SALİH BİRİNCİ YEREL BİRİNCİLİĞE ADAY

06-09-2008 11990 26 yorum. Yorum Ekle

Siyasi kulislerdeki son gelişmeye göre, Saadet Partisi İl Başkanlığının bu akşam vereceği feshane iftarında, Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak, İlçe Başkanı Salih Birinci’nin açıklanacağı konuşulmakta.

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Ekrem Tuncer’in ailesi adına verdiği iftarda konuşan İl Başkanı İstanbul genelinde 7 ilçenin Başkan adaylarının açıklandığını, önümüzdeki günlerde Milli Görüşün Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın da katılacağı iftar davetinde bazı ilçelerinde Belediye Başkan adaylarının açıklanacağını belirtmişti.

Yaşanan gelişmeleri takip ettiğimizde, Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adaylığı için İlçe Başkanı Salih Birinci’nin adının bu toplantıda açıklanacağı bilgisi ile karşılaştık. Ayrıca Salih Birinci’nin Beykoz Belediye Başkanlığı Adaylığı sonrasında, İlçe Başkanlığına yine ilçe teşkilatının güçlü isimlerinden ve halen Başkan Yardımcısı olan Ali Öksüz’ün getirileceği siyasi kulislerin gündemini oluşturmakta.

5 Eylül 2008 C.tesi akşamı feshanede düzenlenen iftar sonraki gelişmeleri, ismi açıklanacak olan, Belediye Başkan Adayı Salih Birinci ve yeni İlçe Başkanı olacağı yoğun konuşulan Ali Öksüz ile geniş bir söyleşi yapıp görüşlerini okuyucularımıza aktaracağız.



06-09-2008 11990 26 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

cemal sarı 07-09-2008

kurtarın bizi artık

Artık canımıza tak dedı bu millet hele hele manevi duygularını kaybederek ne istediğin bilemeyen benim güzel beykozlu halkım.İşte duruşu sağlam Allahtan korkan temiz siyaset kadrolarına sahip bu ülkeyebüyük liderler yetiştirmiş milli görüş kadrolarına destek olup kendinize bir iyilik yapın.hiç olmazsa bir defacık hayrı destekleyin.beykozumuz elden gidiyor. 80tirilyon borç tüğü bitmemiş yetimlerin hakkını yiyorlar.Beykozda arsaları teker teker satıyorlar. Belediyenin meclis toplantılarını asla kaçırmam. Sizlere açık adres veriyorum gelin meclis toplantılarına kendi gözlerinizle beykozu nasıl satıyorlar görün.Beykozlu hemşerilerim sizleri Allah için çok seviyorum artık ne olur çıkın şöyle bir silkelenin doğruyu göreceksiniz.Beykoza ve ülkenin her tarafına tarih yazdıran belediyecilik ancak emin ellerle yani Milli görüş kadrolarıyla gerçekleşir.Salih birinci beykozda sevilen sayılan bir ağabeyimiz tespit doğrudur.Çare Milli görüştür.Çare milli görüş belediyeciliğidir. Allah her zaman doğrunun yanındadır. Layık olduğumuz gibi yönetilmek bizlerin elindedir. hayrı isteyen hayrı görür. şerri isteyen şerri bulur. SEVGİ VE SAYGILARIMLA

unknown 07-09-2008

Beykozun Gelecegi

Beykoz gercekten bu Saadet liler sayesinde tekrardan hizmete kavusacak gibi gozukuyor. Kiminle Beykozda konussam herkesin agzinda Beykozun sorunlarini cozerse ancak Salih Birinci bey cozer lafi beni ciddi dusunmeye sevk etmisti. Oyle gozukuyorki bu kadar ismini duydugum Salih Beyin calismalari o kadar etkili ki simdiden Beykozlular Saadet demis bile. Haydi hayirlisi.

Salih ARİF 07-09-2008

ÇOK GÜZEL OLMUŞ.

Salih BİRİNCİ bey gerçekten tecrübeli bir isim. İki dönem meclis üyeliği yapmış bir dönemde meclis başkan vekilliği yapmış Çavuşbaşı beldesini Milli Görüş Belediyeciliğiyle tanıştıran ilk isimdir. Halkın içinden birisidir ayrıca. Hayırlı olsun. Ali ÖKSÜZ de genç Kamu Yönetimi üzerine yüksek lisansı olan siyasetin içerisinde çocukluğundan beri bulunan birisidir. O da hayırlı olur inşaallah.

selim KOCA 07-09-2008

hayırlara vesile olsun

Hayırlara Vesile Olmasını Diliyorum...

CENGİZ 07-09-2008

DOĞRU ADAYMI

BILMIYORUM DOĞRU ADAYMI .HUKUMETTEKI VE MUHALEFETTEKI BU KADAR OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN ACABA DOĞRU ADAYMI AÇIKLANDI.BIZ TABIKI BUYUKLERIMIZI ELEŞTIRMIYORUZ AMA BU DOĞRUMU DIYE MERAK EDIYORUM. BİZ ŞAHSINDA SALIH BEYI SEVIYORUZ ALLAH ONUN YARDIMCISI OLSUN AMA ACELE ETTIN BE SEVGILI BAŞKAN. SENİ BİZ İLÇE BAŞKANI OALRAKTA COK SEVIYORDUK. İNŞALAH HAYIRLISI OLUR. ALLAH BIZIMDE YARDIMCIMIZ OLUR İNŞALLAH.

M.TALHA 08-09-2008

daha neler duyacağız yazının devamı

bu teşkılatta bır ali öksüz ve muhammet bostancı gerceği var bu arkadaşlar neden duşünülmüyorda bu kişilr hep.ben bıktım arkadaşlar son ana kadar goturup akp teslım etmekten neolur anlayın ya.açın bu gençlerin önunu bırakbu hırsı başkan toplantılarda da ady olmak istemedığını soyledın ıle neden soylemedın be başkan bız arazıden nasıl oy isteyecez bunuda bılmıyorum .neiş yapar derlerse ne mezunu derlerse nedıyeceğiz be başkançok rahatsızım ve cok doluyum cunku bıktım her secımden sonra oy aldığımız ınsanların sozlerınden.hep aynı seyler bızden oy ıstedınız sız kendınız akp ye verdınız dıyorlar yoruldum be başkan bırakın artık bu gençlerede rahat rahat çalışalım allahın ıznıylede su beykozu alalım daha cok erken be başkan.ama şunu bılın sızı allah rızası için seviyorum.ama neolur benı anlayın artık.benle aynı duşunceleri paylaşan doğru ady dıye yazı yazan kardeşimi yada abeyımı tebrık edıyorum .demekkı tek ben boyle duşunmuyorum .bılıyorum benım bu yaptığım teşkılat anlayışımıza uymuyor ama neyapayım çok doluyum bunuda ancak yazabılıyorum başkanım hakkını helal et.saygılar sunuyorum

Cengiz BİCER 09-09-2008

HAYIRLISI

sevinsemmi sevinmesemmı ınanın karar veremiyorum.hayırlısı olur inşalah.ALLAHutandırmasın

isimsiz 09-09-2008

yorum

arkadaşlar yorumlar neden yayınlanmıyor yayınlanmıyacaksa yorum yapmayalım saygılar

Doğuş Haber 09-09-2008

Açıklama

Sayın M.Talha
aynı haber için peşpeşe yarumlar yazmışsınız sizde dikkatli baktığınızda bir kopukluk var gibi, lütfen toparlayıp bir bütünlük içerisinde yeniden yazarsanız yorumunuz hemen yayınlanacaktır. Bilgilerinize sunulur.

M. TALHA 09-09-2008

YORUM

SON GÖNDERDIĞIMI YAYINLARMISINIZ LUTFEN SAYGILAR

Toplam 26 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 559
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1064
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 525
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 436
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 489
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 430
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 619
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 488
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1106
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 970
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 833