BEYKOZ MU ? ZEKİ AKSU MU ?

07-10-2010 4069 3 yorum. Yorum Ekle

Beykozspor Taraftarlar Derneği ve Boğazın Yargıçları Taraftar grubunun ortak organize ettiği toplantıda konuşulan tek konu Zeki Aksu Kulüp Başkanlığını bıraksın ve Beykoz'u terk etsin oldu.

Kulübün başarısız yönetiminde, takımın başarısız sonuçlar almasında ve bunun beraberinde profesyonel futbol liginden düşme tehlikesinin tek suçlusu olarak gösterilen Zeki Aksu'nun hangi vesile ile olursa olsun, kulüp başkanlığından elini çekmesinin, alt yapısının nasıl olacağı konuşuldu.

Sağlıklı ortamda görüş bildirmenin mümkün olmadığı ve otoriter bir şekilde yönetilmeyen toplantı sebebiyle katılımcılar ve söz alanlar Zeki Aksu'nun Başkanlığı bırakması konusunda hem fikir olmalarına karşın çözüme dayalı somut öneri ortaya koyamadılar.

Beykozspor'un başarısına en çok sevinen başarısızlığına en çok üzülen ve ülke genelinde tanınan bir taraftar misyonuna sahip olan Boğazın Yargıçlar grubu tek taraflı hazırladıkları önerilerini dayatmacı bir üslup ile ortaya koyarken, yargının ve demokrasinin varlığını ikinci plana atan görüntü sergilediler.

Kulübün Eski Başkanlarından Doktor Armağan Öner, Beykoz platformu kurucularından Vural Demir, eski kulüp yöneticilerinden Niyazi Özel yaptıkları konuşmalarda kulübün geçmiş ve günümüz sıkıntılarıyla ilgili sıkıntılar sunarken, çözüm önerilerinden ziyade durum değerlendirmesi yaptılar.


Takımın Eski Genel Kaptanı MHP Beykoz İlçe Başkanı Sadık Ali Uslu, konuyu kendi bakış açısını geçmişten örnekler vererek ortaya koyarken diğer partilerin İlçe Başkanlarını, Belediye Başkanı ve Kaymakamında olacağı bir toplantıya davet edilerek konunun ele alınmasını önerdi.

Beykoz 1908 A.Ş Yöneticilerinden Zafer Baş, takımın zor şartlarda ayakta durduğunu oyuncularının %90'nın Beykozlu olduğunu 3 aydır hiç para alamıyor olmalarına rağmen hiç seslerini çıkarmadan görevlerini yapmaya çalıştıklarını, ocak ayında yapılacak takviyelerle ligde kalma adına bütün çabalarını sarf edeceklerini belirterek, kendisiyle ilgili kamuoyunda çıkan "onun bunun adamı" diye yapılan yakıştırmalara şiddetle tepki gösterip kimsenin adamı olmadığını Beykozspor Kulübünün adamı olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirtti.

Yine takımın Eski Oyuncularından Ecz. Hamit Olgun Çoşkuntuna ise, Zeki Aksu'nun gitmesinden başka çare olmadığını bunun içinde oluşturulacak bir ekibin Belediye Başkanına gidip, durumu anlatmasının gerekli olduğunu söyledi.

En çarpıcı ve somut konuşma Takımın Eski Kaptanlarından Selami Tarhan'dan geldi. Tarhan, geçmişte Belediye Başkanına rağmen seçime giren Zeki Aksu'nun başarılı olduğunu, bu durumun dikkate alınarak Zeki Aksu'nun görevden ayrılmasını sağlamak için kulüp üyelerinin vereceği kararın önemi üzerine konuşup önerilerini sunacakken, Yargıçlardan gelen müdahale nedeniyle konuşmasını yarım bırakarak mikrofondan ayrıldı.

Toplantının son konuşmacısı Gökhan Tanerivural, yarın İstanbul'un Kurtuluşu sebebiyle tören olacağını, Yargıçlar ve Taraftar Grubunun bu törene katılarak protestolarını göstermelerini önerdi.Toplantıyı yöneten Dernek Başkanı Cafer Baş salonda bulunan Yargıç ve Taraftar Grubunun yarın ki Beykoz Belediyesi önünde yapılacak İstanbul'un Kurtuluşu törenlerine sarı-siyah eşortmanlarını giyerek gelmelerini anons ettikten sonra toplantıyı kapattı.

 




07-10-2010 4069 3 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

hamza beykozlu 08-10-2010

zeki aksu

kurtarıcaz ZEKİ AKSU dan bu kulübü cok acil sayın sadık uslu yla birlikte bir heyet dogru belediye başkanına yok sa bu kulüp direk amatöre gider acillllllll belediye başkanına müracat etmek

Dilek 08-10-2010

Haza bey ile aynı görüşteyim

Sayın Hamza bey ilginç gikriniz var gerçektende neticeye gidecek gibi, birde bu işi yapılacak toplantıda belirlerlerse, illaki Sayın Sadık bey olmaya bilir bir ekip olur başka birisi olur, önemli olan güvenilen ve sözü dinlenen bir ekibin sıkıntıyı muhatabına iletebilmesi. inşallah netice alırız.

ABDULLAH YÜMSEL 15-10-2010

BEYKOZ' LULUK RUHU

İLGİNİZE VE ALAKANIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Toplam 3 yorum bulundu. 1-3 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839