BEYKOZLU KASTAMOLULAR AK PARTİ ADAYINI KONUK ETTİ

01-02-2009 8741 14 yorum. Yorum Ekle

Başkanlığını Muharrem Kaşıtoğlu’nun yaptığı yeni kurulan, Beykozlu Kastamonlular Derneği, Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek ve İlçe Yöneticilerini konuk etti.

Beykozlu Kastamonulular Derneğinin İncirköyde açtıkları denek lokalinde gerçekleşen kahvaltıya, Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Çavuşbaşı Belediye Başkanı M.Hanefi Dilmaç, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkan Yardımcısı Şengül Şenoğlu, dernek yöneticileri ve üyeleri hazır bulundu.

Ak Parti Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Dernek Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu yaptığı açılış konuşmasında, Beykoz’da hissettikleri lüzum üzerine derneği kurduklarını, çok sesli olmanın bir zararının olmayacağını belirterek Başkanlığını yaptığı derneklerini tanıttı.
Aynı zamanda bir basın mensubu olan, ticari iştigali gereği de basınla iç içe olan Kaşıtoğlu ve yönetimi yerel basın için Beykoz’da pek alışılmamış ölçüde güzel ortam hazırlamaları itibarıyla, oldukça dikkat çektiler.

Kaşıtoğlu konuşmasında emeği geçen herkese genel teşekkür ederken, katkı koyanlara başta Belediye Başkanı Muharrem Ergül olmak üzere, hepsini sayarak teşekkür etti. Amaçlarının üyelerinin birlik ve beraberliğini sağlayarak oluşturdukları güç ile insana yatırım yapmak olduğunu belirtti. Kaşıtoğlu, 10 öğrenci ile başlattıkları burs hizmetinde sayıyı her geçen süre artıracaklarını belirterek, folklor ve müzik
kulübü, sağlık taraması gibi sosyal aktivitelerinin liderlerinin belli olup yakında hizmet alanlarına göre çalışmaya başlayacaklarını belirtti. Son olarak yönetiminin %30’u bayan olan bir sivil toplum kuruluşu olarak, siyasi arenadaki arkadaşlarına eşit oranda yaklaşıldığını, Beykoz mozaiğini oluşturan gök kuşağı renklerinin parçası olduklarını, gök kuşağı oluşturulurken renk unsurunun iyi değerlendirildiğinde, en iyi gök kuşağının oluşacağını belirtti.

BU FOTOĞRAF MAKİNA AYARLANIRKEN YANLIŞLIKLA ÇEKİLMİŞ OLUP, DERNEK BAŞKANI SAYIN KAŞITOĞLU'NUN VE YÖNETİMİNİN HOŞGÖRÜSÜNE İSTİNADEN YAYINLANMIŞTIR. TALEP OLDUĞUNDA DERHAL KALDIRILACAKTIR
Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, seçim öncesi çıkan gazete ve derneklere itibar edilmemesini belirterek, mükemmel hazırlanan kahvaltıya teşekkür edip, bundan sonra belediye başkanlığına aday olmayacağını ama yaşamın sürpriz alanlarında görülebileceğinin mesajını verdi. Adaylıkların belirlenmesi ile “dizlerindeki irin’in” boşaldığını hissettiğini ve rahatladığını belirterek, tüm belediye başkan adaylarına başarılar dilerken, gönlünün Ak Parti Adayının kazanmasından yana olduğunu ve bunun içinde elinden geleni yapacağını belirtti.

Çevuşbaşı Belediye Başkanı M.Hanefi Dilmaç, özellikle burs olayına değinerek, kendisinin de liseyi burs ile okuduğunu belirtip dernek yönetimini tebrik etti.

Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Dernek Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu’nun daveti ile Kastamonu’ya kadar gittiğini, doğal güzelliklerine hayran olduğunu, tabela derneği izlenimi vermediği için çok memnun olduğunu belirtip, dernek yönetimini tebrik etti.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, yeni kurulan derneğin hedeflerinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, seçim zamanları yörelerine giderek kayıtlara yazılanların, hizmeti Beykoz’dan almasına karşılık, Beykoz halkının ödeneğini yöresel olarak memleketlerine götürüyor olmalarının yanlışlığını açtı. Beykoz Belediye Başkanlığını alma konusunda hiçbir endişelerinin olmadığını belirterek, amaçlarının oy oranın artırılması ve bu artırımı ülke genelinde sağlayarak iktidarın siyasi gücünü daha da artırmak istediklerinin önemini ve yararlarını açtı. Çelikbilek son olarak ta “at binenin kılıç kuşananın” sözcüğünü hatırlatarak işin ehline verilmesinin gerektiğini vurguladı.





01-02-2009 8741 14 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

EMİNE ÖZTÜRK 01-02-2009

BENİ ÇOK ZOR DURUMDA BIRAKTILAR

PROGRAMDA KONUŞAN HANEFİ BAŞKANA KATILIYORUM. BU BURS OLAYI BİZİ ÇOK ZOR DURUMA BIRAKTI .CHP ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU BEYKOZA GELDİĞİNDE ONA İLK SORACAĞIM RAHMETLİ BABAMDAN SONRA OKUMAK İÇİN TEK DAYANAĞIM OLAN BU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEDİNİN VERDİĞİ BURSLARI YARGI KARARIYLA İPTAL ETTİRİLMESİNE SEBEP OLANLARDAN BİRİSİ DE KENDİSİDİR.İNANIN BU BURS OLAYI İSTANBULDA BENİM GİBİ BİNLERCE ÖĞRENCİYİ KIŞIN ORTASINDA ÇOK ZOR DURUMDA BIRAKTI. ALLAH ONU BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN ÇOK AH ALDI ÇOK

ramazan 02-02-2009

sizleri zor durumda bırakan aydınlığa kapalı partidir

arkadaş siz ne kadar yüzsüz bir adamlarsınız.vasdandaşın yüzüne bakarak nasıl yalan konuşursursunuz.kemal kılıçtaroğlu bangır bangır bağırıyo biz iptal ettirmedik diye siz vatandaş olarak nasıl bu adamlara inanırsınız.hatta va hatta televizyonda bile tartışalım diyo adamlar kaçıyo.uyanında artık bu adamlara inanmayın bu adamlar yalan söylemekte öyle profösyonel olmuşlar ki insanın gözünün içine bakarak konuşuyorlar.yücel çelikbileğinde yeni yalanları şu.neymiş beykoz belediyesini devrederken alaattin köselere ne zaman hizmet isterseniz ben büyükşehirdeyim bana gelin.koskoca bir yalan.beykoz 4 sene ana yollarda çukurlarda dolaştı.bu hizmeti verdirmeyende yücel çelikbilekti.ayrıca seçime az bir süre kalırken bütün belediyeye ait arabaları,iş makinalarını büyükşehire devretti alattin köseler senelerce bunları beykoz belediyesine tekrar kazandırmak için uğraştı.ve kazandı.siz şimdi halkı aptal yerine koymayı bırakın siz artık kendinizi kandırın.yeter artık.size gereken cevabı 30 mart sabahı en iyi vericez hiç meraklanmayın yücel bey.

EMİNE ÖZTÜRK 02-02-2009

NEYİN NE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUM

RAMAZAN BEY BEN YÜZSÜZ FALAN DEĞİLİM AYRICA KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR. BEYKOZDAKİ GECEKONDUSUNDAN HER GÜN BEYAZITA İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNE BİNBİR ZORLUKLA GİDİP OKUMAYA ÇALIŞAN DARGELİRLİ BİR AİLENİN EVLADIYIM. BU MANİPULASYONLARI ÇARPITMALARI BIRAKIN BELEDİYELERİN ÜNİVERSİTELİLERE VERDİĞİ BURSLARI BAL GİBİ ANAYASA MAHKEMESİNE GÖTÜRÜP İPTALİNİ SAĞLAYAN ANAMUHALEFET PARTİSİ CHP VE ALTINDA İMZASI OLAN KİŞİLERİN EN BAŞINDA İSE KEMAL KILIÇDAROĞLU GELMEKTEDİR.PEŞİN HÜKÜMLÜ DAVRANMAYIP İNTERNETTE UFAK BİR ARAŞTIRMA YAPARSANIZ GERÇEĞİ GÖRÜRÜSÜNÜZ.AYRICA BEN AKP'Lİ FALAN DA DEĞİLİM YEREL SİYASETTEKİ O NE YAPMIŞ BU NE ETMİŞ HİÇ BENİ İLGİLENDİRMEMEKTE. BENİ İLGİLENDEREN BİNLERCE ÖĞRENCİYİ BU KIŞ GÜNÜ ÇOK ZOR DURUMDA BIRAKINLARI ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN

Abdullah 02-02-2009

Maşallah

Yücel Çelikbilek konuşurken yanında oturan zatın nereye baktığını ve ne düşündüğünü çok iyi anlıyorum. adaylık sürecindeki ruh halini enterasan cümlelerle izah etmiş. insanın en kıymetli organı olan KALP titrer, heyecan duyar, sevinçle kabarır veya hüzünle dolar. Peki bu arkadaşa ne olmuş? dizleri çok iğrenç bir şey olan irinle dolmuş! ''şecaat arzederken, sirkatin söyler merdi kıpti'' misali adam öyle bir laf ettiki hepimizin midesi bulandı. Kendisi aslında edebiyatçıdır, eminizki bu sözü kasten söyledi.ama unutmasın ne demek istediğini soracak başta şimdiki aday Yücel Bey olmak üzere çok haysiyetli kişiler var.Arkadaş devrin bitti bunu hem hazmet ve hemde bu duruma alış.birde yalandanda olsa Yücel beyin emrindeyim diyerek kargaları bari güldürme.yeteri kadar seni savunma durumunda zaten kalınacak.Artık gölge etme İHSAN İSTEMİYORUZ.

ramazan 02-02-2009

dyuygu sömürüsü yapmayalım

bakın bırakın burda duygu sömürüsü yapmayı sizin en iyi yaptığınız şey bu zaten.size şu kadarını söylüyorum siz kendi elinizle kendinizi ele veriyosunuz.size kimse sormadı akp limisin chplimisin diye ama siz hemen akp li değilim yok üniversite öğrencisim onların hakkını savunuyorum dimi.işte bunlar akp siyasetidir.ve sizde öğrenci falan değilsiniz.akp kadın kollarından birisiniz.sizin bu akp siyasetiniz artık tutmaz bayan artık dürüst olun.

CEYDA ÖZIŞIK 02-02-2009

.....

Müharrem Başkanı tebrik ediyorum. Abdullah bey sizi de bir belediye başkanı için kullandığınız ifadeler için kınıyorum. Emine hanım haklısınız. Ama sizi burs almak zorunda bırakanlardan da hesap sormanız gerekiyor. Bu arada bir şaka Yücel bey akp ye geldikten sonra dua işide başlamış. Saadetliler gibi :)

Abdullah 02-02-2009

nezaket

Ceyda hanım beni kınamış olmanız sizin en doğal hakkınız, ancak; ifadelerimi tekrar gözden geçirdim anormal bir şey göremedim.( Adaylık sürecinin bitimi ile dizlerimdeki irin boşaldı) cümlesini bir topluluğun önünde ve diğer başkan adayının adeta gözüne bakarak konuşan bay başkan.! yorum yinede sizin.

EMİNE ÖZTÜRK 02-02-2009

BU KONU İLE İLGİLİ SON YORUMUM

KONUYU AKP'Lİ CHP'Lİ HALİNE GETİRİP SIKIŞTIRMAK SİZİN MİLİTAN TAVRINIZI İYİCE ORTAYA ÇIKARMIŞTIR.BU BURSLARI İPTAL ETTİREN KİŞİ KİMDİR İDDİASINDAN EN SON GELİP SIKIŞTIĞINIZ NOKTA ORTADADIR.BEN YİNE AYNI NOKTADAYIM BEN AKP ÜYESİ BİLE DEĞİLİM BU KIŞ GÜNÜ BU BURSLARI YARGIYA TAŞIYIP KİM İPTAL ETTİRDİYSE ALLAH ONU BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. BEN SİZE BİR DAHA CEVAP YAZMAYACAĞIM

Ali ÖZTÜRK 02-02-2009

BİRDE ÜSTE ÇIKAMYIN YAHU

Bak Ramazan Kardeş ben Ak Partiliyim elalemin gariban öğrencisine bu saldırı niye insan biraz müşfik olur birader.Ayrıca interneti falan takip etmediğin belli de gazetede mi okumuyorsun bu bursların iptalini yargıya taşıyııp iptal ettiren kişiler senin statükocu partinin meclis GRUP BAŞKANVEKİLLERİDİR

SÜKRÜ DOĞAN 02-02-2009

GERÇEK TEKTİR BU FOSİLLERİ SAVUNMAYIN

BEN DE ZAMANINDA CHPYE OY VERMİŞTİM AMA 72 YAŞINDAKİ DENİZ BAYKAL VE YANINDAKİ YAŞ ORTALAMASI 75 OLAN POLİTBÜRO ÜYELERİ GİDENE KADAR OY FALAN YOK KARDEŞİM. AYRICA ÖYLE KONULARDA BU TOPLUMLA TERS DÜŞTÜK Kİ BUNUN HİÇ BİR İZAHI YOKTUR. ÜNİVERSİTELİLERİN BURSLARI DA BUNLARDAN BİRİDİR HİÇ KIVIRIP ÜSTE ÇIKMANIN ALEMİDE YOKTUR.

Toplam 14 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 573
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1071
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 531
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 442
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 494
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 435
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 633
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 492
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1111
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 974
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 838