MUHARREM ERGÜL’ÜN ZOR GÜNLERİ

30-01-2009 6514 9 yorum. Yorum Ekle

30 Mart 2009 Sabahı Beykoz Belediye Başkanlığı görevini yeni seçilecek Başkan’a devretmeye hazırlanan Muharrem Ergül’ü sıkıntılı günler bekliyor.

Kendinden emin kişiliği ile ve yaptıklarına güvenerek yeni seçim döneminde de kendisinin tercih edileceğini düşünerek aday adayı olan, Ergül, partisinin uygulaması gereği bu dönem Beykoz için düşünülmedi. Muharrem Ergül’ün yeni ufuklarını şimdiden kestirmek tabiî ki zor ve tahminden öte gitmez.

Alışıla gelmiş olduğu gibi geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızı kimimiz göklere çıkartırız, kimimiz yerin dibine sokarız, oysaki hiçbir Belediye Başkan Adayı Beykoz’a kötülük yapmak için gelmek istemez. Hepsinin idealleri vardır, ama ya kapasite eksikliğinden, ya kadrosunun eksikliğinden, ya da koltuğa adaptasyon zorluğu veya fazla adapte olmaktan problem yaşarlar veya yaşamazlar.

Hiç kendimizi sorgulamayız, Belediye Başkanlarımızdan alamadığımız hizmetler için veya hukuksal anlamda yanlış yaptığını anladığımızda bir takım kurumları harekete geçirip konuyu yargıya taşıma konusunda ne kadar sağlıklı düşünüyoruz, yargıya intikal ettirsek bile sırf desinler diye mi yapıyoruz, sonra sonucunu takip ediyormuyuz. Hepsinin tersini düşünerek, Belediye Başkanlarının güzel bir hizmetinde, bahçemizden veya kırdan kopardığımız bir tek veya bir buket çiçeği götürüp teşekkür ettik mi. Genel olarak, hiç birisini istisnanın dışında yapmıyoruz.

İşte bu sebepten eğrisiyle doğrusuyla Beykoz’a 5 yıl hizmet etmeye çalışmış bir belediye Başkanının, hiçbir siyasetçinin başına gelmesi istenmeyen zor günlerinde, yanında olmak ve onun duygularına ortak olup kurulan yeni dostluklarla, sıkıntısının paylaşılması gerekli. En önemlisi o da kimseden aşağı kalmayacak kadar bir Beykozlu ve Beykozluları’nda ona sahip çıkması kadar doğal bir gerçek olamaz.





30-01-2009 6514 9 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

M.Talat KARASAKALOĞLU 30-01-2009

gönüllerin başkanı

M.Ergül insani ve sosyal ilişkileri eniyi kuran başkandı hırsla saldırsan bile seni kazanmasını biliyordu bu yönleriyle böyle bir başkanı kaybettiğimiz için şahsım adıma üzgünüm ama muharrem ergülü tanıdığıma seviniyorum allah onun gönlüne göre versin.o görevi kime olursa olsun sukunetle ve saygıyla teslim eder. onun sahip çıktığı ekmek verdiklerinin ileri geri konuşmaları onu kahrediyordur. partisinçe layık olduğu daha üst görevlere getirileçeğinden eminim selametle muharrem başkan

Eylül 30-01-2009

BÜYÜK ADAMSIN ERGÜL

Doğiuş Haber sizi geçtiğimiz günlerde üzdüm öncelikle çok özür diliyorum ama çok büyüksünüz, işte gerçek Beykozluluk ve vefa duygusu tebrikler.
Sizde Çok BÜYÜKSÜNÜZ MUHARREM BAŞKAN Alaattin Keseler beyden görev alırken,en mutlu gününüzde Sayın Köseler'in üzüntüsüne aynı yüz ifadesi ile ortak olmuşsunuz.Sayın Yücel bey ile olan hangi konu fotoğrafı bilemiyorum ama Yücel beyin yüzü gülüyor ve siz gönlünüzde hesabını verip alamadığınız duygular olsada Yücel bey gibi tebessüm etmişsiniz. Sizede bu yakışır Sayın Başkan Allah yolunuzu açık etsin. Beykozlular haber konusunda da belirtildiği gibi hiç bir Başkanını unutmadıki sizi unutsun, unutmayın ve siz gönüllerin Başkanısınız. Sevgiyle Kalın

AZİZ 30-01-2009

Soyadımı bilerek yazmadım bazı arkadaşlarımın muzipliği için

Bende bu siteyi kutluyorum, okuyanlardan 70 yaşın üstünde ağabeyiniz olarak, benden büyük okuyan varsa büyüğüm olarak rica ediyorum. Haberlere bazin çok ölçüsüz yorumlar yazılıyor.Buna rağmen hoşumada gitmiyor değil zamanın değiştiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Benim ricam gelin bu habere olumsuz yorum yazılmasın içimden geldiği için söyledim tabi kimsenin duygusuna karışamam ama yenide söyledim. Ben çok tanınan bir chp lim arkadaşlarım bazen şakanın ölçüsünü kaçırdıkları için soy adımı yazmadım çok sıkışırsam ben değilim diyeceğim, torunumada bunu yazması için para verdim beni satmazsa tabi, yazının buralarını toruna tehdit ile yazdırıyorum olmadı falcılar gibi yeni para verdim, param bitmeden bitiriyorum. Muharrem oğlum sen beni tahmin etmiştirsin seni öpüyorum.

ORTAÇEŞMELİ ALİ 30-01-2009

GERÇEK ÖYLE DEĞİL BEYİM ......

TALAT BEY BU TOPLUMUN DÜŞÜNDÜĞÜNÜN TERSİNİ SÖYLEME HUYLARINI BİR BIRAKSAN ARTIK.BEYKOZLU FARKLI DÜŞÜNÜYOR SEN FARKLI DÜŞÜNÜYORSUN PAŞABAHÇEDEN DÜKKANINDAN ARADA BİR ÇIK ŞÖYLE BİZİM ORTAÇEŞMELERE FALAN BİR GEL TOPLUMUN DÜŞÜNDÜĞÜ İLE SENİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜN AYNI OLMADIĞINI GÖRECEKSİN .KISACA ANLATAYIM BİR SORUNUMUZ VARDI BEYKOZ ÇAYIRINDA MUHARREM ERGÜLÜ YAKALADIM YARIN BELEDİYEYE GEL BAKARIZ DEDİ. GİTTİM YOK DEDİLER ÜÇ GÜN ARKA ARKAYA GİTTİM YİNE YOK DEDİLER EN SON GÖRÜŞTÜM BEN DERDİMİ ANLATIRKEN O CEP TELEFONUN MESAJLARINI SİLİYORDU ÇOK KISA BİR ÖRNEK DAHA VEREYİM OĞLUM DA KENDİ İŞİ İÇİN RANDEVU ALDI ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI SARIGÜLÜN YANINA GİTTİ OĞLUMUN GÖRÜŞECEĞİ KİŞİYE BİZZAT SARIGÜLÜN KENDİ TELEFON ETMİŞ MAKAM KAPISINA KADAR DA UĞURLAMIŞ ŞİMDİ BİRİNİ PARTİS ADAY GÖSTERMİYOR BİRİSİ ELİNİ SIKMADIĞIM ŞİŞLİLİ VARSA İSTİFA EDECEĞİM DİYOR BİR SABAH ALTIDA KALKAR CAMİ CEMAATİ ESNAFIYLA KAHVALTI EDERİM DİYOR ÖBÜRÜNÜ HANGİ BEYKOZLU BEŞ SENEDE BİR CAMİ CEMAATİYLE VEYA BİR ESNAFLA KAHVALTI EDERKEN VEYA BİR KAHVEDE GÖRDÜ ONDAN BEKLENTİMİZ BU DEĞİLDİ BURANIN SARIGÜLÜ OLABİLİRDİ O DA SARIGÜL GİBİ GECEKONDU MAHALLESİNDE ORTA HALLİ BİR BABANIN OĞLU OLARAK BÜYÜMÜŞ.TOP OYNAMIŞ,ÖĞRETMENLİK YAPMIŞ,İNSANINI BEYKOZUN TARİHİNİ DÜNÜNÜ, BUGÜNÜN BİLEN ADAM BUNU BAŞARAMADI, SOSYAL İLİŞKİLERİ İYİ GİBİ GÖRÜNSE DE İNSANLARDAN HEP KAÇTI,KAÇTI,KAÇTI AMA BU TAVRI PARTİSİNİN KÜLYUTMAZ KASIMPAŞALI GENEL BAŞKANIN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Burak Alsantürk 30-01-2009

Beykoza geçmiş olsun

Muharrem Ergül! eminimki yıllarca unutulmayacak bir başkan. isterdikki bütün Beykozluların başkanı olsun..ama olmadı. çok kötü bir tiyatro seyrettik. o sadece belli bir kesimin ve belli kişilerin başkanı oldu, dostlarına hep sırtını çevirdi başkanlığa randevü verdiği kişileri bile bir yorumcu arkadaşın dediği gibi hep başka şeylerle meşgul olarak ayrıca rencide etti. hep bir telaş halinde sanki biyerlere yetişmesi gerekliymiş gibi tedirgindi. şimdi birde müthiş hizmet etti diyenler yokmu! ya biz beykozda yaşamıyoruz yada gerçekler çok farklı; sadece altı ay beykoz merkezi trafiğe kapatıp onca çileden sonra ortaya çıkan rezalet durum gözümüzün önünde iken...birde şimdi -efendim geleceğin kültür bakanı gibi, beykozluların ve partinin zihniyle dalga geçilmesi yokmu..! tam evlere şenlik. onun için muharrem ergül gerçekten unutulmayacak. Tekrar aday gösterilmediği için Partinin yetkililerine teşekkürler.

muhammet 31-01-2009

dogu

ne olur beykozlu kardeşlerim yücel 1999 seçimi kaybetti 2004 aday aday adayıydı aday gözterilmedi şimdi neden beykoza aday olarak gönderildi bu iyi düşünelim 11 tane aday adayı varken niye yücel bey hani tamahül yoklamasında 1 ci gelen aday gözterileçekti demekki akp de parti içi demokresi yok bendende ak partiye oy yok

buse 31-01-2009

ne güzel söylemişsiniz doğuş haber

"hiçbir Belediye Başkan Adayı Beykoz’a kötülük yapmak için gelmek istemez. Hepsinin idealleri vardır, ama ya kapasite eksikliğinden, ya kadrosunun eksikliğinden, ya da koltuğa adaptasyon zorluğu veya fazla adapte olmaktan problem yaşarlar veya yaşamazlar"
Daha ne olsun bundan önce ve bundan sonra ne değişti ne değişecek..gelenide bi bukadar yerip eleştirmekten vaz geçmiyeceğiz:))

aysel can ekşi 31-01-2009

bundan sonrası zor iş olduğu doğru

kültür merkezinde boş yer var, hem de kamu yararına çalışan derneğin yeri bence çalışmak isteyene iyi bir ofis uğurlu da gelir hani. (adliye koridorlarında şansa ihtiyacı olanlar için)

ISMET ÇELİK 02-02-2009

BEYKOZA HİZMET YİNE ONUNLA GELECEK

BEYKOZLU SENİNLE GÜLDÜ YİNE SENİNLE GÜLECEK YÜCEL ABİ PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR ARKANDAYIZ SOĞUKSULULAR

Toplam 9 yorum bulundu. 1-9 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 574
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839