KÖSELER’DE ŞEYTAN TÜYÜ VAR

06-02-2009 9180 28 yorum. Yorum Ekle

CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler, ilk ziyaretini P.Bahçe Pazarcı esnafına yaparken, göz ve ellerini kullanarak yakaladığı terapi ile ilk ziyaretinden büyük moral aldı.


Alaattin Köseler, yılan hikâyesine dönen Adaylık açıklamasından sonra, kendisinin ve ilçe yönetiminin, özellikle ilçe yerel basınına karşı eksik davranışlarına rağmen, diğer siyasi partilere göre zor şartlarda başladığı P.Bahçe Pazar Esnafı ziyaretinden alnın akıyla çıktı.

İlçe Yönetiminin sistemli bir seçim çalışma programı yapmaması nedeniyle, kendi aracını kendisi kullanan, yanında vatandaşlarla görüşmelerinden not alacak görevli bile bulunmadan P.bahçe Pazarcı esnafını ziyaret etti.

Saat 13.30’da başlanan ziyarettin ilk saatlerinde Pazar Esnafı dışındaki esnaflara da ziyaret gerçekleştiren Köseler, esnaflara ayrıca geleceği için ziyaretinin hedefini tüm pazara çevirdi ve saat 19.10’da P.Bahçe Pazarını baydan boya gezmiş oldu.


CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler’in P.Bahçe Pazarcı Esnafı ziyaretine, İlçe Başkanı Ayten Kayalıoğlu ve bazı Yöneticiler, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Demir, Salim Kaşkır, Meclis Üyesi Aday Adaylarından ADD Beykoz Şube Başkanı Füsun Sökmez, Şerif Yeşilbaş ve Nil Koman katıldı.



ADD Beykoz Şube Başkan Yardımcısı Uğur Alpay’da hem parti kimliği hemde, mensubu olduğu kurumun
Başkanına destek amacıyla geziye katkı koyduğu görüldü.




Köseler kendisini takip eden tüm partililerin fiziksel desteğini görürken, zaman zaman esnaflar ile birebir görüştüğü ve partililerin Pazar içinde başka başka esnaflarla ilgilendiği görüldü. Pazar esnafının Köseler’e gösterdiği ilgi tüm partilileri sevindirirken, Köseler ilk ziyaretin olumsuz koşullarına rağmen yaşadıklarından oldukça mutlu oldu.



Köseler kendisine sorulan her türlü soruya nezaket kurulları doğrultusunda cevaplar verirken, Başbakan’ın uluslar arası arenada yaptığı eş başkanlığı şiddetle eleştirirken, hükümet, Büyükşehir ve ilçe belediyesi üçgenini bozmayın diye politika üretilmesini de, halkı kandırmaktan öte gitmediğini söyledi. CHP Belediye Başkan Adayı Köseler, geride bırakılacak belediye döneminin bu üçgenden oluştuğunu ve onların yaptıkları hizmetlerle, kendi döneminin zor şartlardaki hizmetlerin, halk tarafından karşılaştırılması gerektiğini vurguladı.



Köseler’in P.Bahçeli oluşu, Meclis Üyeleri Mehmet Demir’in Pazarcılar Derneği Başkanı, diğer Meclis Üyesi Salim Kaşkır’ın eski bir Pazarcı Esnafı olması, Belediye Meclis Üyesi Aday adayları, ADD Beykoz Şube Başkanı Füsun Sökmez ve Şerif Yeşilbaş ile İlçe Yöneticilerinden Yusuf Sarıkaya ve Nagihan Akan’ın da P.Bahçeli oluşları Alaattin Köseler’in P.Bahçe Pazarında adeta şov yapmasına vesile oldu.






06-02-2009 9180 28 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Selim İleri 06-02-2009

Kalabalık

Pazarda yalandan yere kalabalık yapmış.

Orhan Açar 06-02-2009

Şovunu orda yaparbilir zaten

Şaibelerin adamı Alaattin seçim çalışmalarını Paşabahçede yürütsün zaten. Beykozda gidebeileceği bir paşabahçe var bir de Göksuevleri var.

tutku YILMAZ 06-02-2009

BEYKOZUN VE BEYKOZLUNUN BAŞKANI KÖSELER

gümbür gümbür geliyoruz allahın iziniyle.alaattin başkanım allah utantırmasın çıktığın bu yolda sonuna kadar arkandayız.

davut elibol 06-02-2009

neden olmasın

Alaattin Köselerde şeytan tüyü falan yok. sadece adam gibi duruş sergiliyor. birde ekibi yani listesi düzgün olursa neden Başkan olmasın.sonra karşısındaki insana değer vermenin en büyük göstergesi insanın gözünün içine bakarak konuşmak deyilmidir? Beykoza ve Beykozluya kim gerçek değerini verecekse İnşallah o seçilir.

ilyas cakır 06-02-2009

haydi hayırlısı

çok ilginç ve renkli bir kanpanya dönemi yaşıyacağız geçen günlerin A.Köselere artılar kazandırdığı ortada parti olarak seçimin galibini EKONOMİK KRİZ belirliyecek akp liler bunu sakın akıllarından çıkarmasın. A.Köseler kaybederse kendi üzülecek kazanırsa etrfındakiler hayal kırıklıkları yaşayacak. ayrıca paşabahçe oldum olası chp ağırlıklı oy potansiyeline sahiptir buda gözden kaçırılmasın.

ferhat 06-02-2009

beykoz

sanki bir marifet yapmışlar gibi milletin suratına bakarak yalan konuşuyorlar ayten hanım ilk önce alattinin arkasından söyledigi laftan sonra nasıl yanında duruyor bunlardan bişey cıkmaz yalan dolan herşey sizde be...

HASANYAVUZ GENÇLİK 06-02-2009

TEK NEDEN GEZMİYOR

Alaattin köseler bey neden yanına 3-4 kişilik heyetle gezmiyr da kalabalık bir heyetle geziyor bu ölçü olamza sedece kendisiniavutur yapabilirsa 2 kişigezsin o zaman etrafındakilerin füşüncesiortaya çıkar

sadettin bağış 06-02-2009

alattin başkan yine geliyoy

nerede kelmıştık diyenler için..
Alattin başkan yine geliyoy.
beykoz belediyesi alattin başkan ZAMANIDAKİ GİBİ KALDI düzeltmeye geliyoruz

ahmet 06-02-2009

komik

bakıyoruzda alaattin bey şovlarına başlamış kolay gelsin diyelim önceki belediye başkanlığında neler vermiş bi açıklama getirsinde ona göre oy verip vermeyeceğimiiz karar verelim yaptıklarından fazla götürdükleri konuşuldu demek bişey vermemiş beykoza..hatta hatta bipankartını unutmuyorum neydi o büykşehirin beykoz için yapmış olduğu yatırımlardan ötürü komik bi pankartla özür mesajı asmıştı verilen rahatsızlıklardan ötürü falan işte..bide insanların genelde bayanların yakışıklı diye oy verenler olmuştu bunlar aklıma geldikçe gülesim geliyor bu zihniyetle oy ver-me-ye-lim hizmet için kim ne yaparsa ona verelim o yüzden şaşırmadan oylarımızı DURMAK YOK HİZMETE DEVAM etmek için verelim saygılarla..

Mukim Göral 06-02-2009

Dikkat.

Alaattin başkan sen gelirsen yine yardımcılarını ataman çok uzun sürecekmi? ayrıca seçim öncesi deklare edecekmisin? bunlarıda bilmek hakkımız deyilmi?

Toplam 28 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 588
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1077
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 542
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 445
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 504
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 452
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 649
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 499
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1120
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 980
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 847