ÇELİKBİLEK KULÜPLER BİRLİĞİNDE

13-02-2009 6922 9 yorum. Yorum Ekle

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek ve Kurmayları Amatör Spor Kulüpler Birliğini (BİSK) ziyaret etti.

Başkanlığını Asım Özdemir’in yaptığı, birliğe bağlı Spor Kulüpleri Yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Beykoz İlçesindeki Amatör Spor Kulüplerinin sorunları konuşuldu. Asım Özdemir daha önceden hazırladığı dosyayı Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Yücel Çelikbilek’e verdi.

Kulüp Yöneticilerinin bireysel olarak ta sıkıntılarını dile getirdiği toplantıda, Başkan Asım Özdemir Kulüplerin sıkıntılarını kısaca dile getirdikten sonra, Çelikbilek’e göreve geldiğinde bir Spor Danışmanı atamasını ve Kulüpler Birliği Üyelerinden Meclis Üyesi Aday Adaylarının dikkate alınmasını da talep etti.

Ak Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Çelikbilek, göreve geldiklerinde spor adına olanakları neyi elveriyorsa yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın, bu spor danışmanlığı, sorumlusu veya müdürü olayının güzel bir şey olduğu ve kendisinin de aklında olduğunu belirtti. Çelikbilek geçmişte de bu sözlerime göre davrandım, yine aynı sözleri söylüyorum, kimseye elinde şu olanağı varda kullanmıyor dedirtmedim ve dedirtmeyeceğimde, keşke benim farkına varmadığım ve doğal olarak kullanamadığım olanaklarımı hatırlatan olsa da onları bile kullansam diyerek spor ve sporcunun yanında olacağının vurgulayıp sözlerini bitirdi.





13-02-2009 6922 9 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

OSMAN YILMAZ 14-02-2009

SAYIN ÇELİKBİLEK ASIL SİZ KENDİ KALENİZE GOL ATACAKSINIZ

Sayın yücel bey sizin oğlunuz ve yeğenleriniz bile sizin şu yapmış olduğunuz siyaseti hiç tavsip etmez.Neden derseniz siz diyorsunuzki oğlum başka yerden aday olsa ona oy vermezdim.diyorsunuz.Peki siz oğullarınıza soruyormusunuz Milli görüş içersindeki yücel beymi daha iyi gerçekçiydi yoksa gömlek çıktıktan sonraki yücel beymi daha iyi acaba ne cevap alırsınız.Bana sorarsanız samimiyetle söyleyeyim sizi çok severdim ama içime sindiremiyorum bir insan bu kadar değişirmi.Bizler yücel beyi beykozda yücel bey yapmak için ne acılar çektik.Kadınlarımızın bilevziklerini çıkartıp bu dava için feda ettik.Ama yücel bey şu an nerede kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Gerçekten siz neye hizmet ettiğinizi biliyorsunuzda yoksa bizmi bilmiyoruz.Bunun hesabını Yüce Allaha vereceğiz.O zaman biz diyeceğizki Allahım zinayı serbest bırakanlarla,Ülkemizi satanlarla,İnsanları aç acık bırakıp,kömür dağıtanlarla,erzak ,buzdolabı,para dağıtıp insanları mağdur edip onlardan zorla oy alanlarla masum insanların uzerine bomba yağdıran katilleri meclise sokupta elini sıkanlarla iş birliği yapmadık.Yarabbim biz tebliğ ettik onlar bizi gömlek değiştirdik diyerek ikiye böldüler sen bilirsin Yarabbim huzuruna geldik diyeceğiz.Son durak kimse kaçamıyacak.Para yok pul yok nam yok şan yok Birtek beyaz bir gömlek,ama bu sizin bildiğiniz gömlek değil yolculuğa çıkacağımız, sizinde bizimde giyeceğimiz son bir gömlek. Beyaz Bembeyaz Allah bizi affetsin Beykozumuza MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ SEN NASİP ET ALLAHIM.NASİPSİZ OLMAZ. Doğuş gazetesine ve çalışanlarınada bu kutsal görevlerinde başarılar dilerim.

MAZLUN ESEN 15-02-2009

GOL ATMAKLA KALMAYIP KÜME DÜŞECEKSİNİZ

Saadet partisinin Beykozda hızına yetişecek başka bir parti göremiyorum. Eğer bu parti diğer ilçelerde de böyle ise başta iktidar partisinin belediye başkanları tasını tarağını şimdiden toplasınlar. Öncelikle Salih beye hayırlı olsun diyorum. başkanı yakından tanımam ama bir iki toplantısına ve konuşmasına denk geldim. Yerel yönetimler konusunda oldukça birikimli ve donanımlı olduğunu anladım. duyduğum kadarıyla beykoz belediyesinde bir dönem meclis başkanlığıda yapmış. iştirak ettiğim bir toplantısında şu ifadeleri beni çok etkilemişti. Arkadaşlar, biz insanların karşısına çıkıp; eğer belediyeyi alırsak tapu sorununu çözeriz dersek yalan konuşmuş oluruz. çünkü bu mesele mecliste çözülecek bir meseledir. onun için bizim yapacağımız şey beykozda bulunan sivil toplum örgütlerini organize ederek bu sorunu meclise taşımaktır. gerekirse meclisin önünde yatmaktır. işte bu ifadeler gerçeği bilmenin ve halka karşı uyduruk siyaset yapmanın doğru olmadığını ispat eden sözlerdir. buradan şu sonuç çıkıyor. bu gün mevcut belediye AKP li olmasına ve hükümette AKP li olmasına rağmen bu sorun çözülememiştir. daha doğrusu ÇÖZÜLMEMİŞTİR.şimdi seçim meydanlarına çıkıp yine oy isteyecekler ama hangi yüzle oy isteyecekler bilemiyorum.Beykozda park bahçe yenilemekle bu işler olmaz. insanımız aç, insanımız işsiz, insanımız oturduğu derme çatma evinde rahat değil... Saadet partisi Beykozda her zaman halkın içindeydi bunu bir esnaf olarak ifade etmek istiyorum. seçim olsun olmasın bir çok proğramlarına,çalışmalarına şahit oldum. bu ekip beykoz için bir şeyler yapacaktır. buna inancım tamdır. Kendi ellerimizle seçtiğimiz fakat bizi hayal kırıklığına uğratan Muharrem Abiyi de tekrar tiyatrolar müdürlüğünde görmek istiyoruz.zalimler diz çökmeyince mazlumlar ayağa kalkmaz.Ben beş milyar para ödedim parayı ödeyenler ne yapacak onların günahı neydi.soğuksu kan ağlıyor.bunu da biliyormusunuz insanlar paralarını ödedi.Şimdi ne olacak Demek oluyorki bu hareketinizle osman yılmaza katılıyorum hakikaten siz kendi kalenize gol atıp küme düşeceksiniz.

Ahmet 15-02-2009

Bu nasıl iş

Ben bu AKP nin işinden bir şey anlamıyorum. Seçimi çok rahat bir şekilde Şaibesiz, tertemiz ve başarılı bir başkan olan ve de hem çavuşbaşından ve hemde Beykozdan en yüksek oy alabilecek Osman Şimşekle kazanmak varken. Daha önce seçimi kaybetmiş, şaibelere bulaşmış, yaşı ilerlemiş vizyonu olmayan bir adamı aday yapıyor. Her gittiğim yerde aynı tepkiyi görüyorum. Halk Yücel beye karşı anormal bir tepki ortaya koyuyor. Bu gidişle AKP'nin kazanması imkansız yine 1999 tekrar olacak gibi. Ama zavallı halk pinkpon topuna döndürülmüş. Bir o alıyor bir bu. Yazık çok yazık.....

BEYKOZLU 15-02-2009

YETER ARTIIIIIIIIIIIK

İYİDEN İYİYE HUYLANMAYA BAŞLADIM. SANKİ BU SAADET PARTİSİNDEN BİR YETKİLİ, EMRİ ALTINDA DA BİRKAÇ ADAM VAR.BIKMADAN USANMADAN KABAK TADI DA VERSE FARKLI İSİMLERLE AYNI KONULARI TOPLUMUN BİLİNÇ ALTINA YERLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR .İŞİN HAZİN TARAFI BU YAZDIKLARINA KENDİLERİNDEN BAŞKA FAZLA İNANAN DA YOK.

BEY BEYKOZ LUYUM 16-02-2009

YAZIK BEYKOZA

Yağ bu insanlar artikbutür insanlara pabuş bırakmamalı bunlar ınsan lar la dalga gecıyorlar bunlar nasıl başkanlık yapacaklar bunlar kendını düşünürler başka düşüncelerı yokdur allah bunlara başkanlık nasıp edmesın muarremı gördük sankı yücelı görmedık bırı gıtıyor öbürü gelıyor yeter artık bıkdık bunlardan bu sefer bbb denenmemişler yada mhp bu ıkısınden başkasına oy yok yücel sp dendı onuda denedık denemedığımız iki partı kaldı onlarıda deneyelım zaten beykoz deneme tahdası başdakılerde öyle yapıyor calışan adamı başkan yapmazlar calişan başkan osman şimşekdı ama yapmadılar tabıkı calişiyor yemez oda yeseydı cavuşbaşinda bukadar hızmet edemezdı isbatı cavuşbaşi ama bu adamlara oyyok

UĞUR 16-02-2009

OYLARI BÖLMEYİN

YAV KARDEŞİM BU ÜLKEDE BAŞKA PARTİ YOKMU SÜREKLİ AKP CHP BU İKİSİ ARASNDA NE FARK VAR ZATEN 40 TANE PARTİ YOK NORMAL GÖZÜNLE BAKARSAN 3 TANE PARTİ VAR AKP CHP VE SP BİRDE KALP GÖZÜNLE BAKARSAN 2 TANE PARTİ VARDIR 1 MİLLİ GÖRÜŞ SAADET PARTİSİ BİRDE DİĞERLERİ YANİ İMF Cİ İŞ BİRLİKÇİ AMERİKANCI BUNLARIN BİRBİRLERİNDEN FARKLARI YOK DAHA DÜNE KADAR İSLAMİYETE SAVAŞ AÇAN CHP BUGÜN İSLAMCI GİBİ GÖRÜNÜYOR HANİ DİNİ SİYASETE KARIŞTIRMAYIN DİYENLER GERİSİNİ HALKIMIZ DÜŞÜNSÜN VE BEN DİYORUM Kİ EVET MİLLİ GÖRÜŞÜN YANİ SAADET PARTİSİNİN OYLARINI BÖLMEYİN ADİL BİR HİZMET İÇİN KENDİNİZE YANİ SAADET PARTİSİNE OYUNUZU VERİN

AYVAZ SADECIN 18-02-2009

UĞUR BEYE

SIZE KATILIYORUM HICOLMASA DAHA DINAMIK VE GENC OYLARI SDDE VERELIM BU ADAMA BIRDAHA BEYKOZU SOYMAYA FIRSAD VERMEYELIM BUNUN ZRU BEYKOZU ALIP NASILDAHACOK ZENGIN OLUR ADAM DOYMUYOR BIRDE MILLETI SUCLUYOR SIZE BAĞLI BENI SECMESENIN VEBALI SIZIN OLUR DIYOR YA SECERSEK YAPDIKLARININ SEBEBI KIM OLACAK SENI BIZ İYİ TANIYORUZ BAŞKANLIK DÖNEMINDE NELER YAPDIĞINIDA COK İYİ BILIRIZ SEN KUSURA BAKMA BU SEFER HAVANI ALACAKSINIZ YANI YANINDAKILERLEBIRLIKDE GÖRECEĞİZ AZKALDI

BİNALİ KAYA 18-02-2009

O N U N L A G U R U R D U Y U Y O R U Z.

BİR HEMŞERİSİ OLARAK ÖRNEK ALINACAK İNSAN OLARAK GÖRDÜĞÜMÜZ YÜCEL ÇELİKBİLEKLE GURUR DUYUYORUM.BAŞIMIZI HİÇ BİR ZAMAN YER EĞDİRMEMİŞTİR.ALAH ONDAN RAZI OLSUN.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

RAMAZAN A 20-02-2009

BIR SITEDE GÖRDÜM

BEN BUGUN INTERNEDDE GEZINIRKEN BİR TORUMU GÖRDÜM BEYKOZ İCİN YÜCEL BEYLE ILILI BAŞKAN OLAMAZ DIYE NEDENI ADAY OLMAMİŞ ADAY OLMIYAN KİŞİ YASAYA GÖRE ADAY OLAMAZMİŞ KIMSE YOKMU BUNLAILGILI YÜKSEK SECIM KURULUNA BAŞVURACAK BELKI BILMIYORLAR DOĞUŞ HABER BUYAZIMI YAYINLASIN TABIKI BAŞKASI GÖRMEMİŞSE BENKI GÖRDÜM BAŞKASIDA GÖRMÜŞDÜR İNŞALLAH BU BEYKOZA CALIŞAN BIR BAŞKAN KOYARLAR

Toplam 9 yorum bulundu. 1-9 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1086
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 450
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 512
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 461
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 659
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 507
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852