GİRESUN ÇIKARTMASI

28-11-2008 9011 27 yorum. Yorum Ekle

Beykozlu Giresunlular Derneği, yaklaşan yerel seçimler öncesinde başlattıkları ziyaret turunda, CHP ve AKP Beykoz İlçe Merkezlerini ziyaret etti.

İlk ziyaretin Ak Parti olarak belirtilmesine karşın, ziyaretin başlama saatinden bir süre sonra CHP Beykoz ilçe Merkezinin önce ziyaret edileceğinin belirtilmesi üzere, tüm Giresunlular ve basın CHP İlçe Merkezine çıktı.



Randevu saati gelmediği için dışarıda olan İlçe Bakanı Ayten Kayalıoğlu’nun konukların erken gelmesi sebebiyle İlçe Merkezine davet edilmesiyle, ilk ziyaret CHP İlçe Merkezi ile başladı.



Giresunlular Derneği Başkanı Fuat Kuş, ziyaretlerini dernek adına yaptıklarını, seçim sürecinde Giresunlu Adaylara tam desteklerinin olduğunu belirtmek için ziyaretler turu başlattıklarını belirtti.
Fuat Kuş konuşmasını Giresunlu adaylara destek çatısı adında belli bir sıralamaya göre yapmadığı için, toplantı esnasında söylediklerini madde madde aktarmamızın, anlaşılırlık açısından daya iyi olacağını düşündük.
- Partinizden gösterilecek bir Belediye Başkan Adayına 34 Dernek lokalimiz ile birlikte çalışacağız, lokallerimizi seçim irtibat bürosu gibi kullandıracağız.
- Beşiktaş Spor Kulübü Genel Sekreteri ile telefon da görüştük partinizden aday adaylığını düşünmekteymiş, gerçekleştiğinde başımızın üstünde yeri var.
- Beykoz nüfusunun % 17’lik bölümünü temsil ediyoruz, bu oranda da dikkate alınmak istiyoruz. En az 6–7 belediye meclis üyeliği istiyoruz.
- Bundan önceki AKP İlçe genel kurulunda taleplerimizi dikkate almayan ilçe yönetimine protesto ziyareti yaptık. Yeni yönetime de taleplerimizi aktardık. 15 Giresunluyu yönetime koymalarını istedik 11 tane koydular. Koymasalardı onlara da protesto ziyareti yapardık.
- Giresunlu nüfusu riske etmeyin, seçim üstü ziyaret yapan bir dernek gibi algılanmayalım, biz çalışmalarımızı uzun zamandır yapıyoruz.
- Ulusal bir tv kanalımız 2 tane ulusal radyomuz var, hizmetlerimiz ortada, özellikle dernek başkanı olarak son dönemim, hizmetlerimle Giresunluların gözünde kahraman olduğuma inanıyorum. Olanaklarım her zaman hemşerilerimin emrinde olacak.



Giresunlular Dernek Başkanı Fuat Kuş’un ardından söz alan CHP Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Bülbül, bu tür davranışın sivil toplum örgütüne yakışmadığını ve bir siyasi parti örgütüne yapılmasını aba altından sopa gösterilmek olarak algılıyorum dedi.
Başka bir CHP Yöneticisi Nasip Yıldız ise yerel yönetimlerde her dönem bir Giresunlu yöneticinin olduğunu, kadrolaşmada ise belediyenin yarısının Giresunlu olduğunu belirtti. CHP Yöneticisi ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demir ise ilçedeki Giresunluların çoğunluğunun nüfus kayıtlarını Beykoz’a aldırmadıklarını, Kastamonuluların %60 tan fazlasının nüfusunu Beykoz’a aldırdıklarını, bu sebepten de Beykoz’daki yörelere ait nüfus dağılımında karışıklık olduğunu açıkladı.



Son olarak konuklara CHP Beykoz İlçe Başkanı Ayten Kayalıoğlu hitap etti, Kayalıoğlu ziyaretten son derece memnun olduğunu Giresunlulara tepki göstermenin yanlış olduğunu, demek ki onlar bizim iktidar olacağımızı anlamışlar 6-7 tane meclis üyeliği istiyorlar. Ziyanı yok biz kazanalım onlara da isteklerini veririz diyerek, konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



CHP Ziyaretinin bitiminden sonra kalabalık Giresun kafilesi daha önce girip çıktıkları AK Parti Beykoz İlçe Merkezine yeniden girdi. Toplantı salonuna alınacakları tahmin edilen ziyaretçiler, İlçe Başkanı Adem Sefer’in odasına alındı, Yönetim Kurulu toplantısından çıkan Adem Sefer ve birkaç yönetici Giresun kafilesine ayak üstü hoş geldiniz dedi.
Fuat Kuş burada yaptığı konuşmada, yeni kongrenin hayırlı olmasını, ilçenin nüfus potansiyelini düşünerek adil ve adaletli bir yönetim listesi yaptığınız için teşekkür ediyoruz dedi.
AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ise konuklarına ayak üstü yaptığı konuşmada, siyasi partilerin sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışması gerekli, sizin bize desteğiniz devam ettiği süre içerisinde biz işlerimizi daha kolay ve çabuk yaparız diyerek konuklarına teşekkür etti.
CHP Beykoz İlçe Merkezinde çok rahat ortamda ikramlı bir şekilde ağırlanan Giresunlular Ak Parti Beykoz İlçe Merkezinden yaklaşık 10 dakikada çıktılar.






28-11-2008 9011 27 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

memet çiçek 28-11-2008

beykoz

karadenizli insanı micro milleyetçizi sol vurup sag gösterirler karedenizlililer kominstlere oy vermezler

Şakir SUTERE 28-11-2008

KAÇA KADAR SAYABİLİYORSUNUZ

Bu haberdeki detayları BEYKOZ KAMUOYUNUN BEYKOZ SEÇMENİN takdirine değerlendirmesine bırakmak gerekir. ancakçok ilginç yönlerinide vurgulamak lazım 1. dernek lokalleri kanunen siyasi faaliyetlere açıkmıdır?2. diyelim a partisinden bir giresunlu aday b partisisnden başka bir giresnlu aday seçime katılan partilerdende başka giresunluların olması doğal neyapaçağız bir duvar AKP birduvar chp bir duvar mhp mi olacak?3.%17 oranına 6/ 7 meclis üyeliği istiyoruz talebine karşılık BU %17 Yİ BLOK OLARAK OY VERECEĞİNİN KİM GARANTİ EDECEK.4. çokilginç akp den 15 giresunlu istemişler 11 koymuşlar demekki iskonto yapılabiliyor, pazarlık serbest. 5.Yıllardır partisini, ilkelerini benimseyerek çalışan gerçek partililerin beklentileri adaylıkları ne olacak?
En önemlisi de bir Tv kanalının ve iki radyonun hemşehrilerimin emrinde denerek siyasi baskı oluşturmak T.C. kanunlarına göre suçtur. Bu açık baskıya dayanamayacak ilçe yöneticileri işi şimdiden bıraksınlar. Çünkü talep edilen uygulamada hiçbir partili özveri ile partisine çalışmada bulunmayacaktır.

Beykozlu Giresunlu 28-11-2008

Yanlış Davranış

Dernek Başkanımızı İlimizi en iyi şartlarda duyurduğu için tebrik ediyorum, fakat insanların seçme ve seçilme haklarına böyle kelepçe vurmakta bir o kadar yanlış bir davranıştır. Sadece kendim ve ailem için konuşuyorum dernek başkanım dahil bizim oyumuza kimse müdahale edemez, çünkü ben eşimin bile oyuna karışmıyorsam, böyle bir saçmalığı izin vermem

giresunlu yeşim 28-11-2008

bu ne

slm bende giresunluyum .ama kesinlikle oyumu chp ye vermem bu millet ne yapmaya calışıyor yeni köye yeni adet cıkarıyorsunuz kimse kimseyi yönetmeye kalkmasın herkez görevini yapsın...

süleyman 28-11-2008

ilçe başkanlarının dikkatine

sayın giresunlular kimlere yaklaşıçaklarını şaşırmış çünkü onları zten kimse benimsemiyor kısa bir zaman kala koltuk kapmak için birelerine yamanmaya calışıyolar çünkü coğu tabele derneği bunların ziyarete gidin cok iyi biliyorumki telefonları bile bağlı değil derneklerinin

ayşe 28-11-2008

tek yol

vatanını seven chp ye oy verir karadenizliyim chp liyim.

Zıvalı 28-11-2008

teşekkürler Fuat KUŞ

BEYKOZ GİRESUNLULAR DERNEĞİ ve FUAT KUŞ'U TEBRİK EDİYORUM...GİRESUNLULARI AYAĞA DÜŞÜRÜP KAPI KAPI MECLİS ÜYESİ DİLENCİLİĞİ YAPMAK YAKIŞIYOR SİZE... ADAM GİBİ YERİNİZDE DURSANIZDA PARTİLER BİR BİR GELİP SİZDEN MECLİS ÜYESİ İSTESE DAHA İYİ OLMAZMIYDI.BİR DE ÇOK BÜYÜK BİR İŞ YAPMIŞ GİBİ POZLAR VERİYORSUNUZ...YAZIKLAR OLSUN!AYAĞA DÜŞÜRDÜNÜZ BU İŞLERİ...

Yalçın YALÇIN 28-11-2008

BAK SEN

ULUSAL tv var ULUSAL radyolarım var ama ben çok iyi yörecilik yaparım.

Önder 28-11-2008

Tek YoL Ha!!!

ayşe hanım sen giresunluysan bende Beykozluyum vatanını seven chp ye oy verir demişsin chp yi sevmiyorum seninde karadenizli olman olanaksız !!!!!!

giResuN 28 28-11-2008

yuh oLsun sNa..

cok deiL döRt yiL once AKPaRtiLi beLediye baskan adayi icin otobusLerde bangıR bangıR bagıRan oy isteyen fuat efendi noLduda biRden caRk ettiN.. RandevuLari kaRistiRip önce CHP ye gittiN.. umdugunu buLamadiN gaLiba.. biz giResunLuLaRi siyasi oyunLarina aLet etme.. heR giResunLu kime ve neReye oy veRecegni senden cok ii biLir.. saten giResun deRnegi aLtinda yaptgin faaLiyetLeRden kendi cevRendekiLLerden baska hic kimsenin habeRi ve biLgisi y.o.k... bu da gösTeRio ki kendi ihtiRas ve istekLerin icin bu deRnegin adini kuLLaniosun.. bu aRada dogus habeRi de taRafsiz habeRLerinden doLayi kutLuyoRum..

Toplam 27 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 574
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1113
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839