GİRESUNLULAR FATURAYI BASINA KESTİ

16-12-2008 7626 1 yorum. Yorum Ekle

Giresunlular Derneği Yönetimi, siyasi parti ziyaretlerinde MHP ve SP ilçe merkezlerini ziyaret ederken, daha önceki parti ziyaretlerindeki sözlerinin basın tarafından yanlış aktırıldığını söyledi.

Dernek Yönetimi ilk ziyaretini MHP Beykoz İlçe Merkezine yaparken, ziyaret sebeplerinin yaklaşan genel kurulları öncesi veda amaçlı olduğunu belirtip, MHP Beykoz İlçe Yönetiminin çalışmalarını takdir ettiklerini, Beykoz sorunlarına eğilme konusunda duyarlı olduklarını vurguladı.
Dernek sözcüsü Başkan Fuat Kuş, yerel seçimler öncesinde bu güne kadar tüm Belediye Başkanlarının başarısız olduğunu, bu seçimde Beykoz’a fayda getirecek bir adayın kazanmasını arzu ettiklerini söyledi.
Fuat Kuş son olarak ta, CHP ve AKP ziyaretlerinde taleplerinin olmadığını sözlerini basının saptırdığını, bazı basın kuruluşlarının ön yargılı olduklarını ve bir takım yerlerden beslendiklerini bildiklerini belirterek sözlerini bitirdi.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Giresunlular Derneğinin başarılı çalışmalarını takip ettiğini vurgulayıp, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Uslu Beykoz için çalışmak isteyenlerin kim ve nereli olduğu önemli değil Beykoz’a dürüstçe hizmet etmelerinin önemli olduğunu vurguladı.

Nezaket ölçülerinin karşılıklı olarak üst düzeye çıktığı ziyaretten, geçmişte konuşulan bir sohbet konusu üzerine MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu’nun yakın zamanda Mavi Karadeniz Televizyonunda konuk olacağı kararlaştırıldı.

Giresunlular Derneği Yönetimi daha sonra Saadet Partisi Beykoz İlçe Yönetimini, toplantı esnasında ziyaret etti. Saadet Partisi ziyaretinde de yine Dernek Sözcüsü Başkan Fuat Kuş konuştu, Kuş konuşmasında, MHP ziyaretindeki genel söylevini aktardıktan sonra, Saadet Partisinin özellikle ortağı Kara Davut ile gönlündeki yerinin büyük olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Ali Öksüz teşkilatı adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip konuklarına teşekkür ettikten sonra sözü Belediye Başkan Adayları Salih Birinci’ye bıraktı.
Birinci konuşmasında Giresunlular Derneğini ve Başkanı Fuat Kuş’u iyi tanıdığını belirterek, Fuat Kuş’un bizi yanlış anladılar ve anlattılar sözüne katılmadığını, kendisinin gayet iyi anladığını ve takdir ettiğini belirterek sözlerine başladı. Salih Birinci, nezaket ziyaretinde çalışmalarından kısa kısa bahsederek konuklarına bilgiler aktardı.

MHP ziyaretinde olduğu gibi içten ve samimi sohbetlerin ardından Giresunlular Derneği Yöneticilerinin izin istemesiyle ziyaret sona erdi.

Not:
Giresunlular Derneğinin ilk ziyareti olan MHP Beykoz İlçe Başkanlığına, yol güzergâhındaki trafik kazası sebebiyle 17 dakika geç gittik. Dernek Başkanının konuşmasındaki basın ile ilgili bölümleri araştırmamız sonrasında öğrendik, aynı açıklamanın benzerini Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığında da yapmalarına karşın, bahsedilen haber üzerine konuşulanları asla gazetemiz ile bağdaştırmadığımız için ortamın güzelliğinden söz alma gereği duymadık. Zira haberimizde olmayan ve yaşanmayan hiç bir şey yazılmamıştır. Aynı zamanda başka basın kuruluşlarının da kayıt altına aldığı gibi ses kayıtları bizim arşivimizde de mevcuttur.






16-12-2008 7626 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

memet çiçek 16-12-2008

rizeli dogal fırın

harbiden ssize helal olsun fuat başkanımız sana zatyen miliyetçi harekeet partisi yakışır zaten sizin ğibi dernek başkanlarına her siyasi parti yakışır her partinin her partiye saygısı ve sevgisi olması geerekir bizzler ekmegimizi taşdan çıkardanlarız

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 498
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 473
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 475
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 430
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 476
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786