KÖSELER VE HALK BULUŞMASI

27-12-2008 6992 7 yorum. Yorum Ekle

Siyasi yönü olan veya olmayan, değişik parti mensubu olduklarını konuşmalarında açıklayan Beykozluların öncülük ettiği, P.Bahçe Arı Düğün Salonunda yapılan “HALK TOPLANTISI” 4. Dönem Beykoz Belediye Başkanı ve CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olacağı konuşulan Alaattin Köseler’e destek toplantısına dönüştü.

Değişik partililerin alt yapısını oluşturup yasal izin alarak yaptıkları toplantıya, değişik partilerin mensuplarının katıldığı gözlenirken, CHP içerisinde Köseler yanlısı oldukları bilinen kalabalık bir gurubunda bulunduğu gözlendi.

Aldıkları davet üzerine toplantıya katıldıklarını ifade eden CHP Beykoz İlçe Başkanı Ayten Kayalıoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri toplantıya katılanları selamladıktan sonra halkın arasına oturmayı daha uygun bulup, divanı toplantıyı organize edenlere bıraktılar.


Yapılan konuşmalar, partilerinden CHP’ye geçenler, geçecek olanlar ve Köseler’e koşulsuz destek verenlerin, yanı sıra toplantının bir halk harekâtı olmasının güzelliğinden bahsedip memnun olduklarını bildiren CHP’ lilerin ve eski sendikacıların konuşmalarıyla da oldukça destek buldu.

Toplantıyı düzenleyenlerin ısrarları ile konuşma yapmak üzere mikrofona gelen Köseler kendisi için bir araya gelen kalabalık topluluğu görünce adeta coştu.

Köseler konuşmasında, kendi dönemi ile günümüz dönemini kıyaslayarak, belediye taşınmazlarının satılması, proje konusunda bir zamanlar hayali adlandırdıkları kendi döneminin projeleriyle gündemde olduklarını ve görevi devrederken ki borç bildiriminin gerçekleri yansıtmadığını geniş açılımlarıyla birlikte anlattı. Köseler konuşmasının önemli bir bölümünü toplantıyı izleyen basına yönelik gerçekleştirip anlattıklarının dikkate alınmasını isteyerek, kendi sözlerini saptırılan basın kuruluşu olduğunu ismiyle birlikte dile getirdi.





Köseler kurduğu iletişimin aldığı güç ile çalışma dönemi ile ilgili öz eleştirilerde yaptı, kendi döneminden sonra belediye çalışmaların iyi gitmediğini gördüğünü ve bu düşünce ile yeniden “Beykoz Halkına Hizmet” etmeye talip olduğunu belirterek, toplantıya tüm katılanlara teşekkür edip, kendisine gösterilen güvene layık olmaya çalışacağını belirtti.













27-12-2008 6992 7 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

İlyas Çakır 27-12-2008

BU BAŞLIĞI ÇOK ARADINIZ MI?

Köseler kendine göre seçkincidir o kendine destek vereni bile görmezden gelebilir attığınız başlık gibi halk la bulaşabilseydi şimdi 3nçü dönem kazanmanın favorisiydi . kendisini tanımayanların yaşayaçağı hayal kırıklıklarını tahmin bile edemezsiniz neyseki kazanma şansı zayıf olduğundan bazı kişiler bu hayal krırklığını yaşamamamışolacaklar buda bir teselli ....şansını koltuğa oturduğunda kullanacaksın koltuğu kaybettikten sonra etrafında pervane olmanın insana itibar kaybındanbaşka getirisi yoktur bu mesajımda hala koltuğu hayal eden eski başkanlara ithaf olunur.!!!

mahçup güngören 27-12-2008

KENDİNİ BİLMEK LAZIM...

Sn.Alattin Köseler 2004 yılı belediye başkanlığı seçimi arefesinde,CHP İst. Büyük Şehir Belediye başkan adayı Sn. Sefa Sirmen ile birlikte esnaf ziyareti yaparken "oooo.sayın Alaattin başkan, ya hu dötbuçuk yıldır nerelerdeydin ortalarda görünmüyordun; tabi seçim zamanı geldi ya çıkarsın meydanlara,sadece seçim zamanlarında hal ve hatırımızı sorup diğer zamanlarda yanımıza bile uğramamak ayıp olmuyor mu.?" tepkisiyle karşılaşmıştı.Bu tepkiye Sn.Sefa Sirmen çok şaşırmıştı.Sn.Köseler o günleri çok iyi hatırlar.Sayın köseler halkla barıştımı ki,halkla barışmadan,belediye başkanlığı döneminde sahip olduğu hatırı sayılır servetin hesabını vermeden. CHP belediye başkan adayı olmaya çalışmasını milletle gırgır geçmede sınır tanımayan mizah anlayışına sahip olmasına bağlıyorum.Bu halk, bile bile tekrar bu sahneleri yaşamayı arzu ediyorsa vah bu milletin haline.Eskilere rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.

Selim İleri 28-12-2008

İS-TE-Mİ-YO-RUZ

Alattin Beyi Başkan adayı olarak görmek istemiyoruz. Halktan kopuk, uzak bir adam. Beykozda bir heykelden başka hiçbir hizmeti yok. Kör bir çivi bile çakmamış bir adam. CHP biter. Başka aday mı yok kardeşim.

ALİ DOĞRU 28-12-2008

SEÇİMDEN SEÇİME HALKLA BULUŞMA

ALAATTİN KÖSELERİ BEYKOZA Bİ 5 YIL DAHA KAYBETTİŞRMEK İÇİNMİ SEÇECEĞİZ Bİ CHP Lİ OLARAK KÖSELER ADAY SEÇİLİRSE OYUMU HİÇ SEVMEDİĞİM AKP YE VERİRİM DAHA İYİ BE....KENDİ PARTİLİLERİNİ TANIMAYAN Bİ ADAMI BAŞKAN ADAYI GÖRMEK İSTEMİYORUZ ÇEVREMDE BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ÇOK İNSAN VAR KÖSELER OLURSA OYLAR AKP YE İLGİLİLERE DUYRULUR

aydın 31-12-2008

YAZIIIIIIIIIIIK

BEYKOZA HİÇ FAYDAN YOK AMA ACARA ÇOK VAR TABİ ONUNDA SANA

kofin 31-12-2008

"çocuk"

Yaklaşık bir ay kadar önce, internet ortamında Alaattin Köseler'i eleştirip sert iddialarda bulunmuştum.

Ama ne küfür ne de hakaret etmiştim...

Yenilir yutulur olmayan bu iddialarıma yanıt vermediği gibi, en yakın ve en eski tanıdıklarımı devreye sokarak bana internet ortamında sanal kişilerden oluşan hakaret grubu oluşturdu.

Ama Beykoz ve dünya küçük; 28 Aralık 2008 Belediye meydanında CHP Gençlik Kollarının düzenlediği törende karşılaştık, ne selam, ne iddialarıma cevap, ne de uygar başka bir davranışta bulundu.

Beni görmeden kortejde bulunan yanımdaki bey efendinin yanına gelirken, 180 derece ani bir dönüş gösterdi.

Daha seçilmeden, halkından nefret eden, küsen, küçümseyen bu kinci çocuk mu bizi yönetmeye aday çıkıyor şimdi karşımıza?

Vah Beykozum vah!

Doğuş Haber 01-01-2009

Açıklama

Sayın Ferat Göçer (isim aslına uygun yazılmıştır) yorumunuzda kanıtlanması gereken iddialar ve hakaret içeriği bulunduğu için yayınlanmamıştır. Bilgilerinize sunulur.

Toplam 7 yorum bulundu. 1-7 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 602
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1089
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 552
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 452
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 514
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 465
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 661
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 510
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1128
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 991
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 853