BİR TELEFON İLE 30 KM YOL GİTTİK

30-06-2008 4865 8 yorum. Yorum Ekle

Aylardır yaptıkları örgütlenme çalışmalarıyla dikkat çeken ve kimlik aramaya çalışan, Memleket Sevdalıları Derneği Beykoz Şubesi, Beykoz Bozhane Köyünde piknik düzenledi.


Memleket Sevdalıları, çalışmalarının başında bir siyasi parti disiplininde örgütlendiklerini iddia edenlere, şiddetle tepki gösterseler de, gelinen son noktada, artık kendileri siyasi hesaplar yaptıklarını açıkça söylemekteler.

Lider olarak gördükleri Tuncay Özkan’ında katılacağı açıklanan piknik alanına, saat 14.30’da geldiğimizde, Tuncay Özkan’ın saat 11.00’de konuşmasını yapıp gittiğini öğrendik.

Piknik alanlarında yapılan klasik yarışmaların anonslarından anlayabildiğimiz kadarı ile İstanbul’un birçok ilçesinin katılım göstermesine rağmen, alanda arzu edilen kalabalık oluşmamıştı.

Şaşkınlığımız, Beykoz’un bir ucunda yapılan piknik için ısrarla davet edilmemize rağmen, hiçbir yetkilinin ilgilenmemesine ve piknikle ilgili bilgi vermemesine oldu. Piknik tadı alabiliriz diye ailecek gittiğimiz alanda tek karımız Beykoz’dan yetişmiş değerle sanatçı Filiz Can’ın verdiği THM Konseri oldu.


Bu arada, oldukça uzun yol gittiğimiz için alanda ikram edilen pilav ayran kuyruğuna girerek pilav ve ayran almak zorunda kaldık.



30-06-2008 4865 8 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

sibel 30-06-2008

....

beykoz gazetesine hiç yakışmayan heber olmuş,bu tarz haberlerle malzeme olmaz size beykozda beykoz için yapılan birşey ve beykozun yerel gazetesi yazık çok yazık.......................

FAHRİ ORMANLI 30-06-2008

"KADER UTANSIN"

BU HABERİNİZE PEK YAZACAK CÜMLE BULAMADIM. "KADER UTANSIN" KİMSE UTANMASA GAZETECİLİĞİN YAZARLIĞIN KADERİ BU. DEĞER VERİRSİN AMMA! ASLA DEĞER BULAMASSIN. UYARIŞ VE UYANIŞA ÖNCÜ OLDUĞUNDAN.

emine sözen 30-06-2008

yazık

aslında size yorum yazmak gereksiz ne yazık beykoz çok aydın ama sizin gibiler karanlık kılıyo biz yolumuza devam edicez yılmadık yılmıcaz yıldıramazlar yola devam arkadaşlar

nurten koloğlu 01-07-2008

ben değil biz

daha erken gelseydiniz kaç kişi olduğunu görürdünüz.sizin gelipte bizi sayacağınızı düşünemedikleri için uzaktan gelenler tuncay beyden sonra ayrıldılar.siz hayatınızda hiç kuyruk görmemiş gibi pilav kuyruğunu eleştirmeniz ayıp sadaka dağıtan zihniyetlerin insanları birbirine ezdirip süründürdüklerini tv de çok gördük ayıplayacaksanız onları ayıplayın size acizane tavsiyem ben likten kurtulup biz olmaya çalışmanızdır.

Doğuş Daber 01-07-2008

Açıklama

Sayın Nurten Hanım,

Yanlış anladığınız için bilgi verme gereği duyduk, biz asla pilav kuyruğunu eleştirmiyoruz. Zira böyle bir lüksümüzde yok, biz sadece basın mensubu olarak kimse ilgilenmediği için (bir başka basın kuruluşu ile beraber) pikniğe katılanlar ile birlikte kuyruğa girdiğimizi belirttik. Zira bu oluşumun ilçe yöneticilerine ince bir mesaj olarak aktarılmıştır.

Sayın Özkan’ın piknik alanına geliş saati davette bildirilseydi, bizde kesinlikle o saatte gelirdik, kaldı ki bizde oluşumun son durumunu Sayın Özkan’ın söylevinden dinlemeyi çok arzu ediyorduk. Pikniğe asıl gelişimizin nedeni de bu sebeptendi.

Katılımın azlık ve çokluk konusu mikrofondan yapılan anons ile algıladığımız kadarı iledir, söylediğiniz gibi Sayın Özkan’ın konuşmasında arzu ettiğiniz kalabalık oluşmuşsa mesele yok demektir.


banu başgu 03-07-2008

özür dileriz

sayın doğuş haber yetkilileri öncelikle bu güzel etkinliğimizde bizlerle olduğunuz için öncelikle sonsuz teşekkürler.Evet Bizler bazı hatalar yaptık başta üyelerimize sitemizden vede telefonlarda çağırılarda tuncay beyin 11 de konuşacağı belliydi bunun size iletilmemesi eksikliğimiz 2 . bir konu katılım sayısı bu katılım bizkaçkişiyiz ilçeler üyeler pikniği değildi bu tuncay beyin köylü ile buluşması olacaktı fakat bu işler köyde camiden duyuru ile olur caminin hocası resmen bir atatürk ve bayrak karşıtı olarak(bizim anladığımız) bunu duyuramıyacağını bildirdi yapılacak bişi kalmamışdı o saatte katılımın az değilde beklenen olmaması sebebi buydu belkide.Plav kuyruğuna değinmicem çünki beş yıldızlı oteldede yemek kuyruğuna girilir bunuda herkez bilir.Sizin ilgi görmemeniz konusunda haklısınız inanın başkan bile bende dahil sizin haberi okuduğunuzda köyde olduğunuzu öğrendim bizlerde insanız organizasyonda eksikliklerimiz olabilir ama telafi edermi hatamızı bilemem ama kendi adıma Memleket Sevdalılar Beykoz Şubesi Kadın konseyi Başkanı olarak özür dilemeyi borç bilirim..Saygılarımla iyi çalışmalar

Karadenizli 02-09-2008

helal olsun imama

Siz siyasi bir toplantı tertip ediyorsunuz ve devletin imamından sizin siyasi propagandanızı yapmasını istiyorsunuz, yapmayınca da bayrak ve atatürk düşmanı oluyor öyle mi? oldu canım. sizin keyfinize gelince herşeyi yapmak mubah, dediğiniz olmayınca bayrak düşmanı. görürsem söylerim.

banu başgu 07-09-2008

telaşa gerek yok

imama tabiki helal olsun en azından fikri ortada yada böle adını gizleyip yazanlara ne demeli bırakın ramazan mubarek günü dini siyaseti sizin ve sizin nezninizde tüm islam aleminin ramazanı mübarek olsun..Saygılarımla

Toplam 8 yorum bulundu. 1-8 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 491
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787