YÖRESEL DERNEKLER BEYKOZ İÇİN TOPLANDI

09-01-2009 6611 8 yorum. Yorum Ekle

Yöresel Derneklerden oluşan birlik, Beytaş Restaurant’ta, Siyasi Partilerin İlçe Başkanlarına “ BEYKOZ İÇİN” isimli temenni niteliğinde, basın açıklaması yaptı.


AKP, CHP, MHP, DSP, BBP, SP, DP, ANAP Beykoz İlçe Başkanlarının katıldığı yemekli basın açıklamasına, Gümüşhane, Sinop, Samsun, Trakya, Tokat, Artvin, Ardahan, Çankırı, Giresun, Ordu, Erzurum, Kastamonu, Batumlular, Doğu Karadenizliler, Kas-Der Beykoz Şubesi ve Ordu-Mesudiyeliler Derneklerinin Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.


Dernekler Birliği hazırladığı basın bildirisinde, önümüzdeki yerel seçimlerde aday olacaklarda bekledikleri kriterleri, İlçe Başkanlarına aktardı. Basın bildirisini Trakyalılar Derneği Başkanı ve Dernekler Birliği Sözcüsü Sacit Kaya okudu. Okunan Basın bildirisinde, adayların Beykoz’un sorumluluğunu taşıyan ehil Beykozlulardan seçilmesi önerildi.


Samsunlular Dernek Başkanı Hayrettin Özbay’ın sunumunu yaptığı gecede, Siyasi Partilerin İlçe Başkanlarına kendilerine sözlü ve yazılı olarak sunulan basın açıklaması hakkında, salona giriş sıralarına göre 5 dakikalık söz verildi.
İlçe Başkanlarına ve dernek yöneticilerine yapılan uyarıda, sadece basın açıklaması ile ilgili görüşlerin açıklanacağını kesinlikle konuşmacılara soru sorulmayacağı önceden hatırlatıldı.




Sırayla konuşma yapan tüm siyasi parti İlçe Başkanları ortak dil kullanarak böyle bir basın açıklamasına kimsenin hayır diyemeyeceğini, kendilerinin de genel olarak halka buna benzer söylevlerde bulunduklarını belirterek, kendilerine ayrılan kısa sürede projelerinin ana hatlarından bahsederek Beykoz’u yönetecek donanımda olduklarını ve bu amaçla seçime gireceklerini belirttiler. Sadece MHP Beykoz İlçe Başkanı konuşmasının arasına bu güne kadar Beykoz’u Beykozlu Belediye Başkanlarının yönettiğini ve gelinen noktanın belli olduğunu, bunun içinde birliğin çok önemli olduğunu vurguladı.

Yemekli Basın açıklamasının bitiminde, Beykoz Yöresel Dernekler Birliğini oluşturan Derneklerin Başkanları konuklarını, restaurant kapısının dışında bekleyerek tek tek teşekkür edip uğurladılar. Toplantı sonunda, katılımcılara yeni kurulan, Beykozlu Kastamonulular Derneği Yönetimi tarafından, özel paketlenmiş helva dağıtıldı.
















09-01-2009 6611 8 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

metin 09-01-2009

samimi değil

arvinliler ile doğu karadenizlileri bir arada oturma inceliğini gösteren birlik yönetimi, 2 ordu, 2 kastamonu dernek yöneticilerinide birlikte oturtmalıydı. basın açıklamasına ilçe başkanlarının fikir beyan etmeleri için süre koymak ve soru sorulmasını engellemek, kendi içinizde çelişkide olduğunuzun göstergesidir. kurmaylarınız sivil toplum kuruluşu ve siyaset ilişkilerini yeniden gözden geçirsin ve herkes kurukmunun tüzel kişiliğine göre hareket etsin selamlar.

gümüşsuyulu mahçup şenyıl 09-01-2009

oh ne ala muaalla

AKP.ve CHP ilçe başkanlarının halka açık toplantılara neden katılmadıklarının sorusu cevabını nihayet buldu.Nedir O,Halkın konuşucağı,mikrofonun halkda olacağı,derdini anlatabileceği ortamlarda olmamız mümkün değil.Çünkü onların yüzüne bakacak yüzümüz yok,en iyisi al gülüm ver gülüm ortamlarında bulunup sadece biz konuşalım ama bize kimse ne soru ne de hesap sorsun bunlar bizi bozar.Ah ne ala Mualla! Yöresel Derneklerin ne amaca hizmet ettiğini anlamakta mümkün değil,siyasilere soru yok!!!!!diye önceden uyarı yapmak da neyin nesi;bu uyarıya rağmen orada bulunmanın ne anlama geldiğini orada bulunan yöresel derneklerden birisinin açıklaması lazım.Mesela Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Salim Koca'nın açıklaması lazım neden mi? en son Gümüşsuyunda halka açık toplantıda(devamı da inşaallah gelir) bizlere söz verilmeyecekse soru sormamıza izin verilmeyecekse kalkıp gidelim konu mankeni olmanın anlamı yok diyerek maaşallah gürlüyordu.Ne oldu başkan sesinimi kıstılar,araziyemi uydun,meclis üyeliğinimi garantiledin de sus pus oldun..Alo başkan oradamısın.

memet çiçek 09-01-2009

boşuna

kendi kendilerine toplandıyapıyorlar kimsenin haberi yok laf olsun torpa dolsun füzürlü işler halkı çagırmamıslar sangi sanatcı gibi almış sarkısı söylüyor hayırlısıyla belediyeyi mhp alır orda bir adam sadık baba

cemal colak 09-01-2009

gümüşsuyulu

bak kardeşim salim baskan sana cevap verir fakat biz bütün ğörüş ve düşüncelerimizi bir basın bülteni olarak bütün siyasi partilere verdik kimseyle al ğülüm ver ğülüm yok fakat hırcınlıkla kavgayla bu ğüne kadar bişey olmadı bundan sonrada olması mümkün değil yöresel derneklerin ne iş yaptıgını bilmiyorsan gel sinoplular derneğinde sana bir faliyet raporu verelim ve ögren yorumlarımızı yapıcı yapalım BEYKOZ İÇİN caba sarfedelim inanıyorum basrıcaz fakat kavgayla ve yapılanı karalamayla bir yere gidemeyiz saygılar sunuyorum

gümüşsuyulu mahçup 09-01-2009

sinoplu olarak kaç kişisiniz ki?

Beykoz'da sinoplular derneği varmı.İlk defa duyuyorum.Salim başkanın avukatımısın.Herşey sadece kağıt üzerindeki faaliyet raporlarından ibaret olsa iş kolay gel ben sana yüz tane faaliyet raporu vereyim.İşe yaramadıktan sonra olsa nolur olmasa nolur.beceriksizliğinizi karalama yapmayın sözü ile masumane göstermeye çalışmayın.

kilis 10-01-2009

kabus

siz napıyonuz ya amacınız ney birsi buna cvp versin

cemal colak 10-01-2009

sinoplular

ğümüşsuyulu kardeş sen beykozda yasamıyorsun heralde dünyaya hangi ğözle bakıyorsun beykozda sinoplularda var siyad da var ve üstüne düşen bütün vazifeleri yerine getiriyor bizler derneğimize ve idarecilerimize ğüveniyoruz yaptıkları faliyetleride destekliyoruz yapılan hersey ğüzeldir yalandan sırf yazı yazmak için muhalefet olmayı bırakın ğüzel bakın ğüzellikler görürüsünüz

sinoplu 10-01-2009

kaç kişiyiz

ğümüşsuyulu seni fotokopiyle coğalttılarmı yoksa kişileri bırakıp topluma saldırma her SİNOPLU BİR KİŞİDİR

Toplam 8 yorum bulundu. 1-8 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785