SENİ ÇOK SEVDİK MÜDÜRÜM

30-07-2006 3963 Yorum yok. Yorum Ekle

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Neşat Yayla’nın, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasıyla, okurlarımız için en zor yazılarımızdan birisini kaleme almanın büyük zorluğunu yaşıyoruz.

Uzun bir görev sürecinin ardından tüm Beykoz’un yakından tanıdığına inandığımız Neşat Müdürümüzün tam bir Beykozlu olduğuna inanıyoruz. Kendisine Gazetemiz olarak Beykozluluk beratı verme gibi bir Misyonumuz olmadığı için Müdürümüzü gönlümüzün Beykozlusu olarak görüyoruz.



Beykoz’daki görev süresi içerisinde, güncel yaşamda tüm kurumlar ve bireyler ile iyi dostluklar kuran,
kurumunu ilçenin en popüler kurumlarından birisi haline getiren, Müdürümüz, zaman zamanda Beykoz zorlukları ile karşılaşmadı değil.
Her şey geride kaldı, ilçemize çok farklı güzellikler yaşatan bir başka büyüğümüz, veda törenlerinde konuşmasının sonunda, her zamanki espritüelliği ile “boş verin üzülmeyi bu devlet işi giden ağam gelen paşam” der gönül alırdı. Sanırım bu sefer Neşat Müdürümüzün vedasında, alışılagelmiş üslubu ile aynı cümleyi kullansa bile, içinin “CIZ” edeceğini de biliyoruz.



Müdürüm biz hiç üzülmüyoruz, çünkü siz artık Beykozlusunuz, Bahçelievler de yapacağınıza inandığımız güzel çalışmalarınızın Beykoz’daki dostlarınızın da duymasını istiyorsanız, biz Beykoz’da görev yaptığınız zaman olduğu gibi Milli Eğitimin ve getirisinde şahsınızın emrindeyiz.



Yazacak çok şey olmasına karşılık çok yazmanın gereksiz olacağına inanıyoruz, çünkü biliyoruz ki Müdürümüz Beykoz sosyal yaşamının yine en gediklilerinden olmaya devam edecektir. Bu sebepten kısa tutmaya çalıştığımız yazımızı arşiv fotoğraflarımız ile süsleyerek, altına müdürümüzün tüm Beykoz’a hitaben kaleme aldığı yazıyı ekliyoruz.






BEYKOZ KAMUOYUNA DUYURU

İki bin yılının 6 Kasımında başladığım Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimin 28 Temmuz 2006 tarihi itibarıyla ayrılıp, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlıyorum.



Görevde bulunduğum süre içinde bizlere destek ve yardımcı olan, yol gösteren, rehberlik eden, zaman zaman eleştiren, doğru işleri doğru yapmamız için bizlere olurlarıyla ışık tutan sevgili Kaymakamımız Sayın Cengiz GÖKÇE ve eşine,



Okullarımıza maddi ve manevi yardımlarıyla her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Muharrem ERGÜL ve eşine, ekip arkadaşlarına, çalışanlarına, Belediye Meclis Üyelerine,



Çavuşbaşındaki okullarımıza maddi ve manevi yardımlarıyla her zaman bizleri destekleyen Belde Belediye Başkanı Sayın Hanefi DİLMAÇ’a, ekibine, Belediye Meclis Üyelerine ve çalışanlarına,


Ayrıca;

İstanbul Boğaz Komutanı Sayın Tuğ. Amiral Ömer AKDAĞLI ve ekibine, Bölge Milletvekillerine, Adliye Teşkilatımıza, Tüm Daire Müdürlerine, Beykoz Devlet Hastanesi ve P.Bahçe Devlet Hastanesi Başhekimlerine,



Tüm siyasi partilerimizin İlçe Başkanlarına ve ekibine, İl Genel Meclisi Üyelerine, Köy ve Mahalle Muhtarlarına, Öğretmen Sendikalarımızın Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Sivil Toplum Örgütleri, dernek ve vakıflarımızın değerli Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, Özel hastanelerimize, Eğitime % 100 destek kampanyası çerçevesinde okul yaptıran hayırsever insanlarımızdan Sayın Galip ÖZTÜRK’e, Av.Sadettin GÖKÇEPINAR’a, İsmail ÖZSEÇKİN’e, Türker İNANOĞLU’na,



Yerel Basınımızdan Doğuş Haber’e, Dost Beykoz’a, Beykoz Haber’e

Milli Eğitim Müdürlüğümüz çalışanlarına ve şahsıma verdikleri destekten dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Neşat YAYLA
Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü



30-07-2006 3963 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 494
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 470
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 472
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 401
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 428
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 389
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 466
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785