RİVA SPOR ARTIK GÜNLÜK YAŞAMIMIZDA

06-10-2010 3002 Yorum yok. Yorum Ekle

Türkiye'nin gözde tatil merkezlerinden Riva köyünde kurulan, yakın zamanda federe olan Riva Spor Kulübü liglere başlamadan verdikleri yemekle spor kamuoyuna merhaba dedi.

Daha lige başlamadan tesis konusunda çok yakın zamanda mutlu sona ulaşacak olan ve önümüzdeki dönem liglerde oynayacak olan Riva Spor Kulübünün Başkanlığını tıp dünyasının ünlü cerrahı Doktor Mahmut Akyıldız yapmakta. Köy Muhtarı Salih Belen ve bazı esnaflar ile Riva Konakları sakinlerinden oluşturulan Kulüp Yöneticileri, Riva Yelken Restaurantta verdikleri yemekte davetlilerini teker teker kapıda karşıladılar.

Tanıtım yemeği olması vesilesiyle köy sakinlerine de açık olan davete Ak Parti İstanbul Milletvekili Özlem Türköne, Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Kemal Akar, Ak Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediye Meclisi Başkan Vekili Birzat Mermer, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Önder Sazak, İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürü Tamer Taşpınar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Öcalmaz, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül, Akbaba Muhtarı Yüksel Kılıç, Beykoz Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Riva Köyüne inşaatı halen devam eden Sağlık Ocağını yaptıran, Riva Konakları Sakini Abdülkererim Bilgili, Ant Yapı Yöneticisi,
Sanatçılardan Hakan Ural ve Abidin Yerebakan, Eski Milli Futbolculardan Oktay, Hasan, Hakan ve Semih yemeğin protokol davetlilerini oluşturdular.

Çene Cemal'in sunumunu yaptığı yemekte, Ünlü Spor Spikeri Öztürk Pekin konuşmaya anons edildiğinde mikrofona yanındaki küçük kız ile gelerek, benden önce küçük kızımızın sizlere söyleyeceği var dedi.

Rivalı Küçük Kızımız; spor sahalarının olmamasından yakınırken, oluşturulacak bu sahalar sayesinde Rivalı çocuklar olarak çok memnun olacaklarını İl Spor Müdürüne ve konuklara hitaben söyledi.
Pekin, daha sonra yaptığı konuşmada henüz bir bebek olan Riva Spor kulübü büyüyerek bizler sayesinde gelişecek, burada milli sporcularımızı görüyorum. Biz lige katıldığımızda değil milli takıma oyuncu verdiğimizde amacımıza ulaşmış olacağız dedi.

 

Riva Spor Kulübü Başkanı Mahmut Akyıldız yaptığı konuşmada, öncelikle Riva sevdamın nasıl başladığından bahsetmek istiyorum. Biz Birzat Mermer'le ailecek görüşürüz. Ve ben o zamanlar okurken acaba burada benim de bir evim olacak mı der dururdum kendime. Fetı Mermer amcamdan yıllar sonra Riva'da bir bos ev olduğunda bana haber vermesini istedim. Ve bir gün Feti amcadan haber geldi. Simdi oturduğum evin bos olduğunu söyledi. Doktordum borç harç aldım bu evi. Ve Rivalı oldum. Kulübümüze gelirsek,
Biz önce hayal ederek bu işe başladık. 12-13 gönüllü bu işe baş koyduk ve faaliyete geçtik. İnşallah takımımızın çok iyi yerlere geldiğine ve başarılarına şahit oluruz. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim. Bugün buraya daha birçok sporcumuz gelecekti fakat hafta sonu olması sebebiyle islerini erteleyemediler. Rıdvan Dilmen Tanju bu isimlerden bazıları dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Türköne yönetim tarafından onur üyeliğine layık görüldü. Türköne, ben buralıyım zaten hep istemiştim böyle siyasi bir oluşumun dışında bir araya gelelim diye kısmet bugüneymiş diyerek Riva Spor Kulübüne basarılar diledi ve yardımları noktasında ne gerekiyorsa yapacağını sözlerine ekledi.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün Çok vaktinizi almayacağım çünkü buradan erken ayrılmak zorundayım. Bir başka etkinlikle çakıştığı için oraya da yetişeceğim. Riva Spor kulübünü, yönetimini bu ilk adım için kutluyorum, bu adımın büyüyerek başarılar getirmesini diledi.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, ben öncelikle çok heyecanlıyım. Nedenine gelince, biz her zaman tesisler yaparak ya da gençleri bir şekilde yönlendirerek sporun içine çekmeye çalışırken, Şimdi sizlerin buradaki heyecanına Şahit olmak beni de heyecanlandırdı dedi. Ayrıca Riva Spor Kulübünün istekleri içerisinde yer alan halı saha taleplerini not ettiklerini de sözlerine ekledi. Kulüp Yönetim Kurulu çok hassas ve zarif bir davranışla kulübe katkısı olanlar ve olabilecekleri aynı pencerede değerlendirip, Riva Spor adına anılarında kalacak Beykoz yapımı Çeşm-i Bülbül hediye etti.

Not:Haberin diğer fotoğrafları, fotogaleridedir.



Fotoğraf Galerisi


06-10-2010 3002 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 590
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1079
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 545
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 447
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 505
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 455
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 652
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 502
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1122
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 985
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 848