RİVA SPOR KULÜBÜ KURULDU

06-07-2009 6477 13 yorum. Yorum Ekle

Riva esnaflarından İlhant Tekant ve arkadaşlarının kurduğu Riva Spor Külübü, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın “ Riva Yerleşimi – Sağlık – Spor Köyü Odaklı Uluslararası Kentsel Tasarım Hizmet Alım Projesi “ nin hedefleri doğrultusunda kuruldu.

Ünlü Spor Spikeri Öztürk Pekin’in’de içerisinde bulunduğu Yönetim Kurulu İlhan Tekant, Erdoğan Yalım, Murat Taşçı, Kemal Şener, Hüseyin Taşçı, Ayhan Tekin’ den oluşmakta.
Kulüp Başkanı İlhan Tekant yaptığı kısa açıklamada Külüplerinin 21 Nisan 2009 tarihinde tescilinin gerçekleştiğini, kendilerine Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yemen Ekşioğlu’nun yardımcı olduğunu, köylerinde bululan Milli Takım tesisleri olanaklarından yararlanmak istediklerini belirterek, İBB Başkanı Kadir Topbaş ve ekibinin Riva ile ilgili düşüncelerine katkı olsun düşüncesiyle hep eksikliğini hissettiğimiz kulübümüzü kurduk dedi.
Kulüp Başkanı Tekant amaçlarının köyler arasında spor dayanışmasının sağlanmasına katkı koymak, spor kulübü olmayan köylerin gençlerinin bu spor kulübünde spor yapmalarına olanak tanımak ve en önemlisi ise spor kulübü olmayan köylerin biran evvel spor kulübüne kavuşmaları için kendilerine destek olmak istedikleri belirtti.

Not: 06 Temmuz 2009 saat.08.28'de giren haber 06 Temmuz 2009 saat.14.25'de yeniden güncellendi



06-07-2009 6477 13 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

BİROL 06-07-2009

GEÇ KALINMIŞ OLSA BİLE BEYKOZ İÇİN BİR KAZANÇ

Tesis zengini bir köy oluşunuz, Yemen Ekşioğlu ve Öztürk Pekin gibi iki Spor duayyeninin desteğini almanız ve en önemlisi İBB Başkanının düşüncelerine mazhar oluşunuzun mükafatlarını inşallah en kısa zamanda görürsünüz. Hayırlı olsun

Rivalı Olmak İstiyorum 06-07-2009

Önce Köyünüzün Tanıtımını Yapın

Köyün ismini kimin koyduğunu veya nasıl oluştuğunu bilmiyorum ama iyi bir isim bulmuşsunuz. Fakat yıllardır geliyoruz hep ayni şekilde kendiniz çalıp kendinizin söylediği bir konser,yaz başı bir iki boya badana, kapanan açılan dükkanlar,ama tanıtım yok. Yollara tabelaları koyan kurum bile sizden daha iyi çalışıp en azından Kavacık'tan itibaren köye nasıl gidilir tabelaları koymuş.Köyünüzü tanıtan nerede kalınır nerelerde yemek yeniliranlamında yerli ve yabancı turiste yol gösteren bir broşürünüz bile yok. İlçenizin site ve gazetelerinde biri iki haber ve reklam ondan sonra yan gel yat. İstanbul'un bir ucundan geliyoruz hiç bir yerde trafik kesilipte yol kontrolü yok, Beykoz'un Jandarma bölgesine giriyoruz birkaç yerde birden durdurularak kontrol edilliyoruz. Aslında kontrol iyi de bu kadarı çok çok fazla, ha kontroldan konu açılmışken birkaç yıldır köyün girişindeki kontrol kaldırılmış, sanki köye girinleri fişliyorlarmış gibi, çok gereksiz bir davranış biçimiydi, bu davranışı kim akıl edip kaldırdıysa ellerine sağlık. Belki bizim için kötü sizin için iyi bir durum ise, çok olumsuzluk yaşamamıza rağmen gelecek sene ayaklarımız yine Riva yı çekiyor. İşte burasını bende çözemiyorum. Bu tekkant denilen beyefendi uzakları gören birine benziyor, inşallah düşünceleri gerçek olur. Çok yakında geliyorum bekle bizi Riva.

Sercan Yalım 06-07-2009

Gelişime Katkı

Geleceğinde çok önemli tatil mekanlarından olacığına inancım buyuk olan ve gelişimi her geçen gun hızlanan Rivamıza boyle bır spOr kulubü oluşturulması cok onemlıydı. Çocuk gelısımınde en buyuk paylardan bırının spor oldugunu dusundugumzde Rivada yasayan genc kesım ıcın cok buyuk avantaj olacaktır . Ayrıca da Riva insanına yenı bır heyecan getırıcektır cunku rekabetın oldgu yerde her zaman gusel seyler vardır.. Bir çok spor etkinliğinden yararlanabılıcek olan genclerımızın gelecegını de gusel sekılde etkılemıs olacagız. Geç kalınmıs bır oluşum olsada sonunda boyle bır oluşuma gıdılmesı cok onemlıydı ve bu oluşumun Rivamızın reklamında da onemlı yerı olucagından kuşkum yok. Şimdiden herkese hayırlı olsun . Erdoğan Yalım'ın oğlu

beykozlu 06-07-2009

hayırlı olsun

Bu girişimi yapanlara teşekkürler

ADNAN POLAT 06-07-2009

RİVA SPOR KULÜBÜ

O KULÜBÜN KURULMASI İYİ OLDU ORAYA YATIRIM YAPILIR

Emre Öztekin 06-07-2009

Sıra Diğer Köylerde.

Rivanın gençleri çocukları nerde spor yapacak sorusunun karşılığı olacak.Ligde deplasmanları nasıl karşılayacaklar kim destek olacak kaynakları nasıl olacak bunlardan korkulup bugüne kadar yapılmadı ama şimdi var destek olma zamanı.
Diğer spor klübü olmayan köylerede el atılmasını rica ediyorum.

Cem 06-07-2009

Kıbrıstan Herkese Selam

Bende Riva tutkunuyum her yaz muntazam gelenlerdenim, askerlik için şuan kıprısta bulunuyorum bu yaz izin alabilirsem yine Riva'da olacağım. Riva bir özlem değil yaşanan ve yaşanacak duygudur. Herkese selamlar özellikle Sadık abi sana kallavi selam sen anlarsın.

Ayşegül 06-07-2009

Aylık İznimi Dört Gözle Bekliyorum

Bu haberi görünce ay sonu çıkacağım senelik iznimin bir an evvel gelmesini bekliyorum, konu açılmışken bende yardımcı olmak için bir sıkınmımı aktarayım, yazın yapılan voleybol turnuvasının organizesi çok ilkel yapılıyor, bence ya birazcık kurallara uygun yapın yada adına turnuva demeyin Riva gibi isim yapmış biryere öyle sıradan uyduruk bir turnuva yakışmıyor, hadi katlanıyoruz ama izlemeye geldiğimizde gördüğümüz muamele hiçte hoş değil. Eleştirdim çünkü Riva'yı seviyorum

riva dan biri 06-07-2009

hüsran

hayırlı ugurlu olsun.. sonu hüsran ile bitmesinde . sanki reklam kokan hareketler bunlar . topbaş beylerde konuşmuş , ya topbaş ilk önce riva deresinin hesabını versin ondan sonra riva yı agzına alsın . 4 senedir .. kun içinde milleti denize soktunuz ayıp ayıp . millete gösterdiginiz saygı bu .

Ebru 06-07-2009

Yazlıkçı

Riva'dan biri rumuzlu yorumcu konuya bu açıdan bakmamalıyız, siyasiler köye geldiğinde onları sorgulayıp verdikleri sözlerin takipçisi olmalısınız, yıl içerisinde bu konular ile ilgili yapılacak çeşitli etkinlikleri köyün nufusunu artıran bizim gibi yazlıkçılardan da konumlarına göre veya en azından etkinliklere katılma anlamında destek alabilirsiniz. Birbirinizi çekiştirmekle biryere varamazsınız, konuya yapıcı bakmak lazım, bakın bir örnek vereyim Rivalı olmak istiyorum rumuzu ile yazan yorumcunun çok doğru bir teşhisi var, köyün girişindeki devamlı kotntrol hoş görüntü vermiyordu, biz 11 senedir geliyoruz bu köye ve geçmişte çok kavga çıkıyordu, inanın eskiden Jandarma ayırmıyordu bile millet birbirini kırıyor ondan sonra müdahale ediyorlardı, bırakın şimdi kolay kolay kavga bile çıkmıyor çıksa bile taraflar kısa sürede telkin ediliyor, bunlar riva için iyi gelişmeler, tabi en önemlisi sizinde söylediğiniz dere ve çevre ile ilgili yapılacaklar, bunun içinde belediye ve belediye başkanlarının peşini bırakmamak gerekli, Rivayı ve Rivalıları seviyorum İçerenköy'den Ebru

Toplam 13 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 490
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787