Yavuz Gürkan CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı

03-12-2008 13710 46 yorum. Yorum Ekle

Tokatköy Kent Kültürü Birliğinin Kurucularından, mülkiyet ve tapu konularındaki donanımı ve açılımları ile Tokatköy’de birçok hanenin tapu almasında güçlü payı olan Yavuz Gürkan CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu ilçe merkezinde açıkladı.

İlçenin mülkiyet, tapu ve işsizlik başta olmak üzere birçok sorununun bulunduğunu, bunların çözümü için planlı ve programlı bir çalışma olmadığı için Beykoz’un ciddi anlamda kan kaybettiğini açıklayan Yavuz Gürkan bilgi, birikim ve ekibiyle birlikte farklı bir hizmet verebileceğini düşünerek aday adayı olduğunu söyledi.

Yavuz, Beykozluların kendi politikalarını belirlemek zorunda olduklarını, aksi durumda ise, Beykoz’u terk etme sürecinin hızla ilerleyeceğini belirterek tespit ettiği bazı sıkıntıları ilçe merkezini tamamen dolduran partililere açtı.

Ecrimisil, tapu, mülkiyet, mezar yeri sorunu, dere ıslah çalışmaları, kapatılan fabrikalar, açılmayı düşünülen aş evleri, çaresiz bırakılan Beykozludan oy istemeye kadar uzanan yaşanmış planlı ve programlı tehlikeleri net ve doğal ifadeler ile aktardı.

Kentsel dönüşüm adı altında ilçenin altını üstüne getirecekler, 2 B yasası çıkar çıkmaz birçok tapulu yerin tapularının iptal edilip 2 B gibi gösterilerek hazineye devri sağlanacağını, bunların mutlaka ele alınması gerektiğini ve Beykoz’un biran evvel yaptırımı önceden planlanan, tem yolunu birkaç kez trafiği kapatmak sureti ile oluşturulan kamuoyu vasıtası ile Beykoz’un sit uygulamasından kurtulması gerektiğini belirtti.

Gürkan konuşmasının son bölümünde ise, SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA politikasından vazgeçmeyenlere karşı güç birliği içerisinde mücadele edilmesi gerektiğini belirtip, vatandaşa arazin devletin üstünde ve üzerindeki binada kaçak de elini kolunu bağla, seçim zamanın da gel al sana aş evi, ver bana oy denmesini, bu uygulamayı hiçbirimiz hak etmiyoruz. Bunun içinde acilen kısa ve uzun vadeli öncelikleri planlamamız lazım, çünkü işsizlik almış başını gidiyor, insanlarımız önce para kazanmak istiyor diyerek sözlerini bitirdi.
Yavuz Gürkan gelebilecek soruları cevaplamak için bir süre daha kürsüde kaldığında kendisinin ve ekibinin başlıklarla anlatmaya çalıştığım sorunların çözüme kavuşturulması için projelerinin olduğunu bu sebepten de göreve talip olduğunu bir kez daha vurguladı.

Aday Adaylığını açıklamasını izlemek ve Yavuz Gürkan’a destek olmak üzere gelen Tokatköylüler adına söz alan bir dinleyici, Yavuz Gürkan’ı iyi tanıdıklarını ve anlattıklarının arkasında duracağına inandıkları için desteklerinin sonuna kadar olacağını belirterek, CHP Beykoz İlçe Başkanlığını Yavuz Gürkan ile birlikte Tokatköy’de toplantı yapmaya davet etti.

yapılan davet konusunda mutabakata varıldıktan sonra, partiye yeni üye olanların rozetlerinin takılmasından sonra, Yavuz Gürkan’ın tebrikleri kabul etti.






03-12-2008 13710 46 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Eylül 03-12-2008

YA GEÇ KALDINIZ YA DA ERKEN, YANİ ZAMANI DEĞİL

Yavuz bey ben isterdimki, tam zamanı olsaydı, sizi tanıyorum yeni aday adaylarının veya adayların günahına girmek istemem ama siz bu işi bu güne kadar başkanlık yapanlardan çok daha iyi yaparsınız. Fakat zaman zemin ekip ve güven, diyeceksinizki bunların hepsi bende var, ya sizi anlayabilecek yöneticiler ve partililer varmı, şüpheli. CHP Beykoz ilçe merkezi çok akıllı hareket etmeli aday kim olursa olsun onların yanına 2. adam monte etmeli, erken veya geç demekle bunu kast ettim, bir dönem 2. adamlık, sonra üst üste 1. adamlık size yakışır. Allah kolaylıklar versin başarılar dilerim.

beykozlu 03-12-2008

ne oldu

allahattin köseler nerelerde görünmüyor fikirler deyişti herhalde bu adayıda ilk defa gördüm nerden ....

önder 03-12-2008

hal bu

beykozu sizmi kurtarcaksınız biraz zor sizin belediye zamanı nıda gördük ne yaptınız şunuda yaptık deyin......????

murat 04-12-2008

Beykoz için

Chp ilçe başkanı ve yönetimi Beykozda seçim almak halkın tanıdığı halkın isminde kenetlendiği adayla seçim alınır aksi taktirde seçim alınmadığı gibi barajı aşamazsınız aday adayları arasında kamu oyu yoklaması yaptırın

Selim İleri 04-12-2008

GÜRKAN

Beykoz'a Başkan, Yavuz Gürkan... Yavuz Abiyi tanımayan kardeşimiz partinin yoluna hiç uğramamış anlaşılan. CHP Gürkan'la Beykıozda iddialı konuma gelir.

sevda 04-12-2008

tokatköylü

ayten hanımın akrabasımı oluyor acaba çok benziyor....

tokatköylü 04-12-2008

gercekci olun

chp nin nesini savunuyorsunuz ya bunlar başkanlık zamanınıda gördük savundunuz partiyi bilmesek tamam deriz ama biliyoruz bir kere türban carşafta kaybettiler insanları kullanmakta bir suctur düne kadar carşaflıları öçü gözüyle bakanlar secime yakın dost gibi görünmeleri varya yalancılık olarak görüyoruz bir beykozlu olarak...

Zafer Dalka 04-12-2008

Yavuz Gürkan

CHP Beykoz İlçesinde, Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. 5 Göbekten Tokatköylü, eşi 7 göbekten Paşabahçeli, Beykoz'un tüm sorunlarını bilen, İmar konularında deneyimli, devlet tecrübesi olan, yıllardır Beykoz sosyal yaşamının ve ilçe örgütünün içinde bir adayı var.. Yavuz Abi yolun açık olsun.

ortaçeşmeden mehmet bey 04-12-2008

BAŞKAN DEDİĞİN ÖNCE İNSAN OLMALI

Ben de her yerden yazıldığı gibi ortaçeşmeden yazıyorum. Başkan dendiğinde bana göre ilk Önce merhamet duygusu gelişmiş olmalı. Yaşlıya ,çocuğa gence, eskilerine sahip çıkmalı ve onları sevmeli. Ne sıkıntıları olursa olsun hiç bir yöresellik anlayışı gütmeden elindeki imkanlarla bir çağre bulmaya çalışmalı. Üzüntüleri paylaşmalı, sevinçleri ise o yerde bulunarak, bir BEYKOZLU olarak değerlendirMELİ.
İŞTE BENİM İSTEDİĞİM BAŞKAN BÖYLE OLMALI, KISACASI YAVUZ GÜRKAN GİBİ ADAM GİBİ ADAM OLMALI''''''''

DUALARIMIZ SENİNLE YAVUZ GÜRKAN!!!!

tokatköyden salih 04-12-2008

BEYKOZUN OBAMASI GELİYOR

İŞTE BU YA!! BAŞKAN DEDİĞİN İŞTE BÖYLE OLMALI. BEYKOZUN OBAMASI GELİYOR , LÜTFEN FIRSAT VERİN

YAVUZ ABİ SENİ ÇOK SEVİYORUZ...

Toplam 46 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 591
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1081
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 547
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 448
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 506
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 456
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 654
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 504
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1123
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 986
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 850