Cengiz Gökçe AKP’den Alanya Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

18-12-2008 7204 3 yorum. Yorum Ekle

ALANYA eski Kaymakamı Cengiz Gökçe dün AKP İlçe Teşkilatı'na Alanya Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

AKP'ye oğlu Gökçen Gökçe ile birlikte gelen Gökçe'ye ilgi bir hayli fazlaydı. Eski bir Alanya yöneticisi olan ve beş yıl önce ilçeden ayrılan Gökçe'nin karşılaştığı tüm vatandaşlara tek tek isimleriyle hitap etmesi, hatta yakınlarının isimleriyle birlikte hal ve hatırlarını sorması dikkat çekti.

AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney'e başvuru formunu veren Gökçe, burada yaptığı konuşmada, "Alanya kırsal kesim ile kent kültürünün bir arada yaşandığı bir ilçe. Ben de böyle bir yaşam biçimine sahip olduğum için on yıl önce Alanya'ya yerleşmeye karar verdim" dedi. 2002'de ilçeden ayrıldığını, buna rağmen Alanya'nın tüm sorunlarını tüm köy ve beldeleriyle beraber bildiğini söyleyen Gökçe, "Alanyalıların bana desteği sürerse tüm sorunları kısa sürede çözebiliriz. Alanya'nın hayati bir sorunu yok. İki yıl banka müfettişliği, 29 yıl da kaymakamlık yaptım... Makamlar gelip geçicidir. İnsana önce sağlık, dostluk ve vefa gerekir. Bunların olduğu her yerde ben varım. Demokrasi kültürünü oluşturmamız lazım. Seçim süreci bir savaş değildir. AKP'deki diğer aday adayı arkadaşlarımız, "Ben daha iyi hizmet veririm" diyorsa teşkilat ve genel merkez ona da bakacaktır, bize de bakacaktır. İnşallah herkes aday adaylığını açıkladıktan sonra tüm arkadaşlarla bir araya gelip yemek yiyeceğiz. Ben tüm aday adayı arkadaşlarımı buluşturmak, 'Alanya için neler yapabiliriz?' sorusuna yanıtını aramak istiyorum" şeklinde konuştu.

Gökçe'ye başarılar dilemek için teşkilat bürosuna gelen AKP'nin bir diğer Alanya aday adayı olan Devlet Hastanesi eski Başhekimi Op. Dr. İsmail Başaran ise yaptığı konuşmada, "Biz siyasi rakip değil, öncelikle eski bir çalışma arkadaşıyız. Kendisi çok sevdiğim, değerli bir devlet adamıdır. Başarılar diliyorum" dedi. Gökçe'nin konuşmasının ardından AKP İlçe Başkanı Hüseyin Güney, eski Alanya Kaymakamı Cengiz Gökçe'ye AKP rozeti taktı.

Gökçe, Alanya'dan sonra Beykoz Kaymakamı olarak görevlendirilmiş, ardından atandığı Samsun Vali Yardımcılığı görevinde kısa bir süre bulunduktan sonra emekli olmuştu.

Not:
6 Yıl önce tanıştığımız, Yeni Alanya Gazetesinden dostumuz Ferit Kesen’in geçtiği haberi emeğine saygı duyarak orijinal haliyle aktarıyoruz.
Meslektaşımıza teşekkür ederken, Beykoz’ da iz bırakan Değerli Kaymakamımıza başarılar diliyoruz.
Doğuş Haber




18-12-2008 7204 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

erkan 18-12-2008

Alanya çok şanslı

Gerçekten atanmış bir insanın görevlerinden çok seçilmiş gibi hareket eden ve bölgemizde görev yaptığı surece muhtar olmam vesilesiyle insanlarla çok sıcak bir ilişki kuran sayın Çengiz Gökçe nin kaymakam oluşu sebebiyle sanki arkamı dayayabileceğim veya karşılaştığın sorunlarla mahallemin problemlerinin çözümünde bir dayanak gibi arkamızda durması çok değerli bir kişilik olduğunun göstergesidir.Onunla ALANYA turizmde dunyanın sayılı yerlerinden olacak BAŞARILAR GÖKÇE DUALARIMIZ SENİNLE.Saygılarımla ERKAN ATAGÜN

yaşar öztürk 19-12-2008

SİZE HER ŞEY YAKIŞIR

Saygı değer kaymakamımız Cengiz GÖKÇE beyin bu haberini duyduğumda aklımdan geçen sizi daha iyilerinede layıksınız diye düşündüm ama Alanyayı çok sevdiğinizi ve Alanyaya hizmet etmek istediğinizi bildiğim için sizin adınıza ve yapacağınız ve yapmayı düşündüğünüz işler için şimdiden ALANYA'lılara hayırlar getirmesini diliyorum.Ailenizle sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşamanız dileğimle Alanyaya hayırlar gitirmesi temenni ederim.Yaşar ÖZTÜRK

ayhan şişman 20-12-2008

tam isabet

güzel Beykozumuzda beş yıl süreyle kaymakamlık makamında bulunan ve bu süre içinde tüm beykozluların yaptığı çalısmalarla gönlünü fetheden sayın cengiz gökçe beye Alanya belediye başkan aday adaylığı için başarılar diliyorum. cengiz beyi herhangibir parti adına anmamak gerekir. cengiz bey her kesim ile diyalog ve sohbeti olan bir kişidir. inanıyorum Alanya belediye başkanlığını da layıkiyle yapacaktır. bence akp diğer adaylar ile fazla vakit geçirmeden cengiz gökçe beyi adaylığa layık görmeli. alanya ilçesi Cengiz Beyle çok şeyler kazanacaktır.

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 489
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787