ÇELİKBİLEK’İN HIZINA ULAŞILAMIYOR

04-02-2009 9495 23 yorum. Yorum Ekle

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, Adaylığının açıklandığı günden itibaren, sabah saat 06.30’da başlayan maratonuna ayak uydurmak mümkün değil.

Sivil Toplum Kurumlarını nezaket ziyareti kapsamında kurmayları ile dolaşan Çelikbilek, Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneğinde, aynı nezaket ölçüsünde karşılandı ve kısa bir süre konuk edildi. Bol esprili sohbette Çelikbilek kısaca aday olduğunu ve ilçenin sorunlarını çözmek için ekibiyle birlikte yola çıktığını söyledi. Dernek Başkanı İsmet Konca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çelikbilek’e çalışmalarında başarılar diledi.

P.Bahçe Spor Kulübüne yapılan ziyarette, yıllarca belediyeden hizmet alamadığını yakınan Kulüp Başkanı Haldun Soytürk, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi olmak için Aday Adayı olduğu bir ortamda, Partisinin Belediye Başkan Adayına, P.Bahçe Stadının sorunlarını uzun uzadıya anlatma fırsatı buldu.

Giresun Vakfı Sekreteri İbrahim Dalka’nın , P.Bahçe İskele Cafe Çay Bahçesi olan kendi işletmesinde, Ak Partiden Belediye Meclis Üyeliği için müracaat eden Giresunlu aday adayları ile birlikte organize ettikleri sabah kahvaltısına, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları, Giresunlu Siyasetçiler ve Bürokratlar ile ev sahibi Meclis Üyesi Aday Adayları hazır bulundu. Açılış konuşmasını yapan İbrahim Dalka, Giresunlular olarak desteklerinin Yücel Çelikbilek’ten yana olduğunu belirttikten sonra, başta Çelikbilek olmak üzere, siyasetçilere tek tek söz verdi.

Gümüşsuyu Vakfı Ziyaretinde Yücel Çelikbilek ve kurmaylarını Vakıf Başkanı Dursun Ali Okuyan ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Vakıf Başkanı, tek isteklerinin Gümüşsuyunda kalmak olduğunu söylediğinde, Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek’te oturuyorsunuz ya size git diyen mi var, bu sorun sizlerinde yardımı ile çözülecek, kimseyi sıkıntıya sokmadan birlikte burayı örnek bir semt’te yapabiliriz. Bunu istemediğiniz süre içerisinde de gücüm yettiği yere kadar sizin yanınızdayım dedi. Çelikbilek’e geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı birçok vatandaş teşekkür ederken, Çelikbilek Gümüşsuyunda yapılacak her çalışmada sizler yanımda olacaksınız, sizlerin istemediği hiç bir şey olmayacak. Bölgenin modernize edilmesine de, böyle kalmasına da birlikte karar vereceğiz dedi.

Çankırılılar Derneğinde’de yine Ak Parti Belediye Meclis Aday Adayı olan Dernek Başkanı Bilal Karabacak ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ak Parti heyeti, Dernek Başkanının kısa konuşmasından sonra Yücel Çelikbilek, her sivil toplum kuruluşunda yaptığı klasik konuşmasını yapıp, dernek üyelerinden sorular aldı. Bir üye takaslar konusunda adam kayırıldığını kendisinin mağdur olduğunu yüksek sesle bildirmesi üzerine, Çelikbilek’in, kurmaylardan birisi, Belediye Başkan Yarımcısı Yüksel Baki’den bilgi alıp mağdur olan vatandaşa, konusu ile ilgili bilgi verdi.

Genel olarak ilçeye hâkim bir görüntü çizen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek, ilçe sorunlarını en iyi kendisinin bildiğini vurgulayı, hiç detaylara girmeden çözüm noktasının’da Hükümet, İBB, İlçe Belediyesi ve Bürokrasi olduğunu, konuyu ülke siyasetine getirip vatandaşlardan oy patlaması yapmalarını ve siyasi iktidarın elinin güçlendirilmesini istedi.



04-02-2009 9495 23 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

M.TALHA 04-02-2009

BAŞARILAR

BAŞKANIM ÖNCELİKLE ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.ŞUANKİ DURUM ÖNCEKİ BAŞKANLIĞINIZDAN DAHA KOLAY OLACAĞINA EMINIM .ÇÜNKÜ OZAMANDAN BUYANA İNSANLARI DAHA IYI TANIMIŞ OLMANIZ LAZIM.GERÇI AYNI KİŞİLERYINE BAŞINIZA ÜŞÜŞMEYE BAŞLADILAR NE OLUR BAŞKANIM BU KİŞİLERE DİKKATEDİN BU İNSANLAR SIZE HEP ZARAR VERDİLER ÇALIŞACAĞINIZ ARKADAŞLARI LUTFEN DIKKATLI SEÇIN BIR ŞAHAP ŞEKER BIR IBIŞ VE BIR MUZAFFER DOKKÖZ DAHA PIYASAYA CIKARTMAYALIM.YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN ELBET ELEŞTIRENLER OLACAK ONLAR SADECE GULUN DIKAENLERI SAYIN BAŞKANIM BEN AKP YE HİÇ OY VERMEDIM AMA SIF SIZIN IÇIN IÇME SINMESEDE BUSEFER BEYKOZDA AKP YE VERECEĞİM EMİN OLUN BUNA BOYLE DÜŞÜNENLERIN SAYISI AZ DEĞİL BAŞKANIM.BAŞKANIM YANINIZDA DOLAŞTIRDIĞINIZ BIR VATANDAŞ DAHA VAR ÖĞRENDIMKI SEÇIM İŞLERI BAŞKANIYMIŞ LUFTFEN ONDAN UZAK PROGRAM YAPIN ÇÜNKÜ INSANLARIN KALBINI ÇOK KIRIYOR. BU ŞAHIS Kİ SİSZİN ADAYLIĞINIZ AÇIKLANDIĞINDA DIREK MUHARREM BEYIN YANINA KOŞAN İLK KİŞDIR LUTFEN BUNLARA DIKKAT EDIN UZULMENIZI ISTEMIYORUM INANIN SIZI ALLAH RIZASI İÇİN ÇOK SEVIYORUM YENI BIR ŞAHAP ŞEKER VAKASINI BU BEYKOZ DAHA KALDIRAMAZ.YOL DEDIĞİN NEDIRKI YOL YURUMRKLE BITER AMA DOSTLUK BITMEZZZZ ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN.

GİRESUNLU 04-02-2009

GİRESUNLULAR BBP Yİ DESTEKLEYECEK...

İbrahim Dalka kim ve kimin adına Giresunlular Yücel Bey i destekleyecek diyor.Ali Bilir in peşinde gezip hayalleri suya düşenler şimdi pastadan pay kapma yarışına mı düştüler. Kimse Kusura bakmasın GİRESUNLULAR OLARAK BİZ BPP yi Destekliyoruz ... Hakan KILIÇ(Çiğdem),Hayrettin KURTOĞLU(Tokatköy) ,Erdal DALCI (Ortaçeşme) , Yahya Tokat (Çamlıbahçe), Onur GÜLTEKİN( Kanlıca), Serkan SEZER (Soğuksu) ve Beykozda ki en aktif gençlik hareketi Alperen Ocakları Başkanı Bilgehan Murat MINIÇ ...İşte BBP Adayı Özer GÜNEŞ in listesinde ki GİRESUNLULAR.... Milleti kandırmayın.GİRESUNLULAR BU SEFER BBP yi DESTEKLİYOR....

ESKİ BİR BEYKOZLU. 04-02-2009

SÖYLEMİŞTİK.

ZAMANINDA BURADA YORUM OLARAK DA YAZDIK YÜCEL BEY TEŞKİLATI İYİ ÇALIŞTIRIR, İYİ ÖRGÜTÇÜDÜR, BU 1960'LI YILLARDA OKUDUĞU ZİYA ÜNSEL ORTAOKULUNDAN BAŞLAR, DAHA ÖNCE SİYASET YAPTIĞI OLUŞUMLARA KADAR GİDER, AV.REŞAT BEYDEN 1000 OYLA ALDIĞI PARTİYİ 5 SENEDE GECE GÜBDÜZ ÇALIŞTIRARAK 32000 OYLA BELEDİYEYİ KAZANDIRMIŞTIR.TEKRAREN PEŞİNDE SABAH 06,30'DAN GECE 24,00'A KADAR DOLAAŞCAKLARA tAVSİYEM SUPRADYN V.B VİTAMİN TAKVİYESİ ALMLARINI ÖNERİRİZ.

yeşim 04-02-2009

beykoz

siz kafanıza göre yorum yapın bende giresunluyum ama oyumu mhp ye verecem belediyeye başa kim geldiyse gördük bu sefer mhp diyoruz...

HASAN OCAKDAN 04-02-2009

BUADAMMİ FORMUNDA

şahsen ben size katılmiyorum yanı beykozda başka formundave başkanlık konusunda başarılı yokmuydu sızler karadenızlı ler sızlerı kınıyorum bu adamın peşinde gezıyorsunuz 65 yaşında kişi bizi yönetecekmiş ben kabul edmiyorum ve oyumda yok ve başkasınada vermemesıicin calişacağim bundan başkan olmaz gitsin evınde torunlarını baksın ve öylede olacak inşallah bundan kurtulacağiz allahın nizniyle

ALİ YILMAZ 05-02-2009

USLUBA BİRAZ DİKKAT AYRICA FİKRİ TARTIŞMA YAPALIM.

HASAN OCAKDAN SEN BEYKOZ NÜFUS NÜDÜRLÜĞÜNDE Mİ ÇALIŞIYORSUN KARDEŞİM YÜCEL BEYİN YAŞININ 65 OLDUĞUNU NEREDEN ÇIKARDIN O ŞU AN 57 YAŞINDADIR. BANA GÖRE DE EN VERİMLİ ÇAĞINDADIR. TAM 10 SENEDİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN EN ÜST DÜZEYDE ÇALIŞAN 2-3 BÜROKRATINDAN BİRİDİR VE KADİR TOPBAŞIN BEYKOZU ZİYARETİNDE DE SÖYLEDİĞİ GİBİ İSTANBULDA BELEDİYECİLİĞİ EN İYİ BİLEN BİR KAÇ KİŞİDEN BİRİDİR. AYRICA HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYMAKLA BERABER İNSANIN KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI AŞAĞILAYICI ŞEKLİNDEKİ YORUMLAR HOŞ OLMUYOR .HAYIRLI GÜNLER DİLERİM.

YOHH2005 05-02-2009

MAL VARLIĞINI AÇIKLASIN

Yücel beyin başkanlık öncesi ve şu andaki mal varlığının açıklaması açıklamalarına yönetim kurulu başkanlıkları aldığı ihalelerde işletmesini başkasına verdiği yerler ve çevresindekilerin üstüne yaptığı işletmelerde yer alsın ayrıca saadet refah döneminden bildiğimiz gizli kasalara aktardığı paralarda dahil olsunki etrafda duyduğumuz yalan yalnış ifadeler sapla saman birbirinden ayrılsın örneğin hastanelerde aldığı ihaleler belediyeden aldığı ihaleyle işletmesini yaptığı yerler vs.

cotanak 05-02-2009

beykoz

sayın başkanın kullandığı araç kendine mi ait yoksa halen ibb nin şahsına tahsis ettiği araç mı? eğer öyle ise nerede HZ. ÖMER adaleti!!!!!!

Erhan Çorap 05-02-2009

Denenmişti..

Yücel bey, daha önce denendi ve Beykoz'da çıtayı yükseltemidi, standart belediye hizmetlerinden öteye geçemedi, bu dakikadan sonra tekrar başkan olamsı sadece Beykoz'a zaman kaybettirir..

HASAN OCAKDAN 05-02-2009

EVET SÖZÜMDEYİM

ALIBEY SIZ BEYEFENDININ YAŞİNI TAMAMEN BILIYORSUNUZ KALIBA SIZ MÜDÜRSÜNÜZ B

Toplam 23 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 479
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 393
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 487
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787