ŞAFAK KARAMAN AMPULÜYLE GELDİ

31-12-2008 8855 5 yorum. Yorum Ekle

Televizyon sunucusu ve program yapımcısı Şafak Karaman, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığına ekibiyle birlikte gelerek, Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaatta bulundu.

Ünlü televizyon sunucusu Şafak Karaman Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı için geldiği AK Parti Beykoz İlçe Merkezinde medyatik kişiliği ile hareketli saatler yaşattı.
Karaman’ın aday adaylığı müracaat saatine trafik yoğunluğu sebebiyle gecikmeli olarak katılabildik. İlçe Başkanı ile özel görüşmede olan Karaman, geciken basın mensupları için tekrar toplantı odasına geçti.
Karaman yaptığı açıklamada, 1981 yılından itibaren Beykoz’da oturduğunu, bir önceki seçimde 3 yıl ikamet ettiği Başakşehir’den AKP Belediye Başkan Adayı olduğunu ve seçimi kaybettiğini söyleyerek, Ferit İnal Lisesinden mezun olmuş Beykoz’da ikamet eden bir birey olarak Beykoz Belediye Başkanlığına talip olduğunu, bu amaç içinde aday adaylığı müracaatını yaptığını belirtti.
Karaman’ın açıklaması sonrasında AKP Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer’de aday adaylığı sayısının Karaman ile birlikte on olduğunu, meclis üyesi müracaatının 50 sayısını aştığımı belirtip, yaşanan yoğunluktan mutlu olduklarını belirtti.
Açıklama sonrasında basının soru bölümüne geçildiğinde, klasik soru cevapların dışında, Dost Beykoz temsilcisinin sorduğu soru şöyleydi; Haber sitemizde yaptığımız ankette okuyucularımıza Beykoz’un öncelikli sorunlarının neler olduğunu sorduğumuzda, mülkiyet sorununun açık ara önde gitmesini beklerken, çok ilginçtir ki sokak köpekleri sorunu açık ara önde sorun olarak çıktığını belirtip, böyle bir sorun karşısında ne düşünüyorsunuz sorusu oldu.

Şafak Karaman’ın ilginç anket sonucuna verdiği cevapta aynı ilginçlikte oldu, Karaman çağdaş toplumda köpek sorununun 1. madde olarak çıkmasının ciddi bir ayıp olduğunu ve bu sorunu geri kalmış toplumların sıkıntısı olan bir problem olarak nitelendirip, hizmet anlayışı ile ilgili bir anketten köpek sorunu çıkıyorsa, buna sözün bittiği yer denilir diyerek soruyu ilginç boyutta cevaplandırmış oldu.
Karaman’a gazetemiz temsilcisi, köpek sorununa bakış açısı ile Beykoz halkını geri kalmış toplum olarak nitelendirip, köpek sorununda bu sebepten olabileceğini belirten açıklamasına katılmadığını ve söylevinin Beykoz ve Beykoz halkına hakaret olarak algılanabileceği hatırlatması üzerine(konuşma ses kayıtlarında mevcuttur), Karaman sözlerini kendisinin de hayvan sever olduğunu ve konunun Beykoz olarak algılanmaması gerektiğini, toplumsal bir sorun gibi genel düşünülmesi gerektiği vurgulayarak yumuşattı.

Son olarak, bugüne kadar Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığına Beykoz Belediye Başkanlığı için yapılan Aday Adaylığı Müracaatlarında masa üzerinde bulunmayan “AK PARTİ AMLEMİ OLAN BÜYÜK AMPÜL’Ü” İlçenin yenimi aldığı yoksa aday adayı Şafak Karaman’ın mı getirdiği sorusu soruldu.
Şafak Karaman verdiği cevapta, ampul çalışmasını ekibinin yaptığını, ampulün kendileri ile birlikte geldiğini, Türkiye’yi aydınlatan ampulün, Beykoz’u da aydınlatmaya devam edeceğini söyledi. ( Beykoz’u aydınlatmaya devam edeceği söylenen ampul, Karaman’ın ekibi tarafından kutusuna konularak geldiği gibi gitti.)
Son olarak İlçe Başkanı Adem Sefer ilçedeki köpek barınma merkezi ile ilgili yeni çalışmaların olduğunu projenin hayata geçmesiyle daha büyük ve kapsamlı bir köpek barınma merkezinin hizmete gireceğini söyledi.






31-12-2008 8855 5 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

NAİM AYGÜN 31-12-2008

ŞAFAK KARAMAN ŞOW !!!

ŞAFAK KARAMAN ŞOW !!!
AMPÜLÜNÜ GETİRMİŞ, ŞOWUNU YAPMIŞ, GİTMİŞ ...
BEYKOZLU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR ,
SÖYLÜYOR DA SADECE FERIT İNAL MEZUNU OLDUĞUNU BİLİYORUZ.
BELEDİYE BAŞKANI OLMAK ,
BEYKOZ'U YÖNETMEK İÇİN BU VASIF YETERLİ MİDİR?
SEÇİM SÜRECİ GELMEDEN BEYKOZLUYUM DİYEN YOK,
ŞAKA KARAMAN ,BEYKOZ'UN HANGİ SORUNUNU BİLİR DE BEYKOZ'UN HNGİ İŞİNE KOŞAR?

SAYGILAR
NAİM AYGÜN

Kerem Şahin 02-01-2009

zihniyet

Sayın Şafak Kahraman Beykoz Belediye Başkanlığına aday adayı olmuş.Hayırlı olsun. Şafak bey kendi ifadesi ile 2004 yılında Bahçeşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu, fakat AKPnin oradaki oy oranının düşük olması nedeniyle kazanamadığını beyan etmektedir. Değil AKPnin , hangi partinin oy oranı nerede fazla olursa orada rahmetli dedem bile aday olsa kazanır.(Burada kendi katkısı ne olacaktır?) Bu arkadaş maşallah Beykozun imar sorunlarını bir güzel biliyor. Herhalde Beykoz imarının rant durumunu da partisinin yetkililerinden öğrenmiştir.(!) O da şimdiki belediye başkanı Muharrem Ergül gibi Beykoz Belediyesinin mülkiyetindeki arsaları satarak mı sorunları çözecek.

Kerem Şahin 02-01-2009

zihniyet

Bir sözümde AKP ilçe başkanı Adem Sefere. On kişinin partilerinden aday olmaları konusunda diyor ki: Bu tablo yönetim kadrolarında görev almak isteyen isimlerin AK Partiye ve teşkilatlarına duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Ama öyle değil. Sayın Adem Sefer bu tablo AKPnin ve temsilcisinin 5 sene içerisinde Beykozda hiç bir şey üretememenin, güzelim Beykoza bir şey verememenin tablosudur. Başarısız olmuş zihniyetlerin tablosudur.Yoksa neden dokuz aday daha ortaya çıkıp ben sorunları gidereceğim başarılı olacağım desin. Demek ki başarısızlığı onlarda görmüşler, aday oluyorlar. Görülüyor ki ortrada güven konusu yok. Arkasına Büyükşehir Belediyesini, hükümeti ve trilyonluk borcu alan zihniyet Beykoz Belediyesinde iflas etmiş yöre ve yöre halkına hiç bir şey verememiştir. İşte on adayın çıkmasıda gösteriyor ki bu tablo yeni bir 5 yılda eski başkana ve zihniyetine güvensizliğin göstergesidir.

Sema Çelikkan 02-01-2009

Beykoz' a vizyon sahibi başkan

Şafak Karaman' ı yıllardır yaptığı televizyon programlarından takip ederim. Yaptığı işin hakkını veren, sözünü sakınmayan bir adam. Belediye Başkanlığı' da böyle olursa Beykoz' u bulunduğu yerden çok güzel yerlere taşır.

İrem Vardar 09-01-2009

Beykoz mu Cihangir mi?

şafak karaman beykozda oturdugunu söylüyor ama yıllardır cihangirde oturdugunu biliyruz ... beykozumuzu böyle şeylere alet etmeyelim lütfen...

Toplam 5 yorum bulundu. 1-5 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785