DOSTUMUZUN ACISINA ORTAK OLDUK

15-08-2009 9727 3 yorum. Yorum Ekle

Genel Yayın Koordinatörümüzün çok eski ama eskimeyen dostu olan Erdal Öztürk’ün baba acısına tüm Doğuş Haber ailesi olarak ortak olmaya çalıştık.

Genel Yayın Koordinatörümüzün çok eski ama eskimeyen dostu olan Erdal Öztürk’ün baba acısına tüm Doğuş Haber ailesi olarak ortak olmaya çalıştık.





Geçirdiği rahatsızlık sonrasında yaşamını yitiren dostumuzun babası Ömer Amca, mübarek Cuma günü Gümüşsuyu Mahallesi Merkez Caminde Cuma namazını müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında, Elmalı Köyü Toygar Mahallesinde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.





Uzun yıllardır İstanbul’da yaşan Trabzon kökenli Öztürk ailesi ananevi geleneklerimizi kaybetmeyen örnek ailelerden olduğunu, Erdal Öztürk, kardeşleri ve amca çocukları sayesinde gözlemleme şansını bulduk.





Merhum Ömer amca, çocuklarına olan düşkünlüğünü, Karadeniz yöresine has atma türkü gibi dile getirmesini, küçük oğlu Erdal Öztürk şiir kitabında dile getirmişti. Erdal Öztürk’ün şiir kitabında bahsettiği gibi ve ağabeylerinin yaşam biçimini uzun yıllara dayalı gözlemlediğimizde en büyük kardeşin rahmete kavuşan baba yerine geçeceği ve tüm ailenin onun görsel, annelerinin manevi liderliğinde yaşamlarını sürdürecek olmasında en ufak bir tereddüt bulunmaması, Öztürk ailesinin aile bağlarının ne kadar kuvvetli olduğunu göstermekte.






Ömer amcanın cenazesine, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, 5. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, 1. Dönem Çavuşbaşı Belediye Başkanı Osman Şimşek, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları ile Yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Personeli, İl Genel ve Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül ve Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Sanatçılar, İlçe Yerel Basını, mahalle halkı, aile bireyleri, akrabaları ve Ömer amcanın çocuklarının iş arkadaşları görebildiğimiz kalabalığı oluştururken, isimlerini sayamadığımız oldukça kalabalık bir cemaat ile Ömer Amca son yolculuğuna uğurlandı.





Gümüşsuyu Camiinden yola çıkan cenaze konvoyu, Elmalı Köyü Toygartepe Camii Avlusunda yeniden buluştuktan sonra, caminin bitişiğindeki bulunan mezarlıktaki ebedi yolculuğuna uğurlandı. Ömer amca şiir kitabında küçük oğlum Erdal diye ayrı bir eda ile bahsettiği oğlu Erdal Öztürk tarafından kabir istiratine yerleştirildi.



Öztürk ailesi Gümüşsuyu Camisinden sonra son kez Toygartepe Camisi avlusunda da taziyeleri kabul ettikten sonra cenaze konvoyu Elmalı Toygar Mahallesinden ayrıldı.




15-08-2009 9727 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Talip ERCAN 16-08-2009

Başın sağolsun değerli dostum

İş çalışma saatlerinin izin vermemesi nedeni ile merhum Ömer Amcamızın cenaze merasimine katılamadım.Erdal Öztürk dostumuz başta olmak üzere tüm aile fertlerine sevenlerine,akrabalarına baş sağlıyı dileklerimi iletirken merhuma da Yüce Mevladan gani gani rahmet dilerim

Eylül 17-08-2009

Daha Çok Acı Vermişsiniz

Sayın Doğuş Haber yetkilileri, duygularınıza hakverilebilir ama, haberin bu şekilde aktarılması bu habere her defasında bakacak olan aile fertlerini yeniden acıya sevkedecektir. Bu açıdan haberinizdeki duygularınıza katılmakla birlikte aktarış biçiminizi şiddetle eleştiriyorum iyi çalışmalar

Şişe Camlı 17-08-2009

böyle ostlukların arasına girilmez

Sayın Eylül rumuzlu okuyucu, iki dostun arasına bu kadar girmeye hakkınız yok, orada duyguların kaleme döküldüğü bir durum söz konusu, bizler bu yerel yayınlardan ne geyik muhabbetleri gördük, böyle manevi ve özel konularda biraz daha anlayışlı olmalıyız, siz hiç bilirmisiniz bir demlik çayı iki dostun bitene kadar içtiğini ve o süre içinde dertleştiklerini ve bunu aylar ve yıllar boyu yapmanın ne demek olduğunu. Bende duygusal davranıyorum belki ama bu kadarına anlayış gösterilmesi gerektiğini düşünerek, merhuma allahtan rahmet ailesine birkez daha baş sağlığı diliyorum.

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1088
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 513
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 464
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 660
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852