CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Yönetimi Beykoz Emniyet Müdürünü Ziyaret etti.

09-01-2009 5744 4 yorum. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Meliha Gedik Başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Beykoz Emniyet Müdürü Hakan Boydak’ı makamında ziyaret etti.

Huzur ve Asayişte Beykoz’un en sıkıntısız ilçe olması adına verdiği uğraşlar ulusal ve yerel basın gündemlerinde olan Beykoz Emniyet Müdürü Hakan Boydak, kendisine yapılan ziyaretin memnuniyetiyle, İlçe Emniyet Müdürlüğünde yakın zamanda oluşturulan Motosikletli Yunus Polislerinin çalışmaya başlamasıyla oluşan gelişmelerden tutunda, hırsızlık olaylarındaki genel düşüşe, bir haftalık 2009 sürecinde hiç hırsızlık olmamasına kadar konuklarına bilgilendirme yaptı.

Meliha Gedik Başkanlığındaki CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Emniyet Müdürünün nazik ve samimi davranışından çok mutlu olup teşekkür ederken, Beykoz Emniyet Müdürlüğü ziyareti gibi, aynı gün için bir başka müdürlükten ön randevu alınmasına karşın, randevu saatine uyulmamasına da üzüldüler.







09-01-2009 5744 4 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ayşe 09-01-2009

beykozlu

kardeşim milletin işi gücü var bu ne kapı kapı gezmeye ne gerek varki millet kime oy verecegini biliyor.....

Ahmet 09-01-2009

Beykozlu

Öncelikle Beykoz polisine çalışmalarından dolayı teşekkürler.

Temiz yüzlü Sn. polis müdürümüzü ayrıca kutlamak isterim.

Ancak kravatı biraz uzun bağlarsa dahada şık olacağını görür gibiyim.

Sevgiler..

harmantepeli 10-01-2009

hayal görmeyin

beykozu zize yedirmezler hanımlar
gidin evinizde çocuklarınızla
ilgilenin C H P yemi kaldı beykoz
hayal görmeyin

gönül mökükcü 10-01-2009

chp'li kadınlar+chp= beykoz

Yorumlara bakarak gerçekden bazı kişilerin ne kadar acınası ve çaresizlik içinde olduklarını görebiliyorum.Öncelikle Ayşe hanımın yorumuna yorumda bulunmak istiyorum.Evet Ayşe hanım gerçekden bu milletin işi gücü var vew bu işi gücü olan insanlar bu ülke için ve beykozlarını daha iyi bir yer yapmak için çalışan insanlar o kapı kapı gezme dediğiniz olay beykozları ve ülkeleri için belki size acıda gelebilir ama sizin içinde daha iyi bir beykozda yaşayasınız diye yapılan geziler tabiki bunları sizin anlamınızı bekleyemem anladığım kadarıyla dar bir dünya görüşüne sahipsiniz ve kendinizi bu dar kalıplara hapsetmişsiniz böyle bir yorumu ben erkeklerden beklerdim ki bir bayandan duymak beni şaşırttı kadınkarın daha aktif olduklar bir ülke, dünya düşünmek neden sizin için bu kadar korkutucu ki sizin bir bayan olarak bundan gurur duymanız lazımdı ama sizde haklısınız size o kadar çok yalanlar anlatılmışki kadınları bazı hem cinsleri bile 3. sınıf görebiliyor ki bazı kadınlar bunları kanıksamışlar çünkü bunlara gerek aile gerekse çevresel faktörler olarak kadının yeri olmadığı öğretilmiş beyinlerine kazınmış ama dilerim Ayşe hanım ve onun gibiler gözlerini açarlar gerçekleri görürler.
Harmantepeli arkadışımıza gelince ağlasammı gülsemmi karar veremedim yorumuna. Bu arkadaşın kadın anlayışı kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmeyeceksin modunda.Beyler artık farkına varın 21. yüzyılda yaşıyoruz kadınlar artık her alanda var siyaset,iş dünyası, ve bir çok erkekden daha başarılı kadınlarımız var ve bu kadınlar şimdi ülkeleri ve beykozları için çırpınıyorlar daha iyi bir ülke ve beykoz için bu yorumu yazan harmandalıya'da bir ekleme yapayım burdan merak etme harmandalı bu kadınlar çocuklarıylada ilgileniyor onları ülkelerini seven laik birer birey olarak gayet iyi yetiştiriyorlar. ve bu kadınlar beykozu kazanacaklar bunun sizde farkındasınız ve bu sizi korkutuyor şimdiki yönetimin beykozu nasıl çekip çevirdiği ortada beykozu yönetenlerde ülkeyi yönetenlerle aynı frekansda çal,çırp,sömür millete çamur at dişlerini göster modunda.
Ben bu yorumları yazan arkadaşlara bir tavsiyede bulunucam Musa'nın Çocukları adlı kitabı okusunlar ve böylece arka plandaki beyinlerinin gerçek yüzlerini görürler bu sizi korkutur ama gerçekler zaten acı ve bazı kişiler için korkutucudur belki bu sayede gözünüz açılır.
Şunu unutmayın kangren olan bir uzuv kangreni tüm vücuda yaymadan kesilir ve artık bu uzvun kesilip atılma zamanı geldi ister ağlayın ister sızlanın beykoz chp'nin

Toplam 4 yorum bulundu. 1-4 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 478
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 404
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 433
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 392
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 486
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787