BJK BEYKOZ FUTBOL OKULU SEZONU AÇTI

23-10-2009 8824 14 yorum. Yorum Ekle

Ercan Acar Yönetiminde üç yıldır hizmet veren Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu kış sezonu programında, sevenleri minik Kartalları yalnız bırakmadı.

Beşiktaş Futbol Takımının efsane oyuncuları Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünden, Feyyaz ve Ali’nin dönüşümlü olarak ziyaret ettiği minikleri, Beykoz Emniyet Müdürü Yılmaz Avcu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öcalmaz, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve Yardımcısı Necati Kakıcı ile veliler yalnız bırakmadı.


Metin-Ali-Feyyaz dönemini hatırlamaları çok zor olan minik kartallar aldıkları eğitim sayesinde Beşiktaş tarihini ve oyuncularını öğrendikleri, eski şöhretlere bu gün top oynuyorlarmışçasına soru sorarak gösterdiler.

Tüm ziyaretçiler Beşiktaş Beykoz Futbol Takımı Sporcuları ile spor geçmişlerini tatlı sohbet ile paylaşıp öğütlerde bulundular. Beykoz Emniyet Müdürü Yılmaz Avcu ise bu kadar sporcuyu bir arada bulmanın güzel bir şey olduğunu, Çocuk Bürolarının çalışmaları kapsamında zaman zaman bu gençler ile eğitim çalışmaları yapmak istediklerini belirterek, kapısının gençlere her zaman açık olacağını belirtip, aralarında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra Kartal Ordusuna baklava ziyafeti çekti.

Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu Sorumlusu Ercan Acar konuklarına, öğrencilerine ve velilere teşekkür ettikten sonra okulu hakkında bilgiler aktardı. Acar, çalışmalarını hiç ara vermeden üç yıldır sürdürdüklerini, Beşiktaş Spor Kulübünün Futbol Okulları için hazırlamış olduğu özel çalışma programını uyguladıklarını belirterek, her geçen sene artan sporcu sayısının 100 sınırına dayandığını vurgulayarak. Kendisine güvenen Kulübünü, Öğrencilerini ve onların Velilerini mahcup etmemek için teknik kadrosu ile birlikte çalıştıklarını söyleyerek konuşmasını bitirdi.


İyi bir Sporcu olmak için çalışan Minik Kartallar, Feyyaz ve Ali ile bir arada olmanın keyfini, ortada sıçan oynayarak çıkarttıktan sonra konuklarını uğurlayarak idmanlarına devam ettiler.











23-10-2009 8824 14 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Emre 23-10-2009

Bir Galatasaraylı Olarak

Beşiktaş Spor Kulübünü ve Ercan Hocayı tebrik ediyorum, ilçenin gazetelerinde ve haber sitelerinde hep Beşiktaş Beykoz Futbol Okulunun haberleri var FB ve GS Beykoz Futbo Okulları yokmudur. Varsa ne olur onlarda basınla tanışsınlar, bir taraftan yavru kartalları gördükçe mutlu oluyorum, ama yavru Aslanları göremeyincede üzülüyorum. l

eray yılmaz 24-10-2009

futbol

ali gültiken size çok teşşekür ederim

Metehan BAŞKAYA 24-10-2009

B.J.K FUTBOL OKULU

Ben futbol okulumdan memnunum.Ve Ercan ACAR hocama ve yanlarındaki yardımcı hocamalarıma çok teşekkür ediyorum. Ben bu çalışmalar sayesinde Ercan, Feyyaz,Ali ve Metin hocalarım gibi futbolcu olup sonrada antranör olurum işallah.

EMREHAN BAŞKAYA 24-10-2009

B.J.K FUTBOL OKULU

Ben futbol okulumdan çok memnunum. Ercan hocam sayesinde kaleci olma yolunda ilerliyorum inşallah bir gün bende Volkan Demirel gibi bir kaleci olurum. Feyyaz ve Ali hocama bizimle beraber oldukları için çok tşk ediyorum. Bu fırsatı bize sunan Ercan hocamızada çok tşk ediyorum. SAYGILARIMLA

Cihat TAŞDEMİR 24-10-2009

Feyyaz ve Ali :)

Gerçekden çok güzel bir organizasyondu . Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünden Ali ve Feyyaz hocamız geldi. ilk başta onlar hakkında kücücük de olsa bir bilgim yoktu . Ercan Acer hocamız bize uzun uzun anlattı .Gerçekden bir yıldız üçüde , onlar geldiginde elim ayagım titredi resmen :) sonucda koskoca yıldız gelmiş karşımıza .Rüyamda boylesini göremezdim . en Başda Ercan hocamıza teşekkürlerimi iletiyorum , bize boyle bir yıldız ziyafeti verdiği için . Ali ve Feyyaz hocamız gibi yetenekli bir futbolcu olmayı diliyorum. Bu da isteyince olmuyo tabi çalışarak , azmederek , futbolu severek ve hedefimizde Metin-Ali-Feyyaz gibi bir futbolcu olma isteği ile olacak. Ali ve Feyyaz hocama da çok teşekkür ediyorum Ercan hocamızı kırmayıp geldikleri için ve bir dileğim var ; futbolu seven , azmeden ve futbolcu olmak isteyen her öğrenci onlar gibi bir futbolcu olur inşallah...

Berk ULAR 24-10-2009

BJK FUTBOL OKULU

ben 4. sınıf öğrencisiyim ve bu sene bjk futbol okuluna girmeden fazlasıyla gerek ailemle gerekse öğretmenimle düşündük derslerime zaman ayırabilicekmiyim bu zor yılımda derslerimde gerileme yaşayabilirmiyim diye , ama keşke diyorum keşke daha önce başlasaydım bu fikrimizi sevgili ercan hocamızın sayesinde aştık vede hocamızın sayesinde okulumuzun herzaman en başta geliceğini inanın eksi alıcam diye ödüm kopuyor çünkü ercan hocamın ceza vericeğini ve beni antramana olsun maça olsun sokmıycağını biliyorum dört elle hem okuluma hemde sporuma sarıldım vede bu sene taktirimi inşallah ercan hocam ve arkadaşlarımla paylaşıcam .henüz ikinci haftam ama bir bjkli olarak eski oyuncularımızdan feyyaz abiyi ve ali abiyi en sevdiğimiz futbol okulumuzda görmekten gurur duyduk onları çok seviyorum ve saygılar sunuyorum

Mehmetcan Başkaya 24-10-2009

bir fenerbahceli olarak,

Kulübüme tessekkür ediyorum.Ercan hocayıda tebrik ediyorum.Bütün büyük fotbolcuları ve bütün hocalarıen içten sevgilerimle tebrik ediyorum.Beni yetiştiricek bütün hocalara şimdiden teşekkür ediyorum.Sağolun.

yusuf akdamar 24-10-2009

beşiktaşlılık böyle birşey

gerçekten ercan hocama çok teşekkür ederim çünkü bize beşiktaş,ta tarih yazmış oyuncuları getirdi.Feyaz hacama bir soru sordum? beşiktaş forması altında top oynamak nasıl birduygu oda zordedi o atmosfer taraftarlar zor dedi bunda emeği geçen herkese teşekkür ederim

Mert Tepebağ 25-10-2009

B.J.K Futbol Okulu

Bizim futbol okulumuz son derece başarılı.Ercan hocamız ve yanlarındaki yardımcılar bize son derece eğitim veriyorlar.Hepsi deneyimli ve başarılı hocalar.Onlara bana bu eğitimi verdikleri için çok teşekkür ederim.

cengiz 25-10-2009

BJK FUTBOL OKULU

Öncelikle Ercan hocamıza çok teşekkür ediyorum.Bize beşiktaş tarihinin en önemli futbolcularıyla tanışma fırsatı verdi.İnşallah bizde ileride onlar gibi oluruz ve küçüklere anılarımızı anlatırız.Metin-Ali-Feyyaz üçlüsünede teşekkür ediyorum.Saygılarımla.

Toplam 14 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 568
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1069
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 528
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 439
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 492
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 433
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 627
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 490
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1109
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 972
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 836