Çelikbilek Ak Partilileri İhtiyat Askerliğine Çağırdı

26-01-2009 9211 12 yorum. Yorum Ekle

AKP Beykoz İlçe Başkanlığının, R.Bahçe Beytahtı Restaurant’ta düzenlediği danışma meclisi toplantısında, Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek AKP mensuplarına ihtiyat askerliği dönemi gibi 63 gün çalışmaları gerektiğini belirterek, “bu toplantıya katılmak VACİP, ama Fenerbahçe maçını izlemekte SÜNNET” diyerek toplantının erken bitmesini sağladı.

Ak Parti Beykoz İlçesi Danışma Meclisi Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, Belediye Başkan Aday Adaylarından Vahit Paksoy, Hanefi Dilmaç, Ali Bilir, Süleyman Taygar, Mevlüt Karataş, Özer Odabışı, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeliklerinin Aday Adayları katıldı. Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığına Belediye Başkan Aday Adayı için müracaat eden Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün İstanbul dışında olduğu için, Şafak Karaman’ın da mazeret belirttiği için katılamadıkları açıklanırken, İzzet Öztürk ve Osman Şimşek için her hangi bir açıklama yapılmadı.


Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, SKM Başkanı Mustafa Gürkan konuşmasında ilçe olarak yarışa hazır olduklarını, geçmiş başarılarını yenileyecekleri bir seçim dönemi yaşayacaklarını belirtip, kısa kısa bilgiler aktardı.


İlçe Başkanı Adem Sefer, teşkilat içi huzur önemine değinerek birlik ve beraberliğin devam etmesi adına duygusal söylevde bulundu. Sefer örnek olanakta kendisinin geçen seçimlerde meclis üyeliği için aday adayı olduğunu, sıralama yüzünden seçilemediğini. Buna rağmen çalışmaya devam ederek ilçe başkanı olduğunu belirtti. Adem Sefer son olarak, Belediye Başkanı Muharrem Ergül’ün İstanbul dışında olduğu için gelemediğini ve sizlere selamını iletmemi istediğini söyleyerek, toplantının kendilerinden kaynaklanan bir takvim ayarlaması ile bir gün öne alındığını ve bu sebepten de Ergül’ün programına uymadığını ifade etti.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek konuşmasını kısa tutacağını buraya katılmak vacip, Fenerbahçe maçını izlemek sünnet esprisiyle konuşmasını kısa tutacağını belirtip, kendisinden sonra konuşma yapacak olan İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar’a da konuşmasını kısa tutması için espri yoluyla mesajlar gönderdi.





Çelikbilek, asla aday adayı olmadığını zaman zaman arkadaşlarıyla konuşurken bana ihtiyacınız olursa taşın altına elimi koymaya hazırım dediğini, gelinen noktada ben müracaat yapmadım beni aday yapmayın deme şansımın olmadığını belirtti. Bulunduğu görevlerde hep görev adamı olduğunu ve verilen görevi yerine getirmeye çalıştığını, mevcut konumun çok daha rahatlığından bahsedip, çocuğunun karnesine bakamayacağı ailesine fazla zaman ayıramayacağı bir ortamın içerisine girdiğini, bütün bunları da görev adamı olduğu için kabul ettiğini söyledi.

10 yıl Belediye Başkanlığı görevinden ayrı kalan Çelikbilek, Beykoz ile ilgili somut projelerden bahsetmezken, Beykoz’un sorunlarını bildiğini, insanları evlerinin yerleri dahil olmak üzere birebir tanıdığını, zaman içerisinde Beykozlulardan, alacağı bilgileri birleştirip, partisinin programı içerisine monte ederek, Beykoz sorunlarını çözeceği mesajını verdi.

İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar son konuşmacı olarak, aday adaylarının yaşadığı süreçteki davranışlarına teşekkür etti. Bayraktar, bir belediye başkan adayı olacağı için genel merkez yöneticileri Yücel beyde karar kılmıştır. Arkadaşımızın bir dönem seçim kaybetmesinden başka hiçbir olumsuzluğu yoktur. Belediye Başkanlığı döneminden sonra gerek partimize gerekse İBB büyük hizmetleri olmuştur. Ben konuşmasını dinledim Beykoz sorunlarını hemen çözerim deseydi beni şaşırtırdı, tecrübesini ve bilgisini kullanmasına hayranım sorunları bilerek üzerine gitmek ve zamanla çözüme kavuşturmanın önemli olduğunu belirtti.

Nusret Bayraktar, konuşmasının bir bölümünde de 2-B yasası ve buna bağlı olarak yapılan tapu kadastro kanunundaki değişikliklerden bahsederek konuşmasını bitirdi.
Toplantının sonunda Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından Beykoz Belediye Başkanlığına aday adayı olanlara el işlemesi ürünler hediye edildi.





26-01-2009 9211 12 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

LÜTFÜ YEĞİN 27-01-2009

YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE MUHARREM BEY SİZE GÜLE GÜLE

yUKARIDAKI YORUMUNUZDAN ANLADIĞIM KADARIYLA MUHARREM BEY HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE YURT DIŞINDA AMA DOĞRUDUR. O BELEDİYE BAŞKANI DEĞİLKİ DİŞ İŞLERDEN SORUMLU BAŞKAN.ÇOK YAZIK OLDU ÇOK ŞU HALE BAKIN AKP KAÇ TANE ADAY ADAYI LİSTEYE ALIYOR. BİRDE BAKIYORSUNUZ TOMBALADAN SAYIN YÜCEL BEY ÇIKIYOR.TOMBALADA 90 TANE TAŞ VAR HERKES 91 TAŞI BEKLEMEZKEN BİRDE BAKIYORSUN 91 YÜCEL BEY. HERKES ŞAŞIRIYOR NE OLUYOR BİLE DİYEMEDEN HERKES KADERİNE RAZI OLUYOR.VAY BE DEMEKKİ TOMBALADA Kİ 91 NUMARASIDA BUYMUŞ DİYEREK AKP Lİ ADAY ADAYLARINA TOMBALA ŞAKASI YAPTI SAYIN BAŞBAKANIMIZ. TABİ O HER ŞEYİ İYİ BİLİR İTİRAZ EDENİN KAFASI KOPAR. BEYKOZLU VATANDAŞ BUNA NE DİYECEK BİLMİYORUM SANDIKTANDA 91 RAKAMI ÇIKARMI ACABA YOKSA MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNETEKRAR TARİH YAZMAK İÇİN BEYKOZLU VATANDAŞ İZİN VERİRMİ.İNŞALLAH BU BÖYLE OLURDA ESNAF OLARAK,HALK OLARAK BİR NEFES ALIRIZ YOKSA RİVADAKİ ARAZİLER VE DİĞER YERLERİN HESABI YAPILIP CANIMIZI AŞIMIZI EVİMİZİ SATIP DOĞRU KÖYÜME GRESUNUMA DÖNECEĞİM. YAHU ORADADA AKP VARSA BEN NE YAPACAĞIM.BİZİ HANGİ VİLAYET KABUL EDER.TEK ÇARE TEK KURTULUŞ TEK UMUT ALLAH İZİN VERİRSE BİZİ MİLLİ GÖRÜŞ KADROLARI KURTARIR.BİR DEFACIK OLSUN TERCİH SAADET DİYENLER ÇOĞALIRSA BEYKOZA HUZUR VE REFAH GELİR.YOKSA BU GÜNLERİ ARARIZ. ESEN KALIN DUALARIM BEYKOZA BEYKOZLULARA OLSUN.

Orhan 27-01-2009

İşte politika

Yıl 1999 Yine Mart halk icraatlarını beğenmediği Yücel çelikbileğe kırmızı kart gösteriyor. Aradan 10 yıl geçiyor ama güreşe doymayan pehlivan yine sahneye çıkıyor. İnatla ve sinsice planını örüyor. Önce ilçeyi ele geçiriyor ardından il teşkilatına oğlunu yerleştiriyor, kendiside büyükşehirde ve ekibi genel merkezde göreve alıyor ve aday adayı olmadanda aday oluyor ve ben istemedim yan cebime koydu diyerekte ellerini havaya kaldıran zavallılara diyorki: Sizi adam yerine koymadılar, sizi yetersiz kabul ettiler ben bu halimle yani seçimi kaybeden, yaşı 70 'e dayanan ve aday adayı olmaya dahi tenezül etmeyen birisini size tercih ettiler. Sizde bunu kabullenin ve acınızı azaltmaz ama bu cam fanuslara bakarak avunun diyor. Topluma da şu mesaj veriliyor biz öyle güçlü partiyizki temeyül memayül, ilke milke dinlemeyiz. İstediğimizi yaparız, 70 yaşındada olsa, seçimde kaybetse bu yemeği sizin önünüze sunarız ister yiyin ister yemeyin. Bakalım toplum bu ekşimiş yemeği yiyecekmi onuda göreceğiz.....!

ilyas çakır 27-01-2009

kurallar kimin için

AN kuralları kendi koyuyoSayın BAŞBAKr kendi ihlal ediyor hani birinci derece akraba olanlar aday olamazlardı hani akp nin demokrasi kıstasları ?????

ayşe 27-01-2009

boş konuşmaya gerek yok

akp beykozu yemekten bıkmadı bu sefer asla oy icin kapımıza gelmesinler saadet cogalırsa ne olcak tayip erdoganı kim yetiştirdi erbakan daha ne? biz bu sefer mhp yi destekliyecegiz inşallah hayırlı olur beykozlular rahat nefes alır cünkü beykozda oksijan yok oluyor...

HİDAYET PEYNİR 27-01-2009

PES PES PES DOĞRUSU PES ETTİM PES

Beykoz da Karslı hemşerileriyle barışık olmayan geçmiş dönem alacağı belediyeyi chp ye kaptıran,Hekesle kavgalı,insanlarla konuşurken gözünün içine bakmayan, kimseyi beğenmeyen,sadece kendini akıllı zanneden bir adam Demokrasiye saygım sonsuz yanlış anlaşılmasın.Eskıden mhp li arkadaşlarım bilirler o zaman kendisi mhpli olduğu için onu desteklemişlerdi..Milli görüşten belediye başkanı olmuştu.Ama bu maya bu sefer tutmayacak.Beykozumuza ne verdi şimdi ne verebilir.Beykoza acımıyormusunuz Sayın başbakan arazileri paraya çevirmek için Kadir beyin hatırını kırmayıp torpili patlattı.Eller vicdana yorum sizin acıyorum şimdiden kendime ve Beykozluma ah Beykozlum vah Beykozlum ne talihsiz başımız varmış.Muharrem beyden kurtulduk duvara tosladık.Bu kaza bize çok pahalıya patlayacak.

MUSTAFA KAYA 27-01-2009

SEN DAHA ÇOK PES EDECEKSİN ÇOOOOK

Buraya gerçek ismini yazma medeni cesaretinden yoksun Hidayet PEYNİR sahte isimli şahıs Şunu bil ki 1) Yücel Çelikbilek'in Büyükşehirdeki pozisyonu Beykoz Belediye başkanlığından 10 kat daha yukarıdaydı buraya gelmesi ile kendi kaybetmiştir ama inşallah Onun tecrübeleri ve aday olduktan 3 gün sonra Kadir TOPBAŞ'ı beykoza getirtmesi ve Kadir Beyin şu ana kadar Beykoza 500 trilyon yatırım yaptık yeni dönmede yatırımlarımız artarak davam edecektir demesinin yanında Beykoz- Üsküdar arasına yapılacak yer altı Metrosunun etüt çalışmlarınının bittiğini müjdelemesi gibi gibi kurduğu iyi ilişkiler ve kendisinin Büyükşehirdeki üst yöneticiyken edindiği tecrübelerle yine inşallah beykozumuz onunla altın devrini yaşayacaktır2) Siz herkesi kendiniz gibi zanetttiğiniz için altın gibi kalbi olan Acarkentte Beykoz konaklarında veya Büyükşehirin Florya ve Bebekteki lüks villa tipi lojmanlarında oturacak durumu varken bunu reddedip Soğuksuda gecekondular arasında mütevazi evinde komşularıyla tamamen alçakgönüllülük temelinde kurduğu örnek aile yaşantısı takdir edilen ve kiöseciklerin kimsenin haberi olmadan tam 15 çocuğun eğitim ve diğer masraflarını karşılayan RENCİDE OLMASINLAR DİYE ONLARCA AİLEYE RAMAZAN VE DİĞER GÜNLERDE YAPTIĞI ERZAK V.B YARDIMLARI GECE DAĞIITIRAN Yücel Çelikbilek'in nasıl bir adam olduğunu bilemezsin 3) Bir gece yarısı telefonun çaldığında telefondaki kişi ben Başbakan Tayyip Erdoğan Yücel Bey Beykoz adayımızsınız dediği zaman sen olsan hayır Ben Büyükşehirde 32 ilçeden sorumlu işe adam alma v.b işlerden sorumlu birisi olara keyfim burada iyi hayır gitmiyorum mı diyecektiniz 4) Yücel Çelikbilek hiç bir hemşerisiyle ve de hiç bir Beykozluyla kavgalı değildir.Beykoz belediye başkanıyken Belediye'ye geldiğinde yabancılık çekmesinler diye geçmiş dönem belediye başkanlarına ve muhtarlara belediye'de oda açacak kadar ince fikirli bir yönetcidir.5)Genç kuşağın başarılı belediyecilerinden Şişli Belediye Başkanı Mustafa SARIGÜL'ün Büyükşehirde görev yaptığında her hafta onu ziyarete gittiğini tabi ki bilemezsin ASLINDA SENİN GİBİLERE CEVAP YAZMAMAK LAZIM AMA ŞAİRİN DEDİĞİ GİBİ KONUŞSAK FAYDASI YOK AMA SUSSAKTA GÖNÜL RAZI OLMUYOR İŞTE

:) 28-01-2009

:(

beykoz'da seçim yasaklarında dolayı siyasi parti afişleri toplanıyor fakat diğer yandan yücel çelikbilek beyin inanılmaz boyutlarda resimleri asılıyor.şimdi bu demokratik bir yarışmıdır,ey halk oyunu atarken adaletin terazisini dengelemek 5 senede bir senin elinde.bu hakkını kullanırken biraz olsun düşün.

yazmalı 28-01-2009

turbanlı

Haşkı yıne erzakla kandıracaüını zannedıyosanı zaldanıyosunuz normalde beledıye olarrak dağıtmanız gerekn esya ve erzakları parti adı altında yapıyorsunuz secım geldımı halktan yana oluyosunuz bu arada da partili partisiz ayırmaksızın dağıtacağını zkomurlerıde uyelerınıze verıyorsunuz hemde doğalgazı olanlara :) ampul bommm :D

HİDAYET PEYNİR 28-01-2009

ALTMIŞ YILDIR BEYKOZLUYUM MUSTAFA BEY BIRAKINDA BİR ŞEYLERİ BİLELİM

Babam ben dünyaya geldiğim de adımı hidayet koymuş.soy adımda gerçekten en temel yiyeceklerden olan peynir.Bu yüzden şahsıma sahtekar olarak çıkışmanız hiçte etik olmuyor. ama asla gocunmadım.Biz birşeyler anlatmak istiyoruz.Şair demişse doğru demiş ne yapalım bizde sizin gibilere cevap yazmanın doğru olmadığını bildiğim halde yazmak gereği duyuyorum.doğru ben her yönden pes ettim.işlemeyen demokrasiye pes ettim.otağtepeyi parselleyenlere,ssk hastahanelerini pekeş çekenlere,balık lokantaları vs yerleri peşkeş çekenlere pes ettim.Benim sayın yücel beyle hiç sorunum olmadı.Ama unutmayınki ben beykozluyum.bırakında konuşalım.bu ülkede herkes sahtekar olmuş biz diyelimki ismimizde rumuz kullandık.buna sahtekarlık denmez isterseniz sözlüğe bakın doğruyu bulursunuz.Asıl sahtekarlar beykozumuzu bu hale getirenler.siyonistlerin yaptığı gibi insanını aç bırakanlar,açık bırakanlar, işsiz bırakanlar,muhtaç bırakanlar,ondan sonrada baba şefkatiyle rol kesip erzak dağıtanlar, kömur dağıtanlar,mahallelerde ev ev dolaşıp 100 tl.dağıtanlar. bence sizin gözünüzden nasıl kaçtı bu sahtekarlar.şimdi soruyorum sayın mustafa rumuzlu sahte ismi olmayan şahıs sahtekar benmiyim yoksa ülkeyi bu hale getirenlermi.işte ben bu yüzden pes ettim.mustafa bey artık 60 dan sonra bizden bir cacık olmaz.Allah size ömür versin.Her şey beykoz için bari çocuklarımıza acıyın.Bir emekli maaşım var 500.tl doğal gaz 30.tl elektrik 20.tl. telefon maaşım 600.tl. ne kaldı mustafa bey bak ben size söyleyeyim 50.tl param kaldı ek işte yapamazsın ölümü bekliyorum mustafa bey ben bu yüzden bittim pes ettim.aman siz pes etmeyin sizin daha yapacağınız çok işleriniz var.Allah yardımcınız olsun mustafa bey.

M.Talat KARASAKALOĞLU 28-01-2009

EĞRİ OTURUN DOĞRU KONUŞUN

sayın mustafa kaya kardeşim bazı yorumlarında direk atıyorsun ben size direk İBB.nin sayfasından rakkamlar aktarayım Beykozun yatırım tutarı 284 milyom TL. öyle bolkepçeden 500 falan değil birebir benzer ilçe sarıyerin yatırım tutarı ıse 624 milyon tl.dir. NE OLACAK ŞİMDİ gercek rakkamlar belediyenin ilan ettiği bu dur. Başka bir gerçek BEYKOZ DA HALA ARITMA TAMAMLANMAYA UĞRAŞILIYOR paranın büyük bölümü bu çalışmayadır.buda sanki olağan dışı ekstra birhizmet gibi gösteriliyor ne yani çöpü arıtmayıda mı yapmıyacaksın şimdi soruyorum size orteçeşme den başlayın kandilliye kadar büyük şehire bağlı ana artede 100 metre düzgün asfalt varmı 3 gün içinde seçim bürosu açmaya gelen sayın topbaş allah rızası için SÖYLESİN asfaltlamada dahi beykozu düşünmezler.? EVET SAYIN ÇELİKBİLEK bir yığın ibb. şirketinde ya kurucudur ya yönetim kurulundadır şimdi soruyorum İSPARK ında kurucusudur bu şirket çeşitli ilçelerde projeler geliştirdi yada uyguladı bunlardan biri BİLE BEYKOZDA DEĞİL niçin niçin beykozun otoparka ihtiyaçı yokmu? paşabahçe beykoz kanlıca kavacık esnafları park sorunu nedeniyle nekadar alişveriş kaybedeiyor biliyormusunuz . şu fikir ve yanlı görüşlerinizle beykozun kaybetmesine neden oluyorsunuz sevin celikbileği ancak beykoza niye hizmet gelmediğini acıkkalplilikle sorun Yücel Çelikbillek Beykozda neden seçim kaybetti biliyormusunuz istanbulun bir yığın ilçesinde doğalgaz kullanımı başlamıştı ancak çelikbilek beykoza getirtememişti bu hizmeti o yıllarda getirtseydi köselerin karşısında azbirfarkla kaybetmezdi dükkanıma geldiğinde bu gerekçe ile kaybedeçeğini kendine söylediğimde muhtemelen kendine fazla güvenmekten söylediğime kızdı ancak beykozluda bazı gerçekleri görmektedir. insani yönlerine yardımseverliğine birşeydiyemem ama beykozlular sayesinde siyaset sayesinde kazandıklarınıda tabiiki paylaşmalı hatta üstüne katarak lokmasından kısarak yapmalı ve tabiiki gizli yapmalı sayınkaya yorumalrımızda biraz daha dikkatli davranarak beykoza bir tuğla fazla nasıl kazandırırız ona bakalım ona buna destek verirken BEYKOZUN KAYBETMESİNE NEDEN OLMIYALIM.Başka bir yorumumda insanın bu tepkilere ve suçlamalara muahatap olmamalıdır demiştim tekrar söylüyorum değmez değmez koltuğa oturduğunda hakkını verememişsin halk hakkında takdiri sandıkta söylemiş değermi bak adamsayıyor yarın köseler için başka bir sayacak değermi bu suçlamalara bırakın BEYKOZLU KENDİNE YENİ SİYESETÇİLER YENİ YÜZLER BULSUN sevin ama destek olmayın onlarada beykozada kötülük yapmayın.

Toplam 12 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 491
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787