BEYKOZ TRAKYALILAR DERNEĞİ TSM KONSERİ

18-02-2009 5553 11 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Trakyalılar Derneği TSM Korosu, Şef Cahit Gören yönetiminde A. Hisarı Feridun Karakaya sahnesinde seyirciyle buluştu.



Yaşanan seçim dönemi nedeniyle yoğun ilginin olduğu konser iki bölümden oluştu. 1. bölümde Tasavvuf Müziği icra edilirken, 2. bölümde TSM eserleri icra edildi.

Siyasi Partilerin Belediye Başkan Adayları konsere yanlarında kalabalık guruplar ile katılırken, Başkan Adaylarının konserin yarısında kalkmaları ve yalarındaki kalabalığın bir kısmının, konser salonuna dahi girmedikleri dikkat çekti.

Konser’in 1. bölümünden sonra verilen arada salondaki bazı izleyiciler, siyasilerin yaptıklarının sanata ve sanatçıya yapılmaması gereken bir davranış olduğunu, koltuklardaki boşalmanın sahnedeki sanatçıları olumsuz etkileyeceği ve performanslarının düşebileceği konuşuldu.









18-02-2009 5553 11 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

pınar 18-02-2009

teşekkür

harika bir konserdi büyük bir zevkle izledik teşekürler.

FAHRİ ORMANLI 19-02-2009

"KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ ONLARDA SENİN GİBİYDİ"

MERHABA; KİMİLERİNİN GEÇİMİ SEÇİM OLUR. KİMİLERİNİN GEÇİMİ VERGİ OLUR. BİLİNÇLİ TOPLUMUN VERTLERİ HESAP SORAR HESABINI BİLMEYEN TOPLUM HESAP ÖDER İŞTE FAK BU" BEYKOZUN GÜZEL SESLİ İNSANLARI BİZİM HABERİMİZ OLMASADA MÜKKEMMEL BİR KONSER VERMİŞLER BU KONSERİ ERKEN TERK EDEN SİYASİLER İNANIN BANA BAŞTAN KAYBETMİŞLER. NEDENMİ YAHU 2010 SÖZDE KÜLTÜR ŞEHRİYİZ YA ONDAN. SAYGI VE SEVGİLERİMLE. "FAHRİ ORMANLI"

sanatsever 26-02-2009

Sanat Katliamı

Savcıları göreve çağırıyoruz. Suç unsuru oluştu. Türk Sanat Müziğinin katline tanık olduk..
Sanat camiasından geldiğini iddia eden bir Belediye Başkanının da katkılarıyla..
İnsanların sanata olan açığını da görmüş olduk. Beykoz'da kaliteli etkinliklere o kadar az hak tanınıyor ki güzel ile çirkinin ayırdına varamıyorlar.
Konser kötünün de ötesinde içler acısıydı. Birkaç güzel ses vardı ve onların da orada ne aradığını anlayamadık. Emeklere yazık. Saz yok, şef yok, ses düzeni yok.. Güzel ses olsa ne fark eder.. Salonu anaokulu gibi yılbaşı süsleriyle süslemekle olmuyor bu işler. evet özen gerekir ama özen önce sanata, müziğe gösterilecek; sonra konserin ağırlığına yakışacak bir sahne düzenlemesi yapılır elbet..
Söylenecek söz çok ancak eleştiriler yerini bulur mu bilemem. Eleştiriye açık bir toplum değiliz.. Yine de ümit ederim ki eleştiriler iyi niyetli algınlanır ve kaliteye iyiye yönelmede bir araç olur.
İyi günler.

TOMURCUK 01-03-2009

KONSER

ÖNCELİKLE BU KONSERDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE VE ÖZELLİKLE CAHİT HOCAMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.KONSER YAŞLISIYLA GENCİ İLE ,SEÇİLEN ŞARKILARI İLE GERÇEKTEN KEYİF VERİCİYDİ.ELBETTE BAZI EKSİKLİKLER VARDI,FAKAT BAZEN BAZI İMKANLAR İNSANLARIN İSTEDİĞİ GİBİ ÖNÜNE SUNULMUYOR.BURADAKİ İNSANLAR KENDİ GÖNÜL ÇABALARIYLA,SEVEREK VE İSTEYEREK ,ELLERİNDEKİ İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA SEVDİKLERİ VE YAKINLARINIYLA BU HEYECANLARINI VE GÜZEL ŞARKILARINI PAYLAŞTILAR.NE MUTLU GÖNÜLDEN KATILAN HERKESE.....

Bahar 01-03-2009

Seyirci gözüyle

Amatör bir koroya göre sazlar ve koristler ve şef gayet başarılıydı.. kendilerini tebrik etmek gerekir, bir disiplin içinde idiler.. asıl eleştiri organizasyonadır bence... mahalle arası salon düğünleri gibi çocukların ortada koşuşturmaları ve tabii ki siyasilerin konseri yarım bırakıp gitmeleri, konser sırasında gelen misafirlerin öpüşüp ayak üstü sohbet etmeleri, vb gecenin olumsuzluklarıydı...

şebnem 02-03-2009

GURUR DUYUYORUZ

ÖNCELİKLE FERİDUN KARAKAYA SAHNESİNİ BİZE AÇTIKLARI İÇİN TÜN YETKİLİLERİNE VE BÖYLE GÜZELBİR KORORNUN BİZ VE TÜM HALKIMIZA DİNLEME FIRSATINI YARATAN SEVGİLİ BAŞKANIMIZ SAÇİT BEYE VE ORGANİZASYONUN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GECEN TÜM ARKADAŞLARIMA VE SLAYT GÖSTERİSİ HAZIRLAYAN PINAR ARKADAŞIMA VE TÜM FALİYETLERDE YANIMIZDA OLAN DOĞUŞ HABER OZAN ABİYE TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK GÜZEL BİR KONSERDİ VE TÜM GELEN İNSANLAR ZEVKLE İZLEDİ ŞARKILARA EŞLİK EDİLDİ VE ESKİ ANILAR TAZELENDİ SEVEREK VE İSTEYEREK HERKEZ KATILDI HERKEZE TÜM ETİKLİKLERİMİZDE YANIMIZDA OLDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA

filiz 02-03-2009

sanatsever e

Sayın sanatsever, yorumunuzu sabırla okudum.Kimi neye nereye ve ne amaçla çağırdığınızı anlayamadım doğrusu.Bende oradaydım ve konseri izledim.Ortada sizin bahsettiğinizz gibi bir katliam göremedim .Hele kötününde ötesi içler acısı bir durum hiç yoktu.Bence çok keyifli bir konserdi.şef de koro elemanlarıda çok başarılıydı.Tabiki bazı aksaklıklar oldu ama bu gecenin güzelliğini bozamadı.eleştiri yaparken verilen emekleri düşünüp yıkıcı değil yapıcı eleştiri yapmamız lazımbence sanatseverlik bunu gerektirir.eğer gerçek sanatseversek

allegro 02-03-2009

EMEĞE SAYGI

Konser güzel bir konserdi.Ses sistemi düzgün kurulmuş olsaydı daha güzel bir konserle karşılaşırdık. Buradaki sazlar ve korodaki kişiler türk müziğini yaşatmak için çaba sarfediyorlar emek harcıyorlar ,çalışıyorlar .Öncelikle saygı gösterilmesi gerekir , haksızlık edilmemesi gerekir. imkanlar sağlansaydı konser dahada güzel olurdu. Türk müziğini iyiyerlere getirebilmek için , amatör koroları iyi yerlere getirebilmek için birbirimize köstek değil destek olmalıyız.sanata ve emeğe saygı...

yasmin 04-03-2009

sanatsavar

sevgili sanatsavar arkadaş, sanatın bir çok dalı var ancak sizi ilgilendiren müzik bölümü değil herhalde ki savcılara kadar gittin.dalınıza sıkı sarılın,çok güzel konserdi,emekleri geçenlere teşekkürler.

ÇAPKIN 10-03-2009

teşekürler

Güzel bir konser izleme fırsatı bulduk,emeği geçen 7'den 77'ye her keze teşekkürler.

Toplam 11 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 484
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 459
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 464
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 394
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 409
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 381
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 403
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1068
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 923
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785