BBP ADAYI ÖZER GÜNEŞ ÇOK ŞANSLI

06-01-2009 9649 8 yorum. Yorum Ekle

BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Özer Güneş kamuoyuna Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu tarafından tanıtılmış olmanın farklı mutluluğunu yaşıyor.


Belediye düğün salonunda yapılan tanıtıma BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, MKYK Üyeleri, İl Başkanı Kazım Ayaydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Birliği Başkanı Cavit Gül ve bazı Muhtarlar, Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Asım Özdemir ve Trakyalılar Derneği Başkanı Sacit Kaya görebildiğimiz konuklar olurken.

Başta BBP Beykoz İlçe Başkanı Yunus Kılıç olmak üzere salonu donduran tüm BBP mensuplarının ev sahipliği yaptığı gece, tam bir gövde gösterisine dönüştü.

BBP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına Büyük Aile Projesinin Mimarı ve Lideri CevdetTellioğlu, Beykoz Adaylığına Özer Güneş Açıklandığında coşku doruklara çıktı. Aynı coşku Alperen Ocakları Bilim Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bilgehan Murat Miniç’in görevi Emre Akbuluta devretmesiyle de devam etti.


Salonda oluşan güzel görüntüler eşliğinde BBP Beykoz İlçe Başkanı Yunus Kılıç gecenin ilk konuşmasını yaptı. Kılıç dik duruşlarının ilk günkünden farklı olmadığını tüm kadroların görevlerini yerine getirdiğini, seçimlerin bir dönüm noktası olacağını ve bunu tarihin göstereceğini belirtti. Yunus Kılıç son olarak Beykoz’da seçimi almak için tüm hazırlıklarının hiçbir partiden aşağı kalmayacak şekilde bittiğini, yapacakları çalışmanın tüm teşkilata hayırlı olmasını diledi.

BBP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevdet Tellioğlu, kendisini dinleyenleri rahatlatan konuşma yapısıyla, artık rutin belediyecilik işleri konuşulmayacak onlar belediyelerin yapmak zorunda olduğu işlerdir. Biz yaptığımız asfaltın üzerinden karnı tok insanlarımızın geçmesini sağlayacağız bunu da halkımızın belediye gelirlerine ortak olmasıyla ve kendi şirketini yönetiyormuş gibi sahip çıkmasıyla yapacaklarını belirtti. Tellioğlu bunun için kurulan derneğe her ilçeden sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve muhtar alacaklarını kurulan sistem gereği çalışmasınlar da görelim bakalım, hiç şansları yok çünkü bizi ve onları şirketin sahibi olarak denetleme yetkisi sizde olacak dedi. Tellioğlu son olarak, gerek kendisinin gerekse İlçe Adaylarının Büyük Aile Projesini toplantılarda daha da açacağını can kulağı ile dinlemelerini tavsiye etti.

BBP Beykoz Belediye Başkan Adayı Özer Güneş, konuşmasında ilçeye hayat veren fabrikaların ful çalışıp ülke ekonomisine katkısı olurken sesini çıkartmayanlar, bölgede yaşayanların mülkiyet sorunu ile ilgili çözüm üretmeyenler, fabrikaların kapanması ile bu insanlara işgalci demelerinin kabul edilemez olduğunu, öncelikle ilçenin nüfusuna yakışır sayıda kendi
Milletvekillerine de sahip olunması gerektiğini vurguladı. Güneş partilerine her kesimden katılımların devam ettiğini çalışmalarının halka indirilecek bölümüne bu toplantı ile start vereceklerini belirti.


BBP BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZER GÜNEŞ’İN KONUŞMA METNİ
Sayın genel başkanım, genel merkez yöneticilerim, il başkanım, il yöneticilerim, ilçe başkanlarım, mahalle muhtarlarım, dernek başkanlarım, çok kıymetli dava arkadaşlarım genç alperenler kıymetli dostlarım, eli öpülesi annelerim bacılarım, basınımızın güzide temsilcileri
Davetimize hoş geldiniz.

B.B.P.1993 yılında kurulduğundan bu yana15 yıldır teşkilat bünyesinde ilçe başkanlığı dahil bir çok görevde bulundum her türlü sıkıntıya rağmen aşkla, şevkle hizmet etmekten gurur duyduğum partimden ikinci defa Beykoz belediye başkan adayı oldum.
Beykoz ilçemizin malum sorunlar yıllardır devam ediyor.
Kundura fabrikası 1816 yılında kurulmuş, tekel ispirto fabrikası 1931 yılında kurulmuş, Paşabahçe cam fabrikası 1935 yılında kurulmuş bu fabrikalar geçmişte yan kuruluşları olan saya ve dekor atölyeleri ile 15.000 kişiyi istihdam ediyordu bu fabrikalar maalesef şu anda yok herkesin malumu işsizlik ülkemizin en büyük sorunu ama bu sorun Beykoz’da fabrikaların kapatılması ile daha fazla hissediliyor bu uygulamalarla Beykozlu uçurumdan aşağı itilmiş bir durumdadır tabi ki geçmişte fabrikalar kurulurken buraya gelen insanların barınma yani ev ihtiyaçları yetkililerce karşılanmamış insanımızda kendi imkanı ile barınma ihtiyacını gecekondu yaparak karşılamak durumunda kalmış bu gün gelinen noktada bu insanlara yani Beykoz halkının çoğuna söylenen nedir siz işgalcisiniz hayır biz bu terimi kabul etmiyoruz biz işgalci değiliz biz T.C.vatandaşıyız diyor Beykozluyu bu şekilde görüyoruz
Mülkiyet, imar ve işsizlik Beykoz halkı bu sorunlarım çözülsün diye hep seçimlerde merkezi iktidardan yana tavır koymuş ilçe belediye, il belediye, merkezi hükümet aynı partiden olursa sorunlarımız çözülür demiş ama maalesef bu zamana kadar bırakın çözüm bulmayı bu sorunlar daha’da çoğalmıştır.
Bu sorunlara çözüm bulunamamasının sebebi bence seçim döneminde başlıyor şöyle bir bakın milletvekilliğinde olduğu gibi belediye başkanlığında’da adayları kim seçiyor, tabiî ki Beykoz halkı seçmiyor onları seçtiren genel başkanı bu şekilde gelen belediye başkanı da hali ile Beykoz halkı yerine kendisini seçtiren genel başkanına göre siyaset yapıyor.
Bu durumda ne oluyor belediye başkanı halkı için önem arz eden konularda siyaset ve çözüm üretemiyor. Çözüme gelince ben Beykoz belediye başkanı olduğum zaman Sn. Genel Başkanımın Beykoz da temsilcisi sizlerin yani Beykoz halkının belediye başkanı olacağım ve sadece Beykoz halkına ve sorunlarına göre siyaset ve çözüm üreteceğim.

Allahın izni ve sizlerin desteği ile bu sefer Beykoz’un burçlarına büyük birlik partisi bayrağını asmak. Beykozlunun en büyük sıkıntısı mülkiyet, imar ve işsizlik sorunlarını çözmek
Büyük aile projesi ile Beykoz ilçemizi gül yüzlü insanların yaşadığı bir belde yapmak boynumuzun borcudur.
Bana bu ülkeyi ve insanlarını sevmeyi aşılayan rahmetli babama
Hayır duasını benden hiçbir zaman esirgemeyen anneme
Bana her türlü desteği sağlayan ağabeyime
Teşkilat çalışmalarım sebebi ile çoğu zaman onları ihmal etmeme rağmen bana devamlı destek olan eşim ve çocuklarıma
Bu güne kadar Allah, vatan ve Millet sevdasından hiçbir şekilde taviz vermeyen Sn.Genel Bşk.Muhsin Yazıcıoğlu’na
Teşkilatımızın çok kıymetli yöneticileri ve üyelerine
Bütün dost ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür
Ederim.
Allah yar ve yardımcımız gazamız mübarek olsun.



Salonda beklenen an geldi ve Beykoz’a en çok gelen Genel Başkan sıfatını elinde bulunduran BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu alkışlar eşliğinde kürsüye geldi. Yazıcıoğlu, Tellioğlu ve Güneş’e olan güvenini açıkladıktan sonra, yerel seçim ağırlıklı konuşmasına geçmeden, İsrail saldırısını şiddetle kınayarak, hükümetin bu konudaki tavrını olumlu bulduğunu belirtti.
Muhsin Yazıcoğlu, artık Büyük Aile olma zamanın geldiğini ve bunun içinde belediyeyi almak gerektiğini vurgulayarak konunun önemine dikkat çekti. Demokratik düşüncelerini Milliyetçi duruşlarıyla birleştirip, kimsenin dinine ve mezhebine bakmayan eşit bir hizmet politikası uygulayacaklarını belirtti. Yazıcıoğlu konuşmasının sonunda, tabiî ki bu iş sizlerle yapılacak diyerek salondakilere özellikle seslendi. Kimsenin artık durma lüksü yoktur herkes gördüğü haksızlığı yanındaki ile paylaşması gereken ve doğru davranış biçimini bulması gereken bir zamandır. Biz BBP olarak sıkıntıyı çözüm yolları ile halkımızın önüne koyacağız karar onların ve tabiî ki sizlerin diyerek konuşmasının önemine tekrar vurgu yaptı.

Toplantı aralara sıkıştırılan müzik eşliğinde son bulunurken, kapanışta Genel Başkan, Adaylar ve Partililer hatıra fotoğrafı çektirdiler.










06-01-2009 9649 8 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Adnan 06-01-2009

adnanaygül@gmail.com

Herkez Genel Başkanı tarafından tanıutılıyor Aday oalrak gösteriliyor.
Yani bunu biz Beykozlulara lütuf oalrka sunmanızın bir anlamı yok ki :)
Yunus Bey'de kim ilk defa görüyorum bu şahsı bunlar beykoz'u nasıl yönetecek bilmiyorum,yani her şey şu projelerine kalsa ohooo benim de dedem mezardan kalkar.

BBPçilere sorular.
Özer beyîn tahsili ve branşı nedir ?.Açılımları nelerdir ?.

osmanlı 06-01-2009

helal büyük birli

büyük birlik partsinden ancak böylesine büyük aile projeleri çıkar.ALLAH yolumuzu açık etsin.
adnan gibi insanlar 40 yıl dalgıçlık yapsalar.birkere inci yüzü göremezler.



Mustafa Arslan ( Gazeteci) 06-01-2009

KUTLARIM

SEVGİLİ ADNAN KARDEŞİME BİR SORU SORMAK İSTİYORUM NEDEN BU KADAR ACI ELEŞTİRİYORSUN.SICAK YERDE OTURUP KLAVYE ÜZERİNDE SÖRF YAPMAKLA OLMAZ. HEM ÖNÜNE GELEN BEYKOZLU OLMAK İSTİYOR VE YA SORUŞTURUYOR. BİZ AİLEMİZ OLARAK 135 YILLIK BEYKOZLUYUZ.TUTUN Kİ BEYKOZ YENİ GELEN BİRİSİ ÇIKSIN VE BEYKOZUN SORUNLARINI ÇÖZECEK PROJESİ OLSUN BUNU BEYKOZLU DEĞİL DİYE SEÇMEYECEĞİZ Mİ? MİKRO MİLLİYETÇİLİK YOK. BU BEYKOZUN ÖZER GÜNEŞ GİBİ HAMİT OLGUN COŞKUNTUNA GİBİ KALBİ BAYRAK VE ALLAH SEVGİSİ DOLU OLANLARA İHTİYACI VAR.BEN BİR BASIN MENSUBU OLARAK BURADAN SÖYLÜYORUM MERAK ETTİNİZSE GİDERSİNİZ BBP BEYKOZ İLÇESİNE SORARSINIZ ÖZER BEYİ.BEN YAKLAŞIK 25 YILDIR TANIRIM DÜRÜST,BEYFENDİ,BÜYÜĞÜNÜ KÜÇÜĞÜNÜ BİLEN,MÜTEVAZİ,HAYIR SEVER,ADAM GİBİ ADAM DERLERYA İŞTE ÖYLE BİRİ ÖZER BEY.
GAZANIZ MÜBAREK OLSUN ALLAH SEÇİM GÜNÜ İNSANLARIMIZA FEYZ VERSİN YANINIZDA OLSUNLAR.
ALLAH SİZLERİ VE İNANANLARI KORUSUN.

yunus kılıç 06-01-2009

adam gibi adm

kardeşim bizim tanıtılma ve tanınma problemimiz yok dürüst adam gibi adam olsun yeter. beni tanıyanlar zaten çok iyi tanır senin gibilerin tanımasınada gerek yoktur. eğitim düzeyine gösterdiğin hassasiyete teşekkür ediyorum bunu milletvekillerindede göstermeni isterdim sen ilkokul mezunundan öteye gidemeyen milletvekilleri olduğunu biliyormusun bilmiyorsan var olduğunu söylüyorum sana, çok merak ediyorsan işletme fakültesi diplomamın numarasını verebilirim,senin bu kadar dar çerçevede düşündüğüne göre pek eğitim seviyen olmadığı kanısındayım.genel başkanımın beykoza gelmesini kıskanıyorsan sende bize katıl.büyük aile prejesi için dedenin mezardan kalkmasına gerek yok.bu proje sağ olanlar içindir.özer beyin tahsilini soracağına bir önceki seçimlerde ortaya koyduğu projelere hiç göz atmadığın belli oluyor, doğru dürüst adam gibi adam kardeşim işine geliyorsa. bu tip eleştirilerin büyük birlik partisinin diğer partilerde paniklemeye uğratıyor bundanda büyük keyif alıyorum.

ALİ ER 06-01-2009

NASIL YANİ

ADNAN BEY AÇILIM SORUYORSUN AÇILIM BÜYÜK AİLE PROJESİ DAHA NE OLABİLİR BİRDE TAHSİL DEMİŞSİN BEN DE ÖĞRENMEK İSTERİM FAKAT TAHSİLDE BİR YERE KADAR ADNAN BEY BAKIN SİZE ÖRNEKLER DAHA ÖNCEKİ BELEDİYE BAŞKANLARININ TAHSİLİ VE YAPAMADIKLARI
ALİ ZENGİN SENDİKACI İDİ :BEYKOZDA FABRİKA KALMADI
ŞEVKET ARIKAN AVUKATTI:MİLLETİN ECRİMİSİL SORUNUNUMU HALLETTİ
YÜCEL ÇELİKBLEK MALİ MÜŞAVİR: MİLLETİ MADDİ OLARAK FERAHAMI ERİŞTİRDİ
ALAATTİN KÖSELER MİMAR:BEYKOZUN İMAR PROBLEMLERİNİMİ ÇÖZDÜ
MUHARREM ERGÜL EGİTİMCİ:BEYKOZUN EGİTİMDEKİ DURUMU MALUM
ADNAN BEY BİZ NE ARIYORUZ ÖNCE ONA BAKALIM BİZE HER ŞEYDEN ÖNCE İYİ BİR İDARECİ LAZIM BİRAZDA BEN BAŞKANIN GÖZÜ KARA OLMASINI İSTERİM YOKSA FAZLA TEVAZU İLE BEYKOZUN HİÇ BİR SORUNU ÇÖZÜLMEZ HERKESE SAYGI VE SELAMLAR

ali konya 09-01-2009

doğuş haber farklı

Doğuş haberi kurulduğu günden beri takip ederim zaman zaman haberlerine yorum yazdığımda olur kanaatim şu ki doğuş haber yayıncılık alanında beykoz için büyük bir şansdır.Bu habere yorum yazmayacaktım ama BBP ve ÖZER GÜNEŞ İ YUNUS KILIÇ I yakınen tanıdığım için yorum yazma ihtiyacı hissettim BBP özer güneş yunus kılıç beyler vatansever maneviyatcı mukaddes değerlere saygılı tertemiz inançlı reklam için değil hizmet için siyaset yapan alınteri ile çalışan beykozda yaşayan herkes kadar beykozlu GÜLYÜZLÜ insanlardır.Bu vesile ile BBP ye ÖZER GÜNEŞ beye YUNUS KILIÇ beye ve BEYKOZA SELAMLARIMI SUNARIM.DOĞUŞ HABER VE ÇALIŞANLARINA YENİ YILDA BAŞARILAR DİLERİM.

Yakup Ünal 16-01-2009

Bir dur düşün

Anlayıp dinlemeden bilmeden eleştirmek niye hemen asıp kesiyoruz niye birbirimizi üzüyoruz hemen yolun başında insanların şevkini kırıyoruz oraya bu göreve getirenler boş adammı getirir ? Hem o mevkiye gelene kadar ne sıkıntılar çekti kim bilir biraz insaf (İNŞALLAH HAYIRLI OLURDA BİZDE SEVİNİRİZ. BİLDİĞİM KADARIYLA İYİ BİR İNSAN ALLAH UTANDIRMASIN.)

kürşat yılmazyiğit 03-02-2009

senin tahsilin nedir densiz adam ?

Adnan mısın nesin ? varsa karın ağrın bir sancın bir yerinde eziğin felan adres belli..yalıköyde dia marketin yanındayız gel çayımızı iç merak ettiğini öğren buralarda maval okuma AKP Lİ kardeşim..

Toplam 8 yorum bulundu. 1-8 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 411
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785