BÜYÜK REİS BEYKOZ’DA

31-08-2006 7052 1 yorum. Yorum Ekle

İstanbul’un yerel anlamda en büyük yöneticisi olan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İlçemizdeki yatırımlarının temel atma ve açılış törenleri için Beykoz’a geldi.

İlçemizde yapılan törenlerde, Beykoz ve Çavuşbaşı Belediye Başkanlarının yanı sıra, bazı İlçelerin Belediye Başkanları, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesinin üst düzey yöneticileri, İski Genel Müdürü ve çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri hazır bulundular.

Günün programı Beykoz Belediyesi tarafından önceden duyurulmasına karşılık, gelen heyet bu program doğrultusunda hareket etmedi.
Beykoz Meydanı Çevre Düzenlenmesi İnşaatı, Çavuşbaşı Atıksu Tüneli Ve Bağlantıları İnşaatı ve Asya Yakası Boru İtmeTekniği İle Müteferrik Atıksu Toplayıcıları İnşaatlarından oluşan yatırımların açılışları;



Temeli Atılacak Yatırımlar olarak basına dağıtılan listede;
Çalıbahçe Dere Kenarı Semt Parkı İnşaatı,
Sezerler Çocuk Semt Parkı İnşaatı,
Kavacık Toyota Semt Parkı İnşaatı,
Tepeüstü Semt Parkı İnşaatı,
P.Bahçe SSK Bahçesi Çevre Düzenlenmesi,
Gümüşsuyu Karlıtepe Semt Parkı, Otoğtepe Semt Parkı İnşaatı,
Göksu Havzası Atıksu Kuşaklama ve Bağlantı İnşaatı,
Kavacık-Paşabahçe-Beykoz Atıksu Tüneli Ve Bağlantıları İnşaatı;
Olarak madde madde sıralanmış olmasına karşılık, bu listeye göre hareket edilmedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın beraberinde gelenler, törenlere Beykoz’dan katılanlardan çok fazlaydı. Çok işi az zamana sığdırma düşüncesi, programın aksamasına sebep oldu.



Genel olarak halka hitap eden Topbaş İstanbul’u dünyanın önde gelen kentleriyle yarıştırıyoruz, bu sebepten her semte olan yatırımlarımız devam etmekte, bu projemiz kapsamında Beykoz en çok hizmet alanlar konumunda dedi.
Beykoz Belediye Başkanı Müharrem Ergül’de ilçeye olan yatırımlarından dolayı Topbaş ve ekibine teşekkür etti.
Programın Çavuşbaşı ayağıda aynı şekilde devam etti, Topbaş, Belediye Başkanı Hanefi Dilmaç’tan bilgiler aldıktan sonra ilçeden ayrıldı



Gerek Beykoz, gerekse Çavuşbaşı Belediye Başkanları bu tür bir organizasyon öncesinde, ilçe yerel basını ile bir araya gelip bilgi aktarsalardı, yapılan çalışmaları daha net ifadeler ile sizlere sunabilirdik. Bu konuda ilerleyen süreçte geniş açıklama gelirse hemen okurlarımız ile paylaşcağız.
Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanının, kendisine sorun aktarmak isteyen Beykozlulara sert davranan görevlilerinin, dikkatini çekmesi gerektiğine inanıyoruz.



Zira bu Beykozlular sıkıntılarını Başkana yaklaşıp anlatamayanca, seslerinin tonunu artırmak zorunda kaldılar, işin garip olanı, seslerin geldiği tarafta bir çok kişinin anlayamadığı kargaşalık yaşandı. Başı vatandaşların söylevleride, Beykozlular Büyükşehir Belediye Başkanına dertlerini net aktaramadılar, sesleri biraz gür çıkanlarda, bir şekilde susturuldu,şeklinde oldu.



İlçeyi yaşayanlar olarak Sayın Büyükşehir Başkanına tavsiyemiz, en kısa zamanda, geniş bir yerde (belediye düğün salonu veya başka bir yer) ilçe Emniyet Müdürlüğünün zaman zaman yaptığı huzur toplantıları gibi bir toplantı yaparak, her türlü soruya cevap vermesinin gerekliliğidir. Yine bildiğimiz kadarıyla Sayın Topbaş kısa bir hazırlıktan sonra, İlçe Belediyesinden de yardım alarak, bunu başarabilecek konumdadır.



31-08-2006 7052 1 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

doğuş haber 02-09-2006

büyük reis beykoz'da

bu yorum;
aynı haber konusu, bir başka haber sitesinde yayınlanması ve bu sitenin okurlarının yorumlarında,diğer sitelerin aynı haberin nasıl yapıldığını merak etmeleri üzerine yapılmıştır.
yaşanan yoğun kalabalık sebebiyle protokol kürsüsüne yaklaşamayan arkadaşlarımız,kendilerine yakın olan kargaşayı net ifadeler ile aktardıkları için tebrik ediyoruz.

anlatmaya çalıştığımız kalabalık sebebiyle kargaşalığın olduğu bölgeyi görmemiz ve fotoğraf çekmemiz mümkün olmadı.
Birkaç beykozlunun bilgisine baş vurmaktan başka çaremiz kalmamıştı, bu sebebtendir ki, sayın "topbaş" ın en kısa zamanda beykozlunun sorularını yüz yüze cevaplaması gerekmektedir diye, dile getirdik.

neticesinde haberin bu hassas bölümünü yakalayan arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz.

Toplam 1 yorum bulundu.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1088
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 513
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 464
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 660
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 509
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852