BEYKOZ 1908 DE RİVA KAMPI TAMAMLANDI

08-08-2009 4829 1 yorum. Yorum Ekle

Beykoz 1908 A.Ş.Takımının TFF Riva Tesislerinde devam eden kampı sona erdi. Bolu-Abant kampının ardından gelinen Riva’da 4 hazırlık karşılaşması yapan sarı-siyahlı ekipte teknik kadro kadrodaki futbolcularla ilgili net fikir edinmeye başladı.

Riva’da sabah idmanlarının ardından akşamları da ilçedeki Amatör kulüpler ile daha önceden planlanan düşünce kapsamında maçlar oynayan Boğazın Yargıçlarında kadrodaki tüm isimlere bu karşılaşmalarda şans tanındı. Riva’da hafif değişik bölgelerden hafif sakatlıkları
bulunan ve bu nedenle önlem amaçlı bazı maçlarda oynatılmayan Kaptan Mustafa Demir, Hızır, Erhan Şentürk, Ahmet, Serkan Gedik ve Hüseyin kontrollü çalıştılar.

BEYKOZ –A.HİSAR MAÇI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ



Beykoz 1908 A.Ş.İstanbul Amatör Süper Ligin ilçemizdeki temsilcilerinden Anadolu Hisarı İdmanyurduspor ile kampın son günü yaptığı karşılaşmadan 3–1 galip ayrıldı. Maçın ilk yarısında yeni sezonda ana kadroda olması beklenen isimlerle maça çıkan sarı-siyahlılar ilk golünü kampın gol kralı olan Şafak ile buldu.11.dakikada gelişen Beykoz atağında Hızır rakip ceza alanı yayını üzerinden sert bir şut çekti Kaleci Ömer’den seken topa Şafak dokundu durumu 10 yaptı. A.Hisarı atağında orta sahadan gelen derinlemesine pasa hamle yapan Soner Beykoz defansı ve Kaleci Yılmaz ile aynı anda topa çıkarken başarılı bir kontrolle topu Beykoz filelerine yolladı 1-1. Beykoz adına ikinci gole imza atan isim Ahmet Hakan idi. Bu dakikada sağ kanattan Serkan Gedik’in kullandığı serbest atışa arka direk dibinde güzel bir kafa vuran A.Hakan durumu 2-1’e getirdi. 40.dakikada ise Beykoz’un kullandığı bir korner atışının ardından A.Hisarı ceza alanı içinde yerden sert bir vuruş yapan Cüneyt durumu 3–1 yaptı. Beykoz 1908 A.Ş.ikinci yarıya tamamen değiştirdiği kadro ile çıkarken,rakip A.Hisarı’da değişik dakikalarda yaptığı değişikliklerle kadrosunu değiştirdi.Buna karşın ikinci yarıdan gol sesi çıkmadı.

BEYKOZ 1908 A.Ş.: Yılmaz(Serkan), Cüneyt(Metin), Hakan Akbulut(Ali Keleşoğlu), Ahmet Hakan (Ali Çevik), Ahmet Murat (Ogün), Serkan Gedik (Yasin), Hüseyin Karakayış (Atilla), Barış(Yusuf), Semih(Alican-Asafcan), Şafak(Şeref), Hızır (Okan)
A.HİSARI İ.Y.: Ömer (Burak), Gökhan, Doğancan(Selim), Tolga(Balkar),Erman(Volkan), İbrahim(Yasin), Hakan (B.Sercan), Orkun(Burak-Haluk), Emirhan(Cem), Selçuk(Buğra),Soner (K.Sercan)

OKAN ÇEBİ’NİN KIZI OLDU

Bu sabah(Cumartesi) bir çalışma daha yapan sarı-siyahlı ekipte futbolculara 2 gün izin verildi. Pazartesi günü toplanacak olan takım Salı günü ise sağlık kontrollerini yapacak. Bu arada kampın son gününde gelen bir haber ortama bir anda neşe kattı. Takıma yeni dahil olan isimlerden Okan Çebi’nin eşi bir kız çocuğu doğurdu. Bu haberin gelmesi ile Cumartesi akşamı idmanın ardından ayrılan Okan Çebi’ye teknik kadro ve takımdaki arkadaşlarından tebrik yağdı. Başkan Zeki Aksu’da futbolcusunu tebrik eden isimlerdendi.

ELMAS,”AMATÖR TAKIMLARLA MAÇLAR BİZİM İÇİN YARARLI OLDU”



Beykoz 1908 A.Ş.Takımı Teknik Direktörü Yaşar Elmas yaptığı açıklamada Riva kampının oldukça yararlı geçtiğini söylerken,”Burada daha önceden de dediğim gibi oynadığımız maçlarda alınan skorlardan öte futbolcularımın son durumlarını görme yönünde, yapabileceklerini, çalışmalarda sıklıkla üzerinde durduklarımızı sahaya nasıl yansıttıkları konusunda bir fikre varmak istedik. Lige bir ay kadar süre var, tabii ki eksiklerimiz olabilir ancak biz Beykoz takımına çok iyi isimleri kazandırdığımız inancındayım. Lig maçları başlayıncaya dek form grafiğimizde yükselme olacaktır. Beykoz taraftarlarına keyif alacakları maçlar izlettirmek istiyoruz. Bu arada ilçedeki amatör takımlarımız ile maçlarımız belirli periyotlarda devam edecek. Onlarla sıcak ilişkiler devam edecek. Olaya geniş bir açıdan bakıyoruz” diye konuştu. Öte yandan Bolu-Abant kampını terk eden ancak Beykoz 1908 A.Ş.nin sözleşmeli futbolcuları olan Cihan ve Caner altyapı antrenörleri nezaretinde Süper Genç takım ile birlikte çalışmalara başlandı. Teknik Direktör Yaşar Elmas’ın her iki futbolcuyu da kadroda düşünmediği konuşulmakta. Beykoz 1908 A.Ş.Kamp süresince yaptığı karşılaşmalarda İMES’i 5-3, Paşabahçe ve Ortaçeşmespor’u 6-0 ve son olarak da A.Hisarı’nı 3-1 yenmişti.

Talip ERCAN-BEYKOZ 1908 A.Ş.




08-08-2009 4829 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

sefa 11-08-2009

beykoz aşkı

hasta beykozluyuz doğuş habere teşekkürler bize böyle bir imkan tanıdığı için yapılan yorumları okudum bende bir şeyler yazayım dedim gercekten hoca secimi yanlış beykoza yakışmıyor yönetimdeki bazı insanlarda beykoz yakışmıyor bu insanlarla nereye kadar inşallah bunun üstüne düşersiniz yoksa daha lig başlamadan ortalık karışacak iyi günler

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 574
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839