YEREL YARIŞ BAŞLADI

09-11-2008 6601 9 yorum. Yorum Ekle

Yerel seçimlere az bir zaman kala, Siyasi Partilerin Belediye Başkan Aday Adayları dahi belli olmazken, Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Beykoz Belediye Başkan Adayı Salih Birinci ile esnaf ziyaretlerine başladı.



Yerel seçimlere az bir zaman kala, Siyasi Partilerin Belediye Başkan Aday Adayları dahi belli olmazken, Saadet Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Beykoz Belediye Başkan Adayı Salih Birinci ile esnaf ziyaretlerine başladı.



Esnaf ziyareti kapsamındaki nazik ziyaretlerinde, gazete merkezimize merhaba demek için uğrayan Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı kadrosu ve Belediye Başkan Adayı Salih Birinci, ikramımıza dahi kalamadan, ziyaretlerinin sadece merhaba demek için olduğunu, ayrıca tekrar ziyarete gelecekleri belirterek ayrıldılar.



İlçe Siyasetçileri içerisinde ayrı ve özel yeri olan, her kesimin sevgisini kazanmış Salih Birinci’ye Yerel Seçim sürecindeki yarışında, başarılar diliyoruz.



09-11-2008 6601 9 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Doğuş Haber 09-11-2008

Açıklama

Yergin rumuzlu yorumcu, sitemize yaptığınız son iki yorumda da internet sitenizin adresini vermişsiniz, ileride olabilecek ( başka site isimli yorumlarıda yayınlama zorunluluğu) sıkıntı düşüncesiyle yorumlarınız yayınlanmamıştır. Bilgilerinize sunulur.

CEYDA ÖZIŞIK 10-11-2008

TEBRİKLER DOĞUŞ HABER

Tebrik 1: Bundan önce sitelerinin reklamını yayınlayan yorumculara müsade ediyordunuz şimdi etmemişsiniz doğrusu budur. Tebrik 2: Size yapılan nazik bir ziyarete ziyadesiyle karşılık vererek inceliğinizi göstermişsiniz. Tebrik 3: Doğruları yazıyor ve güzel örnek oluyorsunuz.(diğer yerel basın organlarına kıyasen) Not: üçüncü tebrik bu haberle ilgili değildir yayıncılığınızla ilgilidir.

HİDAYET PEYNİR 10-11-2008

BEYKOZUNUZA HAYIRLI OLSUN

Ben beykozlu değilim yıllarca beykozda kaldım kundura fabrikası kapandı ekmeğimi kazanmak için beykozdan ayrıldım ama kalbim hala oralarda ben akp ye oy verdim iki tane dükkanım gitti. bir tane arabam kredi borcumdan eriyip gitti.evimi ipotek ettim bir araba daha aldım.şimdi şehirler arası nakliyat yapıyorum.aldığımı bankaya yatırıyorum .Bu haberinizi okurken aklıma erbakan hocanın kundurada çalışırken bize verdiği zam geldi. Şimdi o günleri mumla arıyorum.Bu ülkeyi kurtarırsa imanlı kadrolar kurtarır.eski günler bardak oldu demeyin namusumuz şerefimiz sayılan bir oy vatanı kurtarır.Tercihinizi ihlaslı insanlara kullanın Ben bittim.bari ülke kurtulsun beykoz kurtulsun Allaha emanet olun benim beykozlu hemşerilerim.

DEVRİM 11-11-2008

İNCE

ALLAH NAZARDAN SAKLASIN. maşaallah sezonu erken açmışsınız. gerçi siz milli görüşçüler sezonu hiç kapamazsınız ama. biz yinede yazmış olalım. şunu samimiyetimle söylüyorumki eğer Beykozda seçimi Saadet partisi kazanırsa Anasını ak sütü gibi helal olsun. çünkü bunu hak etmiş olacaklar. yerel gazetelerden ve günlük rutin eş dost ziyaretlerimizden de edindiğimiz bilgiler ışığında hiç nefes almadan çalışan proğram düzenleyen tek parti saadet partisi (varsa itirazı olan yorumunu eklesin) tabii burası Türkiye bu ülkede bir rüzgarlı hava vardır.insanları grip ,nezle eden. bazen o rüzgar öyle bir eserki insanları kurumuş bir ağaç yaprağı gibi oradan oraya savurur durur.önemli olan rüzgarın yapay olup olmadığıdır. siz yapay olan rüzgara kapılırsanız. sizi hiç beklemediğiniz bir yerde ve zamanda bırakıverir ve neye uğradığınızı şaşırırsınız. önemli olan bu rüzgarlara kapılmamaktır. siz doğal olursanız sizi hiç bir yapay rüzgar bırakın alıp götürmeyi yerinizden bile kımıldatamaz.inşallah beykoz belediyesine yapay rüzgarların savurarak getirdiği birisi başkan olmaz...

tokatköylü 17-11-2008

bu ne

ALLAH aşkına bu ne belgesi beyaz eşya belgesimi bu kadarda ayıp yani biz bu tür lafları çok gördük milleti kandırmayın artık....

hidayet peynır 21-11-2008

cesaretiniz varsa buyrun siz yapın sayın tokatköylü

siz proveke edeceğinize bu insanlara teşekkür et.Beykozumuzu ancak bu insanlar kurtarır. Yaşınız kaç bilmiyorum ama tokat köyün halini bile bile hala inat ediyorsan oyunu hiç çekinmeden akp ye verde kurtul Muharem bey sizin gibi insanlar sayesinde bu gün bu konuma geldi. Ha menfatin varda elinden gider diye korkuyorsan korkmaya devam et çünki milli görüş belediyeciliği mart ayında karla beraber gelecek her şey bembeyaz olacak.Rüşvet yok satış yok ekmek var aş var tokatköylüm sende bundan adil olarak yararlanacaksın korkmana gerek yok. benim tokatköylüm.Hadi gene iyisin.

tokatköylü 21-11-2008

hayel kurma

hidayet bey lafı konuşurken dogru konuş bir kere oyumu sana sorarakmı vercem sanki senin savundugun parti akp den farkı yokki sizin belediye zamanınıda gördük tencere yuvarlanmış kapagını bulmuş mart ayında biz milliyetçiler gümbür gümbür gelcegiz hayel kırıklıgına ugramayın..........

selim koca 22-11-2008

İNŞALLAH

Sevgili tokatkoylu bende sizin gibileri çok gordum bole dediler geçen seçimlerde ama bak şimdi herkes inim inim ağlıyor biz adaylığımızı koyduğumuzdan pişman deiliz ama siz bu lafları buraya yazdığınızdan çok pişmanlıklar duyacaksınız ama iş işten geçmiş olacak...

öz beykozlu 28-12-2008

20 yıldır belediyede görevliyim

arkadaşlar dua edelimde büyükşehir ve beykoz aynı parti olsun yoksa alaattin beyin zamanındaki gibi 5 yıl boşa geçer iyi düşünmek gerekir biz bu işin mutfağındayız 20 yıldır bazı olayları yakından gördük mevcut hükumete devam hizmet istiyorsak eğer.

Toplam 9 yorum bulundu. 1-9 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785