BEYFAD DOSTLARINI UNUTMUYOR

22-06-2009 4931 15 yorum. Yorum Ekle

Beykoz Folklor Eğitim Araştırma Derneği Yönetimi, Halk Oyunları gönüllülerinden oluşan destekçileri ile Kavacık Turkuaz Restaurant’ta sabah kahvaltısı yaptı.

Dernek Başkanlığını Kemal Yıldız’ın yaptığı, teknik sorumluluğunu Mukuşa Yılmaz’ın yaptığı Beyfad Yönetim Kurulu Üyeleri ve destekçilerinin uyumlu çalışması sonrasında kendilerini Beykoz’a kabul ettirdikleri gibi Beykoz ve İstanbul dışında Festivallere katılarak ilçemizi temsil ettiler.

Halk Oyunları camiasının tanınmış eğiticilerinin öncülüğünde çalışmalarını her hafta devam ettiren dernek, geçen süreçte kendilerine destek olan küçük ama samimi gurup ile bazen yaptıkları gösterilerde, bazen de güzel bir kahvaltı veya yemekte bir araya gelmekteler.

Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Mukuşa Yılmaz, çalışmalarının hiç hız kesmeden devam ettiğini, çalışmalarını sunabilecekleri kültürel etkinlik bulduklarında kursiyerlerini halkla buluşturduklarını ve bundan da büyük keyif aldıklarını belirterek, davetlerine katılanlara özel olarak teşekkür ederken, mazeretleri dolayısı ile gelememelerini normal karşıladığım ama teknoloji harikası telefona çıkmamayı veya mesaj ile geri dönme zahmetine katlanmayanları da, bu gün bizlerle birlikte olup bizleri onurlandıran sizlerden ayırmak istiyorum diyerek, aldıkları davet için geri dönüp bilgi vermeyenlere anlamlı sitemde bulundu.

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Nihat Arıcan, TKP Beykoz İlçe Yöneticisi Ercan Deren, CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Uğur İlikçi, Soğuksu Muhtarı Muammer Aydınoğlu, ADD Beykoz Şube Başkanı Füsun Sökmez ve eşi eski Ferit İnal Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Ziya Sökmez, Tokatköy Kent Kültürü Birliği Başkanı Kenan Özdemir, Tükoder Beykoz Şubesi Başkan Yardımcısı Gülten Özel, Ferit İnal Lisesi Mezunlar Derneği yeni Başkanı Şeref Kamburoğlu, CHP eski Belediye Meclis Üyeleri K.Adnan Güner ve Serap Sağlar samimi kahvaltının protokol konuklarını oluşturdular.Beyfad kahvaltısı Turkuaz Restaurant’ın kapalı ve açık salonunda hoş sohbetlerin yapıldığı güzel bir yaz sabahında sona ererken, kahvaltıda basın mensubu olarak ta Doğuş Haber, Flaş Haber Temsilcisi Beykoz Postası ve www.gazetebeykoz.com temsilcisi hazır bulundu.







22-06-2009 4931 15 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

binkoz 22-06-2009

çelişki

biraz faaliyet ne olur siyaset değil bakın dünya daha güzel örneklerle dolu davetler değil bu alanda neler yaptığınızı bunları kamu oyuna açıklarsanız üretimlerinizi paylaşırsanız misyonunuza hizmet etmiş olursunuz.Daha samimi olun kriz var kimse yemiyor artık.Sizde artık şu kahvaltı,şu yemek işini bırakında icraatlar yapın.....

binkoz 22-06-2009

çelişki

Kültüre hizmet eden bu kurum bu alanda hizmet etmiş hangi isim ve şahsiyetler bulunduruyor.Siyasete lütfen folklor ve halk oyunlarını servislemeyelim. Bu alanda hizmet edenlere saygısızlık yapmayın.

Doğuş Haber 22-06-2009

Açıklama

Sayın Yorumcu, yorumunuzun servis bölümüne bizide kattığınız için küçük bir açıklama gereği duyduk, biz içlemizdeki tüm halk oyunları guruplarını veya derneklerini tüm çalışmalarını anlatacak kadar bilgi sahibiyiz. Yalnız bunu bizi davet ettiklerinde yapıyoruz geçmişte olduğu gibi. Biz kahvaltıyla ilgili gördüklerimizi aktardık. Sorunuzun diğer tarafı tabiki dernek yetkililerini ilgilendirir. Yalnız diğer ve bu derneğin birçok etkinliğini sitemiz içerisinde dolaştığınızda görmüş olursunuz. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

mukuşa 23-06-2009

cevap

sayın yorumcu kım oldugnuzu bılmıyorum ama yorumunuz bıraz da olsa uslup yanlış.bunu yaparkende bu kadar acımasız olmayın.Biz beykoz da yıllardır bu işi yapıyoruz.Amacımız kültürümüze sahip cıkmak,gelenek ve göreneklerimize sahip cıkmak.Dostluk,barış ve kardeşliği pekiştirmek,insanları birbiriyle kaynaştırmakve bir aileyi oluşturmak istiyoruz.Bizler kimsenin mezesi degiliz.Sadece bu kahvaltının amacı dernegimizin destekçileriyle birlikte bir kahvaltı yapmaktır.Derneğimiz hiç kimsenin hegemonyasında degildir.Hiç bir partinin simgesi degildir.aksine bizimle beraber olan her partiden arkadaşlarımız var.Biz bunu hep yapmaya devam edecegiz.Beyfad olarak gecen ramazan ayı boyunca tekirdağ belediyesi ile ramazan etkinlileri çerçevesinde BEYKOZ u temsilen haftanın beş günü tekirdağ da yöre gecelerine katılarak,hangi yörenin gecesi var ise o gün o yöreye ait halkoyunların oynadık.Beykoz da bazı derneklerimizin gecelerine ekip çıkardık.Ayrıca en önemlisi 19 mayıs gençlik ve spor bayramında a.hisarı stadında beykoz da sadece beyfad ın karadenız ve dıyarbakır ekipleri birer gösteri yaptılar.Araştırırsanız bunları beykoz da bulunan tüm yerel gazetelerde ve internet sitelerinde beyfad ın başarılarını görürsünüz.Eger sizin daha başka fikirleriniz var ise buyrun gelin dernegınızın kapısı açıktır.Orda tartışır konuşuruz.Beyfad daima fikirlere saygılıdır.Sizde bu alanda hizmet veriyormusunuz gelin güçlerimizi birleştirelim beyfad çatısı altında BEYKOZ a faydalı çalışmalar yapalım.Kültüre hizmet eden bu kurum isim ve şahsiyet mukuşa yılmaz dır,nihat hocadır,ali metindir,tuncer yılmaz dır.Bunlar halkoyunlarına gönül vermış insanlardır.Bundan sonra icraatlarımızı yakın bı zamanda beykoz da bulunan yerel gazetelerden öğrenebilirsiniz.BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN BİZDEN AYRILMAYIN.sevgi ve saygılarımı sunarım.BEYFAD LI OLMAK AYRICALIKTIR.

Selahattin Ütnü 23-06-2009

Asıl çelişki sizin yorumunuzdur.

binkoz rumuzlu yorumcu arkadaşım "çelişki" diye başladığınız yorum aslında çelilki'yi oluşturmakta. Siz galiba kahvaltıya katılan CHP'li gruptan rahatsız olduğunuz belirtseydeniz amacınızın daha net anlayabilirdik. Demokrat, aydın, hertürlü faaliyet ve sosyal çalışmanın arkasında bizler her zaman varız.

samet 23-06-2009

çok güzeldi.

Çok güzel bir kahvaltı etkinliğiydi. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Tekrarını bekliyorum.

Sedat Çolak 23-06-2009

Boş yorum yapmayın.

bikoz bey katılanlar kahvaltı üçretini kendileri karşılamışlardır. Sizin amacınız ne? neyi vurgulamak istemeye çalışıyorsunuz? laf olsun diye de yorum yapılmazki? İyiki yapsımış olduğunuz boş ve anlamsız yorumlarınız yayınlanmış.

suphi 23-06-2009

Belediye yönetiminde neden katılan olmadı?

Belediye yönetimizde neden kahvalyıya katılan olmadı. Dikkatimi çekti. Dernek Yöneticileri davet etmedi mi? veya davet edilipte katılmadılar mı?

sedat Demir 23-06-2009

Başarılar FEYFAB

Önce CHP Önce Beykoz grubunda yer alanların kahvaltıya katıldıklarını görüyorum. Beykoz'da siyasi yönde güzel bir başlangıç ve açılım yaptılar. Çok değerli grup üyelerine selamlarımı iletiyorum. Kahvaltıya davetliydim. Ama özel bir işimden dolayı katılamadım. Beyfad'a böylesine güzel bir etkinlik düzenledikleri için tebrik ediyorum. Başarılar Beyfad...

SİNAN KURT 23-06-2009

Objektiflik budur işte.

Ozan bey, ne kadar ilkeli ve duyarlı olduğunuz yapılan yorumların yayınlanması ve aynı zamanda da gereken açıklamayı yapmanız sizin farklılığınızı bir kez daha teyid etmObjektif olmak bu olsa gerekiştir. Başarılı yayınlar diliyorum.

Toplam 15 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 434
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 489
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787