MUHARREM ERGÜL VEDA ZİYARETLERİNE BAŞLADI

19-03-2009 6684 15 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, veda ziyaretleri kapsamında, merkezi P.Bahçe’de bulunan Kars-Ardahan-Iğdır Derneğini ziyaret etti.

Ergül Kars-Ardahan-Iğdır Derneği ziyaretine Belediye Meclis Üyesi Sinan Yıldız ile birlikte geldi. Dernek girişinde Belediye Başkanına rastlayan Tokatköy eski Muhtarı Erkan Atagün’de ziyarete eşlik etti. Her iki tarafında samimi ve içten şekilde çalışma dönemlerinin kısa analizini yapması sonrasında ziyarete katılanlar doyumsuz bir sohbetin içerisinde buldu kendini.



Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, çalışma döneminde dernek yöneticileri ile gittiği Kars gezisinden açılan konu üzerine gelişen sohbette, Belediye Başkanının doğu illeri üzerindeki kültürel ve tarihsel bilgi şaşkınlık yarattı. Zaman sınırı olmadan gelişen sohbetti, Belediye Başkanı dernek yöneticilerine, teşekkür ederken bundan sonraki çalışma döneminde de kendisinin yapabileceği bir iş olduğunda yanlarında olacağını belirtti.



Dernek Başkanı Metin Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerinin karşıladığı Beykoz Belediye Başkanına dernek adına teşekkür konuşmasını Metin Yıldız yaptı. Yıldız Belediye hizmetleri konusunda, iletişim eksikliğinden yaşadıkları sıkıntıları Belediye Başkanı Muharrem Ergül’e bir şekilde ulaştırdıktan sonra, başlayan dostluk ilişkilerinden mutlu olduklarını, Ergül’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini ve kendisini asla unutmayacaklarını bildirdi.
Dernek Yönetimi ziyaretin sonunda Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül’e, anı değeri olan ve kültür değerlerinin simgeleri niteliğinde yöresel hediyeler verdiler.



19-03-2009 6684 15 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Erdal 19-03-2009

Sende git peşinden Metin Yıldız

Metin yıldız Ardahanlılar üzerinden çek ellerini, Ardahanlıların ismini kullanarak prim yapma, bir tek seveniniz yok kendinizden başka, akp nin maşası olmuşsunuz. Muharremle çok yakışmışsınız!!!

Doğuş Haber 19-03-2009

Açıklama

Sayın Ali Tufan, gazetemiz ile ilgili sözleriniz için teşekkür ederiz. Yorumunuzun diğer bölümünde kurumsal ve kişisel açıdan hukuksal problem endişesi bulunmaktadır. Bu sebepten yorumunuzu yayınlayamıyoruz. bilgilerinize saygı ile sunarız.

ercan 19-03-2009

hüzünlü veda

sayın ozan bey öncelikle size teşekür ederim tarafsız yayıncılık buna denir daha sonrada sayın muharrem başkana beykoza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı çok teşekür ederim gerçekten beykoz için büyük bir şanstı sayın başkan hiç bir zaman partili olmadı bunun içinde aday yapmadılar dernek yönetiminede teşekür ederim onlar sadece görevlerini yaptılar inşallah beş yıl sonra başkanımızı yine beykozda görürüz

Serpil Kanat 19-03-2009

Ne kadar gurur duysanız azdır...

Kars, Ardahan, Iğdır İllerininin AKP İlçe yönetiminin talebi ve Dernek Yönetim Kurulunun uygun görmesi ile dernek yönetiminden istemiş oldukları Meclis Üyesi Adayı AKP listesinin YEDEK 20. sırasında bulunan ORHAN DEMİR, Çok değerli ve hatırı sayılır Dernek başkanı Metin Yıldız ne kadar güzel poz verseniz, ne kadar gururlanırsanız size inanın çok ama çok yakışıyor. Biz arkanızda olan hemşerileriniz ikinizden onur ve gurur duruyoruz. Sizde AKP'nin yolunda yolunuzu bulduysanız. KILIÇDAROĞLU yolunu kaybetse de hiçbir önemi yok. AKPyi yönetimini tebrik ediyorum. Gerçekten onlar işini iyi biliyor. Ne diyelim artık... Sözün bittiği yerde ..............'lar gelir. Ama yine de hep umutla kalın.

Kenan 19-03-2009

demir

Dernek başkanı metin yıldız, sizde takkiyeyi benimsemişsiniz. bravo size. Ama Yukarıda asılı olan resim, rahmetli Naim Demir'e karşı sergilemiş olduğunuz lablo ne kadar yakışıyor. Yazık, çok yazık.

davut bilgin 20-03-2009

tiyatro hiç bu kadar sıkıcı olmamıştı

evet, aynen böyle başrolünü muharrem ergülün oynadığı tiyatro çok sıkıcıydı. devamlı kendini çok meşgul gösteren, muhatabının yüzüne bakmak yerine hep başka şeylerle oyalanan, ve kendisinin aday gösterilmek zorunda kalınacağından son derece emin olan tiyatrocu başkan.! şimdi veda turları yapıyor, çünkü perde kapanmak üzere ve seyirci çok sıkıldı .aslında alkışlayalım beyler hiç olmadı tekrar bize aynı oyunu ve oyuncuyu seyrettirmeyecekleri için.YÜCEL ÇELİKBİLEK ÇOK İSABETLİ BİR AKTÖR. dileriz çabuk unutturur.

ali 20-03-2009

tokatköylü

sinan beyefendisi sanki çok güzel iyi işler yapmış gibi öyle pozvermişinki sana tiyatroculuk güzel yakışıyor....

OFLU KAZİM 20-03-2009

ÇAVUŞBAŞINA GEL SAYIN BAŞKAN MİLLİ GÖRÜŞÜN SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNE GEL

sayın ergül talat abisinede gitmişmi.o da helallik istiyordu.sizi kabul eder zannedersem.Yar saçların lüle lüle muharrem bey sana güle güle demiştim.Site yetkilisi arşivini araştırırsa görecektir.Tayyip abisi en sonunda muharrem beyi çizdi.Çünkü tayyip abisi sistem gereği Yücel abilerini monte edecekti.Bu uğurda ne kurbanlar verildi tek tek saymak istemiyorum.Hanefi dilmaç beyinde ne yapmak istediğini anlamay istemiyorum.Ama OSMAN ŞİMŞEĞE HELAL olsun.AKP DE morali bozuk olarak sabır etti.Ve gerçek yerine özüne yani Milli görüşe geri geldi.Şimdi aslanlar gibi mücadele ediyor.Çavuşbaşında girmedik ev bırakmadı.Bu cumarteside tahmin edeyrum sevgi yürüyüşüne katilacak.Muharrem beyde gelirse inanın çok seviniriz.kol kola omuz omuza maksat her şey beykoz için değilmi ne fark eder.Hemde helallik dilersiniz çavuşbaşında helalleşeceğiniz insan yokmu.Ben size bir beykozlu olarak hakkımı helal etmiyorum.Nedeninide sabahleyin aynanın karşısına geçin şöyle bir yüzünüze bakın.aynadaki Muharrem bey size cevap verecek.Benden bu kadar.Ahirette görüşürüz.Ha unutmadan söyleyeyim Ahirette sırt sıvazlayıp adam kandırmak yok. EYVAAH YANDIN.

NURAN USLU 20-03-2009

GÜLE GÜLE

Muharrem ERGÜLÜ bırakın tarih yargılasın .Önümüze bakalım Yücel abi onun yaptığı bariz hataları yapmayacaktır.Bu hemşericilik şovenizmini bırakın beykozlulukta birleşelim.

ayhan 20-03-2009

gidenin yeri oklay dolmaz

sevgili dostlar ben yorumlara baktımda gerçekten muharrem başkanın insani yanını konuşan bir yoruma rastladım evet adam gibi adamdı muharrem başkan ve yine belirtmek istiyorum ORHAN DEMİR kardeşimde adam gibi adamdır serpil kanat adlı dost yorum yazarken biraz alay etmiş ama aslında kendiyle alay ediyor şimdi kendisine soruyorum allattinmi,yücelm,.muharremi bence sayın muharrem ergül adam gibi adamdı evet bir arkadaşım yazmış gerçekten halkçıydı o zaten beykozluların kalbini feth etmiş bir insan ben muharrem başkanada orhan kardeşimede saygılar sunuyorum her ikisinede yoları açık olsun diyorum ve siz yeterki bu duruşunuzu koruyun sizi tanıyan tanıyor zate saygılar.

Toplam 15 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 500
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 474
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 477
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 403
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 431
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 391
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 482
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 456
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1070
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 925
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 786