız .Anneler gününü gelin bir defa kutlamayın. her gün annenizin elini öpün. Ben Annemi kaybedince kıymetini anladım.İş işten çoktan geçti.saadetliler helal olsun sizde olmasanız böyle haber okuyamayacaktık.VEFAT etmiş Annemi sayenizde birkez daha hatırladım.Dualarım bütün annelere ve sizlere bu gazete sitesine hepinize olsun.

ALİ TUFAN 04-06-2008

Salim amcama selam olsun

hiç bir menfaat katkı beklemeden yalnız rızasını Allahtan bekleyen bu Milli görşçülere ancak saygı duyulur. Salim adanur amca sana selamların en güzelini yolluyorum. ESSELAMİN ALEYKUM VE RAHMETULLAHİ VE BEREKATÜ .Sizleri çok seviyoruz Allah yardımcınız olsun .Anneler günü kutlu olsun.Annerleri olmayanlarada Allah sabır versin.Tuttuğun altın olsun doğuş haber benim Annem yok bu sayede bana anamı hatırlattınız .Anneleri olmayanlarında Anneler günü kutlu olsun. Sağolun varolun.

MUZAFFER KALE 04-06-2008

milli gorüş takvimle çalışır

sayın salih arif ve sayın aydın eser unuttuğunuz bir şey var. milli görüşçüler takvimlerine bakarak proğramlarını harfiyen uygularlar. bundan hiç şüpheniz olmasın. Bekleyin daha neler neler olacak. Gençlik kolları faaliyetlerine daha başlamadı.bir başlasa toz dumana katılır. evel Allah.Şimdilik abileri yavaş yavaş yürüyorlar. ALLAH yardımcınız olsun.

şeref topcu 13-06-2008

haydi beykoz kurtarın kendinizi

beykozlum kendinize ilk defa bir iyilik yapında şu milli görüşçülerin önünü açın o zaman gerçek belediyeciliğin ne olduğunu hizmet nasıl yapılıyor tekeden nasıl süt çıkarılıyor görün. yoksa beykoz elden gidiyor. bunun farkında olmanız lazım.benden tebliğ etmek. karar sizin. oyda sizin

Toplam 12 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 602
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1090
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 552
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 452
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 514
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 466
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 663
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 510
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1129
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 993
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 853