BEYKOZ 1908 A.Ş. BOLU YOLCUSU

15-07-2009 2472 2 yorum. Yorum Ekle

Beykoz 1908 A.Ş. yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için bugün ( Çarşamba ) Bolu Petro Clup Tesislerine gidiyor. İki haftadır lige yoğun bir mesaide hazırlanan sarı-siyahlılarda Teknik Direktör Yaşar Elmas bazı isimlerle yolları ayırdı.

Bu isimler pilot takım olarak düşünülen Anadoluhisarı İdmanyurdusor ile takımın eski Teknik Direktörlerinden Kadir Akbulut’un çalıştırdığı Amatör Süper Lig temsilcilerinden Silivrispor’a verilecek. Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Teknik Direktör Yaşar Elmas günde çift idman yaptıklarını hatırlatarak,” Bu sezon yeniden yapılanan takıma birçok genç ismide dahil ettik, bu iki haftalık sürede bazı isimleri kadrodan çıkardık. Bolu Petro Clup tesislerinde 33 oyuncu ile kamp yapmaya gidiyoruz. 15 gün kadar sürecek bu ikinci etabın ardından Beykoz’a dönüp Turkcell Süper Lig ekiplerinden birisi ile sezonun açılış maçında oynayacağız. Bu takımın ismi netleşti ancak son anda bir değişiklik ihtimaline karşı bu ismi açıklamayı doğru bulmuyorum. Bolu’daki kamp süresince birkaç maç oynayacağız. Bu süre zarfında takıma yeni isimler de dahil olabilir” şeklinde konuştu.

ÜMİT OZAN BEYKOZ’DA….

Turcell Süper Lig de sayısız maç tecrübesine sahip golcü isimlerden Ümit Ozan Beykoz 1908 A.Ş.kadrosuna dahil oldu. Beykoz 1908 A.Ş.Teknik Direktörü Yaşar Elmas Bolu kampı öncesinde kadroya dahil olan isimleri kamuoyuna açıkladı. Buna göre sarı-siyahlı ekipte geçtiğimiz sezondan kalan isimler Kaleciler Cengiz ve Yılmaz, Erhan, Ahmet Hakan, Ahmet Murat, Cihan, Serkan Gedik, Mustafa Demir, Caner, Hüseyin Karakayış, Şafak, Hasan ve Semih. Takıma transfer edilen isimler ve geldikleri kulüpleri ise şunlar…Hüseyin Öztürk ( Maltepespor-Orta saha ön libero ), Hızır ( Çorumspor Kaptanı-Orta saha ), Ümit Ozan ( Pendikspor ), Hakan Akbulut ( Akçaabat Sebatspor Kaptanı-Sol bek ), Volkan Çebi ( Konyaspor ), Barış ( Ispartaspor-Sağ Kanat ), Cüneyt ( Ispartaspor-Sağ kanat )

VE TAKIMA DAHİL OLAN GENÇ İSİMLER

Beykoz 1908 A.Ş.de yeni hedef doğrultusunda takıma dahil olan isimler ise söyle… Yasin ( A.Hisarı Sol bek ), Yusuf ( A.Hisarı-Sağ Kanat -24 ), Metin ( Çubukluspor –Sağ Bek-Stoper-20 ), Bilge ( Sivaspor PAF-Kaleci-20 ), Serkan ( Ortaçeşme-Stoper-23 ), Şeref ( Paşabahçe-Santrafor-20 ), Tarık ( Beykoz Genç-Santrafor-20 ), Alican ( Beykoz Genç-Sol Kanat-19 ). Bu arada iki haftalık süreçte takıma katılan genç isimler Volkan-Emirhan-Tolga-Fuat-Barış ile yollar ayrıldı. Bu isimlerle birlikte bu sezon kadroda kendilerine yer bulamayacak isimler Pilot Takım Anadoluhisarı ile Silivrispor’a verilecek )

GEÇEN SEZONDAN AYRILANLAR

Beykoz 1908 A.Ş. Teknik Direktörü Yaşar Elmas, Servet Koncu ile yaptığı açıklamada geçen sezondan takımda bulunan tüm oyunculara karşı Beykoz gibi büyük bir camiaya hizmet verdikleri için teşekkür ettiklerini söylerken, “ Beykoz takınma hizmet eden tüm arkadaşların yeri bizde bir başkadır. Biz vefa duygunuzu onlara gösterdik. Hemen tüm arkadaşlara tekliflerimizi ve kendilerine bakış açılarımızı net şekilde ifade ettik. Özellikle Samet Gören ve Samet Yüksel kendilerine ciddi teklifler geldiklerini belirtip ısrarlarımıza karşı daha yüksek tekliflere bulunan Konya Şekerspor ve Konyaspor ile anlaşma imzaladılar. Recai ile biz çalışmak istemedik, iki kez gelip iki kez takımdan ayrılan bir isimle çalışmayı doğru bulmadık, teşekkür edip yolu ayırdık. Yusuf’u kadroda tutmak istedik ancak geldiği ülkeye Hollanda’ya döneceğini belirtti. Hayati Okul nedeni ile Ankara’da kalmak istediğini beyan etti, yoksa kendisinden memnunduk. Kararını saygı ile karşıladık. A.Rahman bizle görüşmeye gelmedi, Özcan, Alim, Kaleci Hamdi ve geçen sezon Yükselme Grubu maçları öncesinde gelen arkadaşlarla yollarımız ayrıldı. Ayrıca kadromuzda şu anda iki yetenekli orta saha futbolcusu daha var, geldikleri takımlarla olan ufak pürüzler nedeni ile isimlerini açıklayamıyorum.

İDDİA TURNUVASINA KATILAMIYORUZ !

Maddi açıdan ihtiyaçların giderildiği ve ücret ödemeden kamp yapma olanağının sağlandığı İDDİA Turnuvalarına Beykoz 1908 A.Ş. Takımı bu kez katılama hakkını kaybetti. Gruplarda ilk 6 sırayı alan ekiplerin ülkenin çeşitli kentlerinde katıldığı turnuvaya Yükselme Grubunda ilk 6 da yer alamayan ve evinde Çorumspor’a yenilerek bu hakkını Çorumspor’a kaptıran takım Bolu da hazırlık maçlarını İDDİA kapsamında yapamayacak ve İDDİA bülteninde yer alamayacağından maddi açıdan bir kazanım da sağlayamayacak.

Haber Kaynağı
Beykoz Spor Kulübü




15-07-2009 2472 2 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

serkan 22-07-2009

yeni transfer

hisardan gelen yusuf artan sezonun en bomba ismi emin olun beykozu sallıycak SAYGILAR.

UFUK 07-08-2009

YAPILAN YANLIŞLAR

ARKADAŞIM HOCA YAŞLILARI SEVİYOR YAPILAN TRNFERLERİ GÖRMÜYORSUN GALİBA ÜMİT OZAN VSS BU HOCAY LA BU İŞ OLMAZZZZZZZZZZ BAŞKANIMMMMM

Toplam 2 yorum bulundu. 1-2 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 597
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1085
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 549
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 449
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 509
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 458
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 656
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 505
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1125
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 989
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 851