Erener ve Kuş MHP Çalışmalarına Hız Verdi

10-09-2008 7572 10 yorum. Yorum Ekle

Uzun süredir çalışmalarını halka indirmekte oldukça dikkat çeken MHP Beykoz İlçe Başkanlığı, Belediye Meclis Üyesi Halime Kuş ve Şenol Erener’in Partilerine katılmalarıyla, ilçe yerel siyasetinin yönünü değiştirdi.


Ak Partiden geçtiğimiz günlerde istifa eden Halime Kuş ve CHP’den uzun süre önce istifa eden Şenol Erener, Belediye Meclis Üyeliklerini ve aktif siyasi çalışmalarını MHP kimliği ile yapmaya karar verdi. MHP Beykoz İlçe Başkanlığında yapılan mütevazı bir iftar yemeğinin ardından, İlçe Başkanı S.Ali Uslu’nun taktığı rozetle yeni kimliklerine kavuştular.
MHP Beykoz İlçe Yönetiminin verdiği iftar davetine katılan, Anadolu Yakası Yerel Basını gelişmeleri aynı gece öğrendi. MHP Beykoz İlçe Başkanı S.Ali Uslu yaptığı açıklamada, ilçe sorunlarını çözme yönünde araştırmalarını buldukları her ortamda Beykozlularla paylaştıklarını, onlara hep doğruları söylediklerini ve sorunların çözümü içinde önümüzdeki yerel seçimlerde kendilerine görev vermelerini istediklerini belirterek, bu sürece partilerine yeni katılan iki Meclis Üyesinin önemli bir katkı koyacağını belirti.

Uslu artık Belediye Meclisinde iki temsilcilerinin olduğunu ve bunun kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, arkadaşlarımın MHP ilkelerini benimseyip tercihlerini partimizden yana kullanmaları bizi son derece mutlu etmiştir. Kendileri bizim artık 40 yıllık partilimiz gibidirler diyerek, sözlerini seçime hazırlık gibi görülen sloganı “AMPÜL PATLADI FENER SÖNDÜ” ile bitirdi.

Daha sonra söz alan Ak Partiden istifa ederek, MHP ye geçen Belediye Meclis Üyesi Halime Kuş, siyasete Ak Parti ile başladığını seçim çalışmalarında halkın önüne çıkıp oy isterken verilen vaatlerin çok iyi olmasına karışın büyük çoğunluğunun yerine getirilmemiş olması ve önümüzdeki seçim sürecinde aynı insanların karşısına çıkıp vaatlerini yapmamış bir partiye oy istemenin yanlış olacağı için çalışmalarını takip ettiğim ve ciddi tespitleri ve çözüm yolları olan MHP ye geçtiğini belirtti.

CHP den uzun süre önce istifa ederek siyasi çalışmalarını Bağımsız olarak sürdüren Belediye Meclis Üyesi Şenol Erener, seçilmişlerin etkili siyaset yapabilmeleri için önce ilçe yönetiminin desteğini alması gerektiğini ve onlarla uyum içerisinde olan bir çalışmanın başarı getirebileceğini yıllardır savunduğunu ve bu oluşmadığı için CHP den istifa ettiğini yine daha önce açıkladığını belirtti. Erener uzun süredir MHP çalışmalarını izlediğini, sıkıntıyı halkın önüne saklamadan tüm gerçekleri ile koyduklarını, çözüm yollarını da aynı yalın dille anlattıkları gördüğü için böylesine bir çalışma düzenine katkı koymak için MHP saflarında siyaset yapmaya karar verdiğini belirtti.


MHP Beykoz İlçe Başkanlığında yapılan rozet törenine katılan basın mensuplarına da kısa bir açıklama yapan MHP Beykoz İlçe Yönetimi, önümüzdeki yakın süreçte Beykoz Belediye Başkan Adaylarının açıklanacağını, adaylarının açıklanması ile hem adaylarını hem de Belediye Meclis Üyelerini yapacakları kapsamlı tören ile Beykoz Halkına tanıtacaklarını belirtti.







10-09-2008 7572 10 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

incirköylü 10-09-2008

mhp herhalde beykoz belediyesini kazanacak

beykozda iktidar olsun ana muhalefet olsun hepsi uyuyor.bir tek mhp çalışıyor bu çalışmanın karşılığını 29 mart seçimlerinde belediyeyi alırsa kimse şaşırmasın zaten mhp ye de bu yakışır.

tepeköylü 11-09-2008

herhalde

MHP de para çok belediyeyi de alırikaymakamlığı da.Hatta biraz daha gayret ederlerse İski binasını bile alabilirler

elit vatandaş 12-09-2008

bunlarıda gördük !

çok başkanlar gördük...
ali zengini gördük dünürüne yardım etti.
yücel çelikbileği gördük beykozda hiç bir faliyet yapmadı partililerini büyükşehire yerleştirdi.allattin beyi gördük odasına sade bir vatandaşı bile tenezül etmeyip almadı .muharrem beyi gördük sade şov yapabilme kabiliyeti vardı vatandaşı hep ikinci sırada idi.görmediğimiz bir parti kaldı oda mhp beykoz onuda bir görelim.anap-saadet-chp-akp hepsi denendi bu kez inadına oyum mhp olacak.bu kararımı beykoz ve türkiye için verdim.

emrah 12-09-2008

YAKIŞIR

SADIK ALİ USLU başkanım çocuk gördünüz yanağını öptünüz,büyük gördünüz elini öptünüz,yaşıt gördünüz yanızda yürüttünüz size yakışanı yaptınız kalbimizle gönlümüzle sizinle beraberiz.başarılar diliyorum.

CENK UZUN-A.HİSARI 12-09-2008

KARINCA MİSALİ

Yukarıdaki yazınızda bellirtiğiniz gibi seçim zamanı yaklaştığı halde mhp dışındaki hiç bir partide faliyet görünmüyor.umarım sadık başkan ve ekibi karınca ile ağustos böceği gibi olacak.sadıkbaşkan seçim zamanı oyları toplayacak.başka partiler her halde nal toplar. tebrkler mhp'ye

rüzgarlı bahçeli 'ler 12-09-2008

yakışır

sadık başkan her zaman mahallemizin arkasında durdu.bundan sonra yaptığı bu icraat'la daha başarılı olacaktır.bu arada elit vatandaşı tebrik ederim kim ise 20 senelik beykoz başkanlarına sırayla tatlı -sert dokundurmuş.çıksınlar yalan desinler

AKİF 13-09-2008

DURMAK YOK

Valla hayal kurmak güzeldir.Hyal kırıklığına uğrucaksınız amaa size şunu söyliyim MHP ancak hayalinde kazanır belediye seçimlerini.Hiç kimse Ak partiden alamaz belediyeleride iktidarıda DURMAK YOK YOLA DEVAM....

handan 17-09-2008

beykozlu

akif beyefendi size şunu söyleyim biz secim zamanı rüşvetle 2 kilo yiyecekle insan kandırmıyoruz beykozda satılmadık yer kalmadı siz hayla konuşuyorsunuz ya bir gün senin kapınıda calar fazla güvenme bence

handan 18-09-2008

hangi yol

yolun sonu geldi akp nin yolmu kaldı daha ak mı kara mı gördük siz ayakta uyuyun beykozu sizin gibi insanlara yedimiyecegiz

hamdullah kazan 21-09-2008

haydi hayırlı tıraşlar

anlaşılıyorki siyaset kendi mecrasında devam edecek zamansız yersiz gereksiz temsil kabiliyeti olmayan siyasetin küçük esnafları zamanı gelince hesap lar görülür ilkesiz insanların ne durumda oldukları ortada colesium kartlarını iade edeceklermi ismet acara

Toplam 10 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787