REHAVETE İZİN VERMEM

07-06-2009 7233 19 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye çalışanları ile düğün salonunda birlikte kahvaltı ederken, geride kalan beş yılda bazı rehavet ve monotonluk gördüm bu sebepten bazı çalışanların çalışmalarından daha fazla verim alabilmek için yerlerini değiştirdiğini söyledi.


Düğün Salonunda yapılan kahvaltıya Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Genel-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Nevzat Karataş, Belediye Başkan Yardımcıları Yüksel Baki, Hanefi Dilmaç, Metin Torun, Nevin Çalışkan, Başkan Danışmanı ve 1. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Ali Zengin ve Özel Kalem Sorumlusu olarak çalışan fakat unvanı konusunda bir açıklama yapılmayan Adem Çalışkan katıldı.



Nevzat Karataş yaptığı açılış konuşmasında, yaptıkları işi bildiklerini ve işlerini doğru yaptıkları sürece sıkıntının olmayacağını, çalışanların çoğunun Beykozlu olmasının çalışmalarına olumlu etkisi olduğunu vurgulayıp işçiler ile bir araya gelen Belediye Yönetimine teşekkür etti.


Belediye Başkanı Çelikbilek yaptığı konuşmada, aynı parti mensubu olan bir belediye yönetimi devralmalarına rağmen çalışanlarda genel anlamda bir rahatlık ve rehavet gördüğünü bu sebepten bazı çalışanlarımızın yerlerinde değişiklikler yaparak, performanslarını artırmayı düşündüğünü, belediye çalışanları içerisinde disiplini sağlamak ve hizmet verimini artırmak için bu değişikliklerin olması gerekliydi, bizde yaptık dedi. Çelikbilek, yaptığı değişiklikler ile ilgili mizahi benzetmesini, birkaç gün önce basın mensupları ile yaptığı toplantıda kullandığı “ 5 yıl karyolanın yerini değiştirmeyen karıyı bile boşamalı” mizahi cümlesini yeniledi.




Çelikbilek belediye hizmetlerinde Belediye Başkanlarının geçici olduğunu çalışanların kalıcı olduğuna dikkat çekerek, çalışanların başarısının Belediye Başkanı’nın performansını da artıracağını belirterek el birliği içerisinde bir çalışma dönemi geçirmek istediğini söyledi.




07-06-2009 7233 19 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Fırat 08-06-2009

önce 2008 in ikramiyelerini öde sayın başkan

şimdiye kadar en az 7-8 belediye işçisiyle konuştum.. hepside detayını tam bilmediğim geçmiş dönemlere ait ikramiyelerin olduğunu söylediler.. bu bana anlatılanlar doğruysa işçi arkadaşlar lutfen korkmayın ve basın aracılıüıyla sesinizi duyurun..

candan 09-06-2009

ne oluyoruz....

Rehavete izin yok, suistimallere izin var....bu ne çelişkidir.

MEHMET 09-06-2009

DİNİME KÜFREDEN BARİ MÜSLÜMAN OLSA

BEYKOZ BELEDİYESİNDE ÇALIŞAN İŞÇİ- EMEĞİYLE GEÇİNEN ARKADAŞIM İŞİNİZİ İYİ YAPIN KORKMAYIN ÇELİKBİLEKTEN SİZE ZARAR GELMEZ, 5 SENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTI, KİMİN BURNU KANADI, HİÇ KİMSEYİ İŞTEN ATMADI. ÇOK BİLMİŞ SOLCU DİYE GEÇİNENLER ÖNCE SİZ SARIYER, MALTEPE VE KARTALDA CHPLİ BELEDİYE BAŞKANLARI TARAFINDAN GELİR GELMEZ SORGUSUZ -SUALSİZ İŞTEN ATILAN 500 İŞÇİ İÇİN NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ONU BİR DUYALIM?

Selahattin Ütnü 10-06-2009

Mehmet Bey'in yorumuna cevaptır

Meyhmet Bey, gerek geçmiş dönem ve gerekse bu dönem Belediye yönetimi ile ilgili olarak; hoşnutsuzluk, beğenmemezlik ve olumsuzluklarını gören, yaşayan ve dile getirenlerin hepsi solcu mu? zannediyorsunuz. Başta siz olmak üzere AKP'nin ağır topları o üzerinizdeki rehavetten bir kurtulun ve size oy veren seçmenlerinize bir gidin bakalım. Onlar sizi nasıl görüyor. Sizlerin kendinizi nasıl gördüğünüz önemli değil, önemli olan seçmenlerin sizleri nasıl gördüğüdür. Belki o zaman gerçeği görürsünüz.

Süleyman Yıldız 10-06-2009

DOĞRUYU ÖĞRENİN ONDAN SONRA YORUM YAPINIZ.


Mehmet Beyin yorumu için kullandığı
"DİNİME KÜFREDEN BARİ MÜSLÜMAN OLSA" başlığının; bu sitede yorum yapanlara cevap anlamında kullanmasını, bilgisizliğine bağlıyorum. Diyiyoruz ya bilgi olmadan yorum ve yazma olmaz işte size örnek burada. Mehmet Bey, yorumunuzun başlığı konu ile ilgisiz yorumunuz da bu ilgisiz başlık altında ne kadar anlamsız ve tartışma konusu olduğu ortada. Siz en iyisi yorumunuz için kullandığınız başlığın ne anlama geldiğini aşağıda tam olarak yazılı, öğrenin ve anlamaya çalışın ondan sonra devam edelim.

DİNİME KÜFREDEN BARİ MÜSLÜMAN OLSA;Baskalarını eleştirirken KENDİSİ' de aynı hatayı yapan kişilere söylenen sözdür.
Burada sözüm ona siz solcu düşmanları gibi gözüken çok kişiyi eğiteceğimiz gözükuyor. Saygılarımızla,

duyarlı beykoz gurubu 10-06-2009

NE EKERSENİZ, ONU BİÇERSİNİZ.

Ozan Bey, yaptığım yorum etik mi?, değil mi? bilmiyorum. Çünkü sizin süzgecinize yapmış olduğum bir çok yoru takıldı. Yayınlanmadı. Bu sizin en doğal hakkınız, sizin de kendinize göre ilkeleriniz var. Ama aşağıda yapmış olduğum yorumu lütfen yayınlarmısnızzzzzz? Sayın Çelikbilek, sizin de çok iyi bildiğiniz ve özellikle ilk dönem belediye başkanlığı seçim çalışmalarında da bilmem hatırlar mısnız? hep dile getirdiğiniz; halka hizmet hakka hizmettir. Kul Hakkıyla karşıma çıkma gibi güzel ve şeffaf söylemler zamanla erozyona mı uğradı?. Muherrem Ergül dönemini neden deşmiyor, neden doğruları bizlerle paylaşmıyor, neden varsa çoğu kişinin hep dilinde, şaibeler, usulsüzlükler ve haksız yere kaynak aktarmaları yargı yoluna taşımıyorsunuz? Görülüyorki, geçen dönem pek şeffaf geçmemiş. Şimdi siz, belediye başkanı olarak, bunları içinize sindirebiliyor musunuz?, rahatmısınız? bir daha yukarıda yazmış olduğum söylemlerle bizlerin karşısına cıkma cesareti gösterebilecek misiniz.?

filiz 10-06-2009

Başkalarından medet umanlara yardım

Beykoz Belediyesi yetki ve görev karmamaşası yaşamaktadır. Belediye olarak , bağımsızlık ve tarfsızlığını yitirmiş durumdadır. Yani Acze düşmüştür. Bu nedenledirki; Belediye yönetimi geçmiş dönemin borç batağında ezilip, büzülmüş bir durumdadır. Kendine göre çıkış yolları aramakta, asıl buna sebebiyet verenlerden hesap sorabilme ceraretini bulamamakta, başkalarından medet ummakta ve yardım beklemektedir. Ben de Beykozdaki duyarlı Sivil Toplum Örğütlerini acze düşen Beykoz belediyesinin bu haline üzüldüğümü dile getiriyor, Ergül dönemini yargı yoluna taşımalarını bekliyorum. Belediyenin yapamadığını Sivil Toplum Örğütlerimiz yapsın.

Seçil 10-06-2009

BRAVO SİZLERE

Sorgu yok, sual yok, karşı durmak yok, ses çıkarmak yok, kafanı kaldırmak yok tek ses, pörsümüş yüreklerle yola devam. Bravo sizler, çok ama çok inandırıcısınız.

MUHAMMED 10-06-2009

DURMAK YOK HİZMETE DEVAM

YÜCEL BAŞKAN SENİNLE GURUR DUYUYORUZ. SİZİN GİBİ BAŞKANI BEYKOZ AZ GÖRÜR. ADAMLAR, HEP SALLAYARAK YORUM YAPMIŞLAR. DURMAK YOK HİZMETE DEVAM....

Toplam 19 yorum bulundu. 11-19 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 600
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1086
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 550
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 450
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 510
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 461
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 657
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 507
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852