CHP Beykoz Gençlik Kolları Basın Açıklaması

16-05-2008 11477 11 yorum. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları, siyasi gözlemlerini oluşturdukları basın açıklaması ile ilçe yerel basınına ve Beykoz Kamuoyuna açıkladı.


CHP Beykoz İlçe Gençlik Kolları, siyasi gözlemlerini oluşturdukları basın açıklaması ile ilçe yerel basınına ve Beykoz Kamuoyuna açıkladı.

P.Bahçe Meydanında gerçekleşen basın açıklamasına, CHP Beykoz İlçe Başkanı Ayten Kayalıoğlu, ilçe yöneticileri, 4. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve ADD Beykoz Şube Başkanı Füsun Sökmez katılırken, meydanda toplanan CHP’li gençler iktidara hesap sordu.






16-05-2008 11477 11 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

FAHRİ ORMANLI 16-05-2008

PRF"HAYDAR BAŞLIK" SLOGAN

YAHU DAHA 4X4 LÜK SLOGAN BULAMADINIZMI PRF "HAYDAR BAŞ" BU SLAGONU KİTABINI YAZDI DEMEKKİ BEYKOZ CHP TEŞKİLATI BU GÜNCEL SİYASETİN DEĞİLDE GÜNDEM SİYASETTE ACEMİ KALIYOR. BEN HER ZAMAN ŞUNU DERİM SİYASETİ PARA YAPMAZ AKIL YAPAR BU GENÇ KARDEŞLERİMEDE BİRAZ GEÇMİŞE DÖNÜK SİYASİ TARİHİ OKUSUNLAR DOLMUŞA GELMESİNLER NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ÇOK İYİ ANLAYCAKLAR AYRICA ŞUNU BELİRTEĞİM BEN HİÇ BİR SİYASİ TARAFADA HİZMET ETMEYEN BİR KİŞİYİN ÇÜNKÜ DÜN DE BU GÜNDE MESLEĞİM GEREYİ KISIR ÇEKİŞMELERDEN OLUŞAN KONULARDA SİYASET ÜSTÜYÜM. SEVGİLERİMLE.

ali baran 17-05-2008

ilginç

bunca zamandır hiç ortada gözükmüyordunuz ey chp ilçe gençlik kolları gözlerimiz yollarda kaldı..22temmuzdan önce milliyetçi oldunuz,şimdide tkp,emep bildirisine benzer bir bildiriyle dikkat çekmeye çalışmışınız..sizler beykoz gençliğine ne kattınız ki,şimdi kalkmış genel siyaseti kritik etme hakkını kendinizde görüyorsunuz??bir daha ki 19 mayısa kadar sizin büyük ihtimalle sesiniz soluğunuz çıkmayacaktır,onun için sizleri,1 yıllık çalışmanızın eseri olan bu bildiriden ötürü kutluyorum (!)

Kenan GÖKDEMİR 17-05-2008

89 YIL SONRA TEKRAR

Bağımsızlık ve demokrasi yolunda,
gericiliğe karşı,
halkın iktidar micadelesi için
alanlarda olmaya devam edeceğiz.

bahattin veli 17-05-2008

yılmaz

böyledir halkım birileri parmak basar konuya neden bastı olur birileri ses çıkarmaz neden sessiz olur.tespit doğrumu o tartışılmaz ama o şunu dedi bu bunu dedi.ali baran tespit doğrumu ne dersin sen ondan bahset var mı bu ülkede o yaşananlar bırak aliyi veliyi.fahri ormanlı bir hatırlatmamda size slogan o partinin degil tam bağımsızlık isteyenleri meydanlarda attıkları slogan.şimdi mesele şudur gençlik tespitlerde bulunmuştur ama mesele tespitlerin kendisi degildir niye bilmem onuda alilere velilere sormak lazım.devam gençler siz emanetinizi biliyorsunuz.tıkayın kulaklarınızı siyaseti sadece eleştirmek sananlara.

Hanife 17-05-2008

CHP

uzun zamandır laik-anti laik çekişmesinin tarafı olan chpnin kendine özgü politika benimsemesi bakımından önemli bir basın açıklaması. Bu arada eleştiren arakadaşlara da sormak lazım hem hiçbir iş yapmadıklarını söylüyorlar, siyasi tarih okumak ve dolduruşa gelmek ne demek?Oturup sorgulasınlar.İnsanların duyarlı olma zamanı ve kafalarının netleşmesini 1 Mayıs bir kez daha ortaya koymuştur. Yani yaşadığımız ve bize reva görülen dünyayı. Beykoz gençliğine "sessiz ve bireysellerin" kattığı çabayı toplumsallaştırmanın zamanıdır. Beyinleri örümcekleştirmeye ve geriye götüren sistem bu kadar açıktır çünkü. Sessiz çoğunluk bu adımları çoğaltmalıdır. Eğer gerçekten sömürgeceliğe karşı tam bağımsızlık isteniyorsa!

ÇAVUŞ 17-05-2008

YORUMLAR HAKKINDA

PARTİ YÖNETİMİMİZİN MESAJI ÜZERİNE.BASIN AÇIKLAMASI YAPAN GENÇLERLE 1 MAYIS TA İDİM DAHA O HAVAYI ATLATAMADIK Kİ MEYDANDA SÖYLENEN SILOGANLAR PAŞABAHÇE MEYDANINDADA ATILDI AMA BU SEFER GAZ YOK JOP YOKTU....YAPILAN HER ŞEY GÜZELDİR GEÇLERİMİZİ KUTLUYORUM. ÇAVUŞ

ali eyüyoğlu 18-05-2008

basın açıklaması

bece bu basın açıklamasına katılan arkadaşların chp yerine daha doğru bir sol partı içinde olmuş olsalar daha doğru olurdu çünkü chp 2003 ten beriki icraatlarıyla sol olma özelliğini bırakın ortanın solu olma özelliğini kaybetmiştır. ve m.h.p den bir farkı yoktur artık çıkar partısı olmuştur. akp nın çıkardığı bütün avrupa uyum yasalarını desteklemiş ve onaylamşıştır.basın açıklamasına katılan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum ve alaattın köselerede acarlardan bir villa daha nasıp etmesini ayten hanımada bir tanedaha daha iyi lüks bir cipnin olmasını gönülden diliyorum o kadını gördüğüm zaman hemen analadım bir halk düşmanı olduğu gözlerinden o sezgileri hemen hissettim

ayten durmuş 18-05-2008

her konu hakında bilgisi olduğunu düşünenler, aslında çok cahil olanlardır.

sayın fahri ormanlı,"tam bağımsız Türkiye"sloganının da bu uğurda verilebilecek en ağır bedellerinde sahipleri yıllar önce,emperyalist dayatmalara karşı gelip, tam bağımsız Türkiye istedikleri için asıldılar.izin haydar başınız ve ağa babaları, bu konuda kitap yazıcak kadar donanımları ile birlikte neredeydiler acaba...ipin o başındamı bu başındamı?her konu hakkında fikir beyan etmek bazan fikirsizce yanılgılarada düşürebilir insanı. helal olsun çocuklar.her konuda desteğim sizinle.Bahattin beyin dediği gibi,tıkayın kulaklarınızı ve doğru bildiklerinizi yapmaya devam edin...AYTEN DURMUŞ

Esengül 19-05-2008

Meydanlarda olmaya devam

1 Mayıs alanlarındakı sloganlar paşabahçede inledi,Chp gençliği hep var olmustur,dik duruşu ve dürüstlüğü ile başı diktir,dün vardık bugun varız ve yarında olacağız..Ayrıca Dogus haber ekibi olarak doğru dürüst tarafsız haber yaptığınız için ve hersekilde haber anlayısı olarak yanımızda olduğunuz için sizlere sonsuz tesekkür ediyoruz.

burçak 21-05-2008

yalan

hepsı yalan yaptıkları demogojı den baska bır sey degıl 2003 yılı secınlerınden bılıyorum sonuc partı aynı partı gelısme varmı ne kadar acıklama yaparsanız yapın busşekılde bır yerlere gelemezsınız cunkı balık bastan kokarmıs arkadaslar basımızdakı lerın degısmesı gerekıyor kı chp bırler lere gelsın

Toplam 11 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 583
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1076
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 541
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 444
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 502
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 440
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 647
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 498
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1118
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 979
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 845