PANKART KRİZİ TATLIYA BAĞLANMALI

04-10-2008 10201 11 yorum. Yorum Ekle

Son günlerde Beykoz Belediye ekiplerinin, Büyük Birlik ve Saadet Partilerinin Pankartlarını indirmesi ile yaşanan gerginlik halkı endişeye sürüklüyor


4 Ekim Cumartesi günü saat 10.30’da gazete merkezimize gelen ihbar üzerine, Belediye Ekiplerinin P.Bahçe Meydanında Saadet Partisi Pankartını indirdiğini öğrendik.

Bayramın 2. günü Beykoz’un köylerindeki bayramlaşmalardan dönerken, Çiğdem İlköğretim Okulu duvarındaki pankartları belki lazım olur düşüncesiyle görüntülemiştik.

4 Ekim Cumartesi günü P.Bahçe Meydanında indirilen Saadet Partisi Pankartının yerine asıldığını gördük. Yaşanan gelişme üzerine her iki yerdeki pankartların önceki ve sonraki hallerini okuyucularımıza aktarma gereği duyduk.

Yaşanan pankart gerginliğinin, geçmiş yıllara oranla çok erken başlaması, her seçim dönemi öncesinde Kaymakamlık öncülüğünde, Emniyet, Siyasi Partiler ve Belediye yetkililerinin bir araya gelerek yaptıkları toplantının bir an önce yapılması gerektiğine inanıyoruz.



04-10-2008 10201 11 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

handan 04-10-2008

yazık

sizler neyi tartışıyorsunuz ya 15 şehit verdik sizler neyle ugraşıyorsunuz kınıyorum sizi bir milliyetçi olarak

Ertürk Erkoca 05-10-2008

TEŞEKKÜRLER DOĞUŞ HABER

Başta unutmadan söylemek istiyorum.Doğuş haber yetkilileri sizlere bir beykozlu olarak teşekkür ediyorum.Aynı duyarlılığı diğer yerel basınında göstermesini çok arzu ederdim. Bu olay gerçekten basit bir olay değil. insanın emeğine saygısızlık,değilmi. Belediye başkanimız muharrem ergül yaptığı icraatları anlatan pankartını öyle büyük yaptırmışki benim saadet partilime, bbp,ne ve diğer partilere hiç yer bırakmamış.Hadi ondan vaz geçtik Sizin tespitiniz çok doğrudur. Pankartlar bir gün bile durmadan indirilryor. Gerekçe olarakta ben yaptırmadım.Büyük şehir belediyesi topluyor deniliyor. Sayın belediye başkanı muharrem bey yapmayın yaptırmayın yoksa beykozda çok tehlikeli ve olumsuz hadiselerin tetikleyicisi olarak tarihe geçeceksiniz.Bu beykoz halkı sizin düşündüğünüz gibi olmayacak her zaman sağ duyulu olarak bu pankart krizini aşacak.O zaman siz yaptıklarınızla vicdanınızla baş başa kalacaksınız. Gelin bu Beykozun önünü açın. Beykozlum kurtarıcısını bekliyor.Keşke bu kurtarıcı siz olabilse idiniz. Tarihe altın harflerle yazılma hakkını kaybettiniz.Beykozlumu hayal kırıklığına uğrattınız. Yetim hakkı yediniz. Beykozu ve beykozlumu yaşanmaz hale getirdiniz. Geleceklerini kararttınız.İşsiz aşsız bıraktınız.O toplattığınız pankartlarda gerçekler yazdığı için vicdan azabınız sizi bitirdiği için emir verip toplattırıyorsunuz. Biz her şeyi biliyoruz.Beykozlumda her şeyi çok iyi biliyor. Unutmayın sayın belediye başkanım Muharrem ergül. Zalimin zulmü varsa BEYKOZLUMUN ALLAHI VAR. Tarafzız yayıncılığını her zaman ispatlayıp Beykoza hizmet eden doğuş habere her zaman olduğu gibi KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR İYİKİ SİZ VARSINIZDA BEYKOZ GERÇEKLERİ OKUYOR. SAĞOLUN VAR OLUN.

FAHRİ ORMANLI 05-10-2008

DEMİR TAVINDA DÖVÜLÜR

MERHABA; Beykoz "Ertürk ERKOCA" nın yorumuna katılmamak elde değil. hem yorumu hem haberi tebrik ederim. Doğrunun yanında her zaman selam durarım. Saygılarımla "Fahri ORMANLI"

ALİ KONYA 05-10-2008

DOĞUŞ HABER

EVET DOĞUŞ HABER BEYKOZDA ÖN YARGISIZ TARAFSIZ DOĞRU HABERCİLİĞİN ADRESİ OLDUĞUNU BİRKEZ DAHA İSPAT ETMİŞTİR DOĞUŞ HABERİN BU DUYARLI HABERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDER BEYKOZUN TARİHİNDEKİ EN KÖTÜ BELEDİYE BAŞKANINI BU ANTİ DEMOKRATİK UYGULAMASINDAN DOLAYI KINIYORUM.

ertürk erkoca 05-10-2008

handan hanım bu şehitler tabiki bizim şehitlerimiz

sayın handan hanım biz yukarıdaki yoruma göre duygularımızı yazdık . haber eğer şehitlerimize ait olsa idi yorumum yanlış olacaktı . Kınanacak bir şey yaptığımı hiçmi hiç farketmedim.Unutmayınki bizlerde en az sizler kadar milliyetçiyiz.Kınanacak bir şey varmı yokmu yazımı iyi okuyun lütfen.Bizler sizler için mücadele ederken siz bizi kınıyorsunuz. Buna sadece üzüldüm. Miliyetçi kardeşlerime buradan selam ve saygılarımı sunarım.Lütfen yorumumu iyi okuyunuz. saygılarımla.

CEYDA ÖZIŞIK 05-10-2008

SAADETLİ GENÇLERİ KUTLARIM.

Belediyeyi ne germiş anlıyamadım. sizin kafanız ampule mi benziyorda kararmış ampülü üstünüze alıyorsunuz. indirilen pankart sonra asılmış anladığım kadarıyla. yani belediye hatasından dönmüş mü oldu ya da birileri tepki gösterince geri adım mı attı.

handan 06-10-2008

size lafım yok

sayın ertürk bey size degil bu sözler ben yorumu sizden önce yazmıştım üztüne alma milliyetçi kardeşim benim

SALİH ÜMRAN 07-10-2008

HÜRRİYET Mİ DEDİNİZ...???

''iflas etmek üzere olan esnaf eski defterleri karıştırır,sağa sola sataşırmış.'' Boğazın incisi Beykozumuzu görüntü kirliliğinden kurtarmak için Belediyemizin almış olduğu güzel bir karardı Beykozun muhtelif merkezi yerlerine çift taraflı direkler dikelim. siyasi partiler ve STK lar duyurularını ve kurumsal hak ve hürriyet leri olan düşüncelerini toplumla paylaşsın diye.madem böyle güzel bir çalışma yaptınız. şimdi niye mızıkçılık yapıyorsunuz. sizler belediye olarak sadece AKP lilerin belediyesi değilsiniz. tüm beykozlunun belediyesisiniz. tabikii muhalefette olan siyasi partiler sizlere karşı anayasanın vermiş olduğu hak ve hukuk kuralları içerisinde eleştirilerini yapacaklardır. bunu kimsenin engellemeye hakkı yoktur. velevki % 47 oy almış olsanız bile.sizin yapacağınız şey yöneltilen eleştirilere hukuk kuralları içerisinde cevap vermenizdir. konu şu anda iki tane pankarttır. birisi Büyük Birlik Partisinin asmış olduğu zam ve toprak satışıyla ilgili pankart. gayet güzel bir muhalefet uslubuyla hazırlanmış.madem buna alınıyorsunuz çıkın meydana deyinki: biz elektriğe zam yapmadık, avrupa birliğine gireceğiz diye yabancılara toprak satışı yasası çıkarmadık, elimizde stratejik öneme sahip (tüpraş,petkim,seydişehir alüminyum finans sektörünün %70)...vs özelleştirme adı altında yerli işbirlikçiler kanalıyla yabancılara satmadık, yabancı vakıfların gayri menkulleri üzerinde faaliyetlerine devam edebilmeleri için yasa çıkarmadık. çıkın meydana deyinki bizi AB ye alın diye zinayı suç olmaktan çıkarmadık, domuz etini kasaplık et statüsüne sokmadık, gay ve lezbiyen'lere dernek kurma hakkı vermedik. siz bunlara bir cevap verin ondan sonra pankartları indirin. Diğer pankart Saadet Partisi gençlik kollarının asmış olduğu pankart. gayet iğneleyici, üslüplu, güzel bir muhalefet örneği buna tahammülsüz olan bir belediye bizahmet o makamı terketsin. çünkü eleştirilere kapalı olan bir anlayış başarılı olamaz. sadece oyun bozanlık yapar.

Doğuş Haber 07-10-2008

Açıklama


Sayın Ali Konya Gazetemiz için aktardığınız güzel sözler için tüm çalışanlarımız adına teşekkür ederiz. Gönlünüzü çok geniş olarak sunduğunuz övgülerinizin aramızda kalması dileğimizden yorumunuzu özel tuttuk ve yayınlamadık. Bilginize sunuarız.

Doğuş Haber 09-10-2008

Açıklama

Sayın Bayramoğlu Sözlerinizin ana temasına katılmamak mümkün değil, yalnız kullandığınız bazı sözcüklerin hukuksal problem doğuracağı endişesiyle yorumunuzu yayınlayamadık, kişiye ve kuruma hitap eden, hukuksal problem doğurmayacak yorumlarınızı yayınlamak dileği ile

Toplam 11 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 590
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1079
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 545
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 447
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 505
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 455
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 652
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 502
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1122
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 985
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 848