HÜSEYİN ÜNAL İLE NOSTALJİ

13-12-2008 7357 7 yorum. Yorum Ekle

CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Ünal ve partililer ilçe merkezinde yaptığı toplantıda aday adaylığı ve yaşanan süreç ile ilgili beyin jimnastiği yaptı.

İlçe Merkezinde yapılan toplantıya, İlçe Başkanı Ayten Kayalıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, eski ilçe Başkanlarından İsmet Konca ve Metin Çanak ile çok sayıda partili katıldı.

Hüseyin Ünal, aday adaylığını resmi müracaat ile yaptığını, bayram kutlamasında, İlçe Başkanının kendisine söz hakkı vererek partililere hitap ettiğini ve bu vesileyle bu günkü toplantının bir aday adayı tanıtımı gibi algılanmamasını hatırlattı.


1989 Seçimlerinde yaşanan başarının İlçe Başkanı olarak ilçe merkezindeki tüm katılımcılarının övgüsünü alan Hüseyin Ünal’a bu konuda en büyük destek ve teşekkür, Hüseyin Ünal’ın İlçe Başkanlığında yaşanan yerel iktidarın ilçe yönetiminde İlçe Sektereteri olarak bulunan İsmet Konca ve Mahalle Temsilcisi olarak bulunan Metin Çanak’tan geldi. O dönem yaşanan güzelliklerden bahsederlerken Hüseyin Ünal gibi nitelikli ve başarıları kanıtlanmış aday adaylarının partiye faydası olacağı, ama niteliği olmayan hiçbir çalışması olmadan aday adayı olanlarında partiye o kadar zararlarının olduğu savunuldu.
İsmet Konca ve Metin Çanak o dönem yapılan çalışmaların, zorluğundan bahsederek, yapılan çalışmalardan örnekler aktardılar. İsmet Konca, Ayten Kayalıoğlu’nun tek Bayan İlçe Başkanı oluşunun, yapılacak çalışmalarda dikkate alınması gerektiğinin önemini açtı.

Hüseyin Ünal adeta ustaların ustası görünümünde üst düzeyde saygı ve itibar görürken, yaşanan tablo konuşmacıları soru sorarken nostalji yapmaya da mecbur etti.
Hüseyin Ünal, ekip çalışmasının önemine değinerek, geçmişteki başarının, kurulan ekibin kaliteli ve özverili olduğundan geldiğini, kendisinin bu ekibe sadece Başkanlık ettiğini vurguladı. Ünal siyasi deneyiminin sorunları bilmesine yettiğini, ekibinin hizmet bazında yaşanan eksikliklere ve görev süreçlerine yayılan bir çalışma programları olduğunu, çalışmaların biraz hız kazanmasıyla programları konusunda ayrıca bilgiler vereceğini belirtti.


ilçe Başkanı Ayten Kayalıoğlu çalışmalarının artık hızlı devam ettiğini ve halkla buluşmada hiçbir problem yaşamadıklarını, kendilerine ilginin her geçen gün artığını ve toplu katılımlarında bunu kanıtladığını belirtti. Aday adayları içerisinden aday belirlemesi konusunda en ufak bir sıkıntının yaşanmayacağını, CHP disiplinine yakışır bir şekilde adayın belirleneceği konusunda kimsenin kuşkusunun olmaması gerektiğini net ifadeler ile dile getirdi.

HÜSEYİN ÜNAL'IN KATILIMCILARA DAĞITTIĞI YAZILI BİLGİLENDİRMESİ
1955 Paşabahçe doğumluyum. 1998 yılında Beykoz İlçe Başkanlığına getirdiğiniz bir başkanınız olarak, bugün 29 Mart 2008 Yerel Yönetim Seçimleri için Partimiz CHP’sinin Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olarak huzurlarınızda bulunmaktan büyük bir mutluluk gurur ve heyecan duymaktayım.

1989 yılında ilçe başkanı konumunda iken yaşamış olduğumuz yerel seçim başarı mutluluğunu, bu seçimlerde Beykoz Başkan Adayı olarak hep birlikte yaşamak muhakkak ki en büyük mutluluklarımızdan olacaktır.

Bu aşamada özellikle iki önemli görev bizleri beklemektedir.

Birincisi, Kazanacağımız seçim sonrası sergileyeceğimiz yerel yönetim hizmetleri ve

İkincisi, başarılı bulunacak yerel yönetim hizmetlerimiz sonrası parti oylarımızı daha da arttırmış olarak gireceğimiz genel seçimler sonrası merkezi hükümette iktidar olmak.

Yerel yönetimlerden başlayarak merkezi hükümette de yetki alabilmemizin ülkemiz için yaşamsal bir önem sergilemekte olduğunu hepimiz tarafından bilinmektedir. Bu doğrultuda, uzun denilebilecek bir süredir ülkemizin ikinci bir bağımsızlık mücadelesi içine girmesini gerektiren koşulların var olduğunu söylenegeldik. Bu nedenle, geleceğimize yönelik kuşku-kaygı ve endişeler ne yazık ki giderek artmaktadır. Ülkemizle ilgili değerlendirmelerle de,”Cumhuriyet tarihinin en karanlık günlerini yaşamaktayız” tespiti, yerini, “Büyük Ortadoğu Projesi” senaryoları çerçevesinde , “Serv Anlaşması” ile daha önce dayatılan ve tarihin çöp sepetine atılmak istendiğimize yönelik değerlendirme ve tespitlere bırakmıştır.

Dünyadaki mazlum ülkelere örnek teşkil eden ve birbirinden önemli devrimlerle taçlandırılan Ulusal Bağımsızlık Mücadelemizdeki başarımız sonuçlarının emperyalistlerce hazmedilemediğini-hazmedilemeyeceğine bu aşamada ve somut olarak bir kez daha tanıklık etmekteyiz. Bu yöndeki olumsuz gelişmeleri izlemek yerine müdahale etmek ve bir kez daha bu kavgadan galip çıkmak asli görevimiz olacaktır kuşkusuz. Zaten Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere verdiği öncelikli görev de bu değil midir? İşte tam da şimdi partimiz CHP’nin taşıdığı misyonun gereğini yerine getirme zamanı gelmiştir.

29 Mart Yerel Yönetim Seçimleri bir dönüm nıktasını oluşturmaktadır. Bu günün sonrasında tam bağımsızlıktan yana güçlerin seçimlerden güçlenmiş olarak çıkmaları kaçınılmaz olmuştur. Bu çok önemli sınavdan yüz akı ile çıkacağımızın işaretlerini ne mutlu ki almaktayız. Bizlere düşen görevlerimizin zamanında ve eksiksiz yerine getirmek olacaktır. Yerel yönetim seçim sonuçlarındaki başarımız partimizi merkezi hükümette yetki almaya götürecektir. Böylelikle de Cumhuriyet karşıtları sistemli bir şekilde yürüttükleri karşı devrim emellerine ulaşamayacaklar ve bizleri karanlığa mahkum edemeyerek ve bir kez daha ağır bir yenilgiyle gerileyeceklerdir.

Yukarıda özetle açıklamaya çalıştığım nedenlerle unutmamalıyız ki; geçmişte yaşadıklarımız ve çıkardığım dersler, gelecekte yapmamız gerekenlerin yol göstericisi olmalıdır, olacaktır.

Başarı: işbaşına getirecek kadrolarımızın, partimiz programı doğrultusunda, tüzük kurallarına sadakatle bağlı kalarak yaşama geçirmelerinde saklıdır. Örgütümüzle bütünleşmiş olarak, mevcut yasaların tanıdığı tüm antidemokratik ve dolayısıyla Sosyal Demokrasinin beşiği olduğu bilinciyle, demokrasi kavramının tüm boyutlarıyla tanıtıp yaşama geçirebilmek yaşam biçimimiz olmalıdır.

İşte bazı önemli başlıklarıyla belirtmeye çalıştığım nedenlerle, önümüzdeki Yerel Yönetim Seçimlerine, daha önce İlçe Başkanlığı görevini verdiğiniz ve başarılı bulunan 1989 yerel seçimlerinde de görevde bulunan, örgütü yakından ve ayrıntılı tanıma fırsatını yaşamış olan, geçmişteki çalışmalarına bakılarak gelecekte nasıl bir çalışma sergileyeceğine dair fikir verebilmiş bir partili arkadaşınız olarak aday adaylığı için bir adım öne çıkmış bulunmaktayım.

Partimizin yöneticilerinin uygun bulunmaları halinde, üzerime düşen tarihi ödevi başarı ile yerine getireceğime olan inancım tamdır.

Saygılarımla

Hüseyin Ünal







13-12-2008 7357 7 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

gadar zalim 13-12-2008

yarim alim

demokrat parti ilçe başkanı selami çiçek istifa etti delegeeler ve üyeler mhp geçti

yeşim 13-12-2008

beykozlu

beykoz ne zamandan beri kıymete bindi bu güne kadar ortalarda görünmeyenler şimdi boy gösterisi yapıyorlar inandırıcı deyil

Eylül 13-12-2008

İtirafmı

Haberi dikkatle okudum, Hüseyin Ünal'ın geçmişte yönetiminde bulunanlar partilerinde 1 numaralı yönetici oldukları dönemlerin başarısızlığını kabut eden bir durum ortaya çıkıyor, kaldıki başarılı olsalardı başarıları ortada olurlardı, ve iktedara susamazlardı. Bütün bu gelişmelerin onları eski başarılı Başkanları Hüseyin Ünal'ın etrafında toparlanmaya
yöneltmeli diye düşünüyorum, hatta ve hatta bu mesele eğer Hüseyin beyin konumu doğruysa il ve genel merkeze ilçe kararı olarak belirtilmeli. Bu tabiki benim görüşüm sakın ilçe yöneticileri ve diğer adaylar alınmasınlar burada beyin fırtınası yapıyoruz. Herkese başarılı çalışmalar diliyorum.

Gaddar Zalim YARIMALİM 13-12-2008

lütfen kendi nickinizi kullanın

Yukarıda yorum yapan bir kişi benim nickimi kullanmaya çalışmış amma kullanamamış.Lütfen yorumlarınızı yaparken orjinal nickinizi veya isminizi kullanın.

SAMİ 19-12-2008

BEYKOZLULARA MÜJDE

NİHAYET BEYKOZ DÜRÜST VE ÇALIŞKAN BİR BAŞKAN ADAY ADAYI VE İNŞALLAH BEYKOZA YAKIŞAN BELEDİYE BAŞKANI OLABİLECEK KALİTELİ BİR İNSANA KAVUŞACAK

binnur 20-12-2008

paşabahçeli

ben beykozlu olarak önceki belediyelerden yeterli bi çalışma görmedim sayın hüseyin ünalın beykoz için çok faydalı olcagına inanıyorum başarılar dilerim

tanınan biri 25-12-2008

hüsran

ankaralarda yatıp kalkıp kendi adamlarını deyil beykoz u beykoz yapıcak adylara arka çıkın aksi taktirde seçi m yine hüsranla son bulacak

Toplam 7 yorum bulundu. 1-7 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 596
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1085
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 549
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 449
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 508
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 458
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 505
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 989
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 851