TOPBAŞ’IN SOLUKSUZ BEYKOZ TURU

30-01-2009 6189 1 yorum. Yorum Ekle

İBB Büyükşehir Başkanı ve Ak Parti İBB Belediye Başkan Adayı Kadir Topbaş, Ak Parti Beykoz İlçe Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yapmak ve düzenlenen salon toplantılarına katılmak üzere Beykoz’a geldi.

Topbaş’ın ilk durağı Kavacık’ta açtığı Seçim Koordinasyon Merkezi oldu. Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Çavuşbaşı Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç ve Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelikleri Aday Adayları, Osman Şimşek ve İzzet Öztürk dışındaki Belediye Başkan Aday Adaylarının hepsi ile çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Adem Sefer, birlik ve beraberlik mesajları ile başladığı konuşmasında, tüm aday adaylarının ve partililerin Ak Parti kimliğine yakışan bir süreç başlattıklarını ve böylede devam etmesini dilerken, kendi hedeflerinin %50 oy oranı olduğunu, Belediye Başkan Adayları Yücel Çelikbilek’in yeni hedef olarak koyduğu, %55 oy oranına ulaşacaklarını söyledi.

Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, parti kurmaylarının aldığı karar ile Yücel Çelikbilek’in Ak Parti adayı olduğunu, kendisinin de görevi Ak Parti adayına devretme arzusunda olduğunu bunun içinde partinin verdiği her türlü görevi bir asker edasıyla yerine getireceğini belirterek, İBB Başkanına Beykoz’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İBB Başkanı Kadir Topbaş, öncelikle bu toplumun başka bir partide olmadığını Muharrem ve Yücel Beyi çok iyi tanıdığını belirterek ikisi de birbirinden değerli iki arkadaşımız ama ortak değerleri Ak Partidir. Dolayısı ile bu dönem böyle karar verilmiştir bize genel merkez yöneticilerinin aldığı kararları uygulamak düşer ve gördüğünüz gibi yeni adayımız Yücel Çelikbilek’e destek için burada olduğunu söyledi.

Topbaş SKM açılışı ve iki salon toplantısında da Beykoz’a olan özel tutkusunun çocukluk yıllarına dayandığını belirtip, ilçe için İBB Belediyesinin yaptığı hizmetlerden özetler aktarırken bugüne kadar yapılan hizmetlerin bedelinin 800 trilyonu geçtiğinden bahsederek Beykozlulara Metro sözü verdi. İBB Belediye Başkanı Kadir Topbaş, SKM açılışında televizyon kanalları ile röportaj yaparken gösterdiği samimiyeti, kendisine soru sormak isteyen Beykoz Yerel Basınına göstermedi.

Yerel basının soru sormak istemesine önce sert bir dille tepki koyup, sonrasında yerel basının ısrarı üzerine sorularınız Beykoz’la ilgili olacaksa sorun diye izin verdi. Topbaş aynı tutumunu Y.Mahalle ve Ortaçeşme toplantılarında da devam ettirerek, katılımcıların soru sormasına ortam bırakmayacak şekilde hitap edip, kendi çabası ve atak davranıp soru soran birkaç kişinin sorularına cevap vermeye çalıştı.





30-01-2009 6189 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

ELMAS 30-01-2009

SON UMUDUMUZ

Yücel BEY çok eski yıllardan Ziya Ünsel ortaokulundan sınıf arkadaşınızım aradan belki de 50 yıl geçmiştir. hatırlamamanız normaldir çok eski bir beykozlu arkadaşınız olarak sizden iki şey istirham edeceğim.1.OLARAK özellikle bu fabrikalar kapandıktan sonra iyice ortaya çıkmış olan istihdam meselesi biliyoruz kulağımıza da gelmişti.Şu işsssizlik ortamında büyükşehirdeki görevinizde diğer ilçelerden tepki almanıza rağmen Büyükşehir ve bağlı iştiraklerin beykoz dan en az 500 genci işe yerleştirmişsiniz gönül isterdiki her müracaat eden 5000 tane yerleştirilsin ama bu olmuyor işte lafı fazla uzatmadan Büyükşehirde kurduğunuz ilişkilerin yeni dönemde beykoza istihdam yönünden yeni fabrikalar açılması şeklinde yansımasını diliyoruz 2.OLARAK malum kangren haline gelmiş bu imar ve tapu meselesi inanın Sarıyer ve Beykozdan başka bu kronik sorunu olan ilçe kalmadı halk kendi yerlerinde artık gönül rahatlığı ile oturmak istiyor.Yine Büyükşehir belediye başkanın siz aday olduktan kısa bir süre sonra buraya gelmesi aranızda Büyükşehirde görev yaptığınız dönemde bir hukukun geliştiğini göstermekte bu da Beykoza bu anlamda olumlu yansıyacağını düşünüyorum.geri kalan çöp ,asfalt zaten belediyenin rutin hizmeti eğer bu iki soruna kalıcı bir çözüm getiriseniz Beykoz tarihinde yeriniz alacaksınız.ŞİMDİDEN MUVAFAKİYETLER DİLER, SAYGILAR SUNARIM

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 574
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839