KASTAMONULULARDAN BEYKOZ'A BAYRAM ARMAĞANI

21-11-2010 6720 Yorum yok. Yorum Ekle

Kastamonulular bayramın 3.günü R.Şahin Köktürk Spor Salonunda düzenledikleri bayramlaşma etkinliğinde, hemşerileri Fındık Kurdu Berna ile coştu.

Beykozlu Kastamonulular Derneği tarafından düzenlenen bayram etkinliğinde ilk sahneyi Kastamonulu ve Beykozlu Sanatçı Ayhan Aydın alırken ardından; BEYKASDER Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gökbek'in çocukları Metin, Samet, Berat kardeşler seyircilerle buluştu.

Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Âdem Sefer, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşaviri Muharrem Ergül, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baki, SP İlçe Başkanı Burhan Öz, BBP İlçe Başkanı Özer Güneş, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Cavit Gül, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve bazı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

5. Dönem Beykoz Belediye Başkanlığı yapan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliği görevini halen devam ettiren Muharrem Ergül, bir dönem Özel Kalem Müdürlüğünü yaptığı ardından, Belediye Başkanı olduğunda Baş Danışmanı olarak görev teklif edip kendisine yardımcı olmasını istediği ve çalışma dönemindede büyük katkısını gördüğünü her vesileyle dile getirdiği Beykoz'un 1. Dönem Belediye Başkanı ve Halen Beykoz Belediye Başkan Danışmanlığı görevini yürüten Ali Zengin'i Protokol oturma düzeninin uzağında gördüğünde yanına gidip hasret gidermesi kendisini izleyenlerin duygulanmasına vesile oldu.

Etkinliğin erken saatlerde başlamasıyla alana gelen Kastamonulara pilav kavurma ve ayran ikram edilirken, Kastamonu'ya özgü el dokuması ürünler, yiyecekler tezgâhlarda satışa sunuldu.

Beykozlu Kastamonulular Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Temel hemşerilerini selamlama konuşmasında, Türkiye'nin neresine giderseniz gidin Bizim insanımız için övgüler duyarsınız. Bizler bu bilinçle ve onurla Memleketimizin her köşesinde Kastamonu'yu en güzel şekilde temsil etmekteyiz dedi.
Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yaptığı konuşmada, Kastamonuluları birlik beraberlik ve gösterdikleri bu dayanışma örneği için tebrik etti.
Beykoz Kaymakamı Aydın Ergün, görevi nedeniyle bayramların çoğunu gurbette geçirdiğini ve Beykoz'da bulunduğu sürede, Kastamonuluların gösterdikleri bu dayanışma örneklerine birçok kez şahit olduğunu, gurbette geçen bayramların bu etkinlikler ile bir nebze olsun giderildiğini vurgularken, Kastamonuluları bu birlik beraberlikleri için tebrik etti.

Omurilik Felçliler Derneği Başkanı Serap Başer ve Başkan Yardımcısı Saniye Efe'nin de katıldığı etkinlikte, Serap Başer, bir Kastamonulu olarak tüm hemşerilerinin bayramını tebrik etti. Yönetim tarafından konuşmacılara günün anlamına yakışan, Kastamonu'ya özgü hediyeler verilip hatıra fotoğrafı çektirildi.
Son olarak sahneye çıkan Fındık Kurdu Berna seyircileri coşturarak, söylediği şarkılarla herkesi kendine hayran bıraktı. Berna'nın Küçük kardeşi Onur'la birlikte yaptığı düet izleyenlerden büyük alkış topladı.
Bayramın 3.gününde hem bayramın, hem de bu güzel etkinliğin tadını çıkaran Kastamonulular, bir başka organize de yine birlik, beraberlik ve dayanışma örneği göstermek dilekleriyle alandan ayrıldılar. 

KATILDIĞIMIZ HER BAYRAMLAŞMANIN, KENDİ KONUSUNA ÖZEL FOTOĞRAFLARI FOTOGALERİDEDİR. BİLGİNİZE ... 



Fotoğraf Galerisi


21-11-2010 6720 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

SİYASİLERİMİZ BEYKOZ BİRLİKTELİĞİ OLUŞTURMALIDIRLAR

25-04-2024 Yorum yok. 1192
Cüneyt Pulant

BEYKOZLU, BEYKOZLUYA SAHİP ÇIKTI

25-04-2024 Yorum yok. 938
Neyir Erkan Şişman

RUHUMUZDA BAHAR HAVASI

25-04-2024 Yorum yok. 774
Tuncay Ünde

Yalancının evi yanmış kimse inanmamış

25-04-2024 Yorum yok. 740
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

2 Konu 2 Görüş…

25-04-2024 Yorum yok. 699
Erdal Uzuner

SEÇİMİN ARDINDAN

25-04-2024 Yorum yok. 688
Hacı Arıcı

SÖZDE MÜSLÜMAN

25-04-2024 Yorum yok. 675
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 535
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 521
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1195
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 929