BEYKOZ ÇUBUKLU DERNEĞİ'Nİ KONUŞUYOR

20-02-2011 74266 62 yorum. Yorum Ekle

Çubuklu Derneği Yönetimi yoğun istek üzerine 2.sini gerçekleştirdiği, meme kanseri ve tedavi yöntemleri konulu panelde, Uzman Doktor Murat Atay'ı 350 bayan ile buluşturdu.

Çubuklu Derneği'nin 2010 Kasım ayında gerçekleştirdiği, ilk panelinde Rahim Ağzı Kanseri ve yol açtığı sağlık sorunları konusu paneli Prof. Dr. İlkkan Dünder'in sunması sonrasında, panele katılan bayanların ve panelin haberi çıkan sitelere yorum yazanların yoğun talepleri üzerine 2.sağlık paneli 19 Şubat 2011 cumartesi günü, 1.panelinde adresi olan Çubuklu Kenan Başaran Düğün Salonun da yapıldı.

Panelin açılışı gerçekleşmeden, Dernek Başkanı Erdem Çelik ve bazı Yöneticiler, bir süre önce derneklerini ziyaret eden Ordu-Mesudiye Yeşilce Beldesi eski Belediye Başkanı Yekta Aydın'ın armağan ettiği "sevgi, özlem, hasret ve sıla duygularının ön planda olduğu" şiir kitapları, panele katılan bayanlara armağan edildi. Daha panel başlamadan yöneticilerin kendisi ile yakından ilgilenmesi ve hiç alışık olunmayan şiir kitapları armağan edilmesi, sabahın erken saatlerinde panele gelen bayanları oldukça mutlu etti.

Çubuklu Derneği Başkanı Erden Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri panele salonuna Davetlilerini kapıda karşılayarak aldılar.
Dernek Yönetim Kurulu üyesi Şenel Başaran'ın açılış konuşmasından sonra Dernek Başkanı Erdem Çelik mikrofonu alarak, davetlilere hitap etti. Dernek Başkanı yaptığı konuşmada, Yönetim olarak bir bütün olduklarını arkadaşlarının yanında olmasıyla, onlardan güç aldığını belirterek yönetim kurulunu sahneye, yanına davet etti. Daha sonra Çelik, Çubuklu Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kolcuyu, Çiğdem Mahallesi Muhtarı Murat Erdal'ı, Derneğin Avukatı Ayşe Yıldırım'ı, yapılan sağlık panelinin sponsoru CHP İl Genel Meclis Üyesi İlyas Yılmaz'ı, Gazetemizde çıkan bir haber üzerine Kimsesizlerin ve Engellilerin Annesi İlan Edildiğini öğrendim diyerek Omurilik Felçliler Derneği Yöneticilerinden Figen Yılmaz'ı da yanına davet etti.

Başkan yaptığı konuşmada Yönetim Kurulu arkadaşlarını, dernek çalışmalarını her zaman destekleyen Avukat Ayşe Yıldırıma, Çubuklu ve Çiğdem Muhtarlarına, Derneğin kuruluşundan bugüne kadar hiçbir sosyal çalışmada desteğini esirgemediğini belirten, yapılan son sağlık panelinin de sponsoru olduğunu söylediği CHP İl Genel Meclis Üyesi İlyas Yılmaz'a davetlilere kimsesizlerin ve engellilerin annesi olarak tanıttığı Figen Yılmaz'a, panelin duyurularının yapılması için araç temininde yardımcı olan Belediye Başkan Danışmanı Coşkun Tosun'a ve Beykoz Belediyesine, her taleplerini yerine getiren ve panele bizzat katılan Beykoz Lojistik Meslek Yüksel Okulu Yöneticisi İsmet Özmen'e, hafta sonunun erken saatlerinde panele katılım gösteren tüm davetlilere yaptığı akıcı konuşma ile teşekkür etti.

Çelik son olarak, Mahallesinde tapu, ecrimisil, işsizlik, yol genişletilmesi, otobüs hattı sorunu gibi sıkıntıların olduğunu bu sorunları gidermek için,Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yılmadan çalıştıklarını belirterek panelde davetlilerini aydınlatacak olan Doktor Murat Atay'a ayrıcalıklı teşekkür edip, 05 dakika 11 saniyelik konuşmasını bitirdi.Daha sonra birçoğu basında haber konusu olan Belediye Başkanı, STK ve Siyasi Partiler ziyaretleri imar ve sağlık panelleri, eğitim çalışmaları ile Beykoz Kamuoyunda oldukça ses getiren engelli Kadriye Doğan'nın heyelan nedeniyle yıkılma tehlikesi geçiren evini kurtarmak için gösterdikleri başarılı çalışmaların da içinde olduğu slayt gösterisinin sunumu bittikten sonra erkekler salon dışına davet edilerek, salon sorumluluğu Dernek üyesi Ayşe Karadeniz'e veriledi.Ayşe Karadeniz 26 yıllık hizmetinin sonrasında Beykoz Belediyesinden Müdür olarak emekli olduğunu, Çubuklu da oturup derneğin üyesi olduğunu ve derneğe hizmet etmekten gurur duyduğunu belirterek sözü Uzman Dr. Murat Atay'a bıraktı.

CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Şenol, AKP ve SP Beykoz İlçe Kadın Kolları Yöneticileri ile mahalle halkı ve onların yakınlarının katılım göstererek 350 sandalyeli salonu tamamen doldurduğu panelde, Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu Yöneticisi İsmet Özmen'in kurduğu projeksiyon yardımı ile Uzman Dr. Murat Atay, bayanların sabırsızlıkla beklediği sunumuna geçti.Dr. Murat Atay oldukça akıcı dille panel konusunu işlerken, soru cevap bölümünde katılımcıların yoğun sorularına cevap verdi. Panelin sona ermesiyle Doktor Murat Atay, Dernek yönetimi ve panelin sponsoru olan CHP İl Genel Meclis Üyesi İlyas Yılmaz'ın panele katılanların tebriklerini kabul etmesiyle Çubuklu Derneği etkinliği de sona ermiş oldu.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.


20-02-2011 74266 62 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

mazlum çınar 20-02-2011

kutlama

uzman doktor murat atay beyfendının katılımıyla gerceklestırmıs oldugunuz panelın bayanlar tarafından yogun ılgıyle karsılandıgını ve katılımın yuksek oldugunu goruyorum cubuklu dernegı ve sayın baskan erdem celık saglık alanındakı gostermıs oldugunuz hassasıyetten ötüru tebrık ederım.basarılı calısmalarınızın devamını dılerım.ayrıca dogus habere bu panale göstermıs oldugu ılgıden öturu tesekkuru bır borc bılırım.saygılarımla mazlum çınar

Erdem ÇELİK 20-02-2011

tüm emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederiz

Çubuklu derneğimizin düzenlemiş olduğu meme kanseri paneline katılımcı doktorumuz sayın Murat ATAY' a başarılı bir panel düzenlediği, bayanların taktirini topladığı için derneğimiz yönetimi olarak çok teşekkür ediyoruz. Doğuş Haber'den Neyir Hanıma ve Ozan beye, il genel meclis üyemiz sayın İlyas beye, Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu yöneticisi İsmet Özmen'e, sanatçımız Cano hanıma ve panelimiz için dört defa mesaj çekerek gerçek dostluğunu gösteren Kenan Özdemir' e çok teşekkür ediyorum. Katılımcı tüm bayanlara da teşekkür ediyorum.

meliha kaya 20-02-2011

--

Ben eski bir çubukluluyum, şuan ise Pendik'te oturuyorum. Eski bir Çubuklulu olarak, Çubuklu'nun bu mutlu ve birliktelikli gününden şahsım adına gurur duydum. Ancak bu tür programlardan ve program saatlerinden yeterince haberdar olamıyorum, aynı zamanda da program saatlerinden pek memnun değilim.çünkü bu tür programları sabah saatine almaları bir çok insan için çok erken, daha uygun saatler seçmeniz halkımız için daha rahat olacaktır. Ben bu tür çalışmalarından dolayı Çubuklu derneğimizin yönetimine ve başkanına çok teşekkür ediyorum ve devamını bekliyorum

suzan 20-02-2011

panel

çubuklu dernek başkanı erdem beyi tebrik ediyorum gerçekden çok çalışdığını gördüm allahda gönlüne göre veriyor sabah erken olmasına ramen salonu doldurmuşlar silayıt gösderisini izlerken ağladım allah hayırlarını kabul etsin

ismet konca 20-02-2011

teşekkür

çubuklu derneği başkan ve yönetim kurulunu,katılımcıları, böyle güzel bir etkinlik yaptıkları için kutluyor ,bundan sonraki etkinliklerinin devamını diliyorum.

şebnem 20-02-2011

çubuklu

ilkdefa bir panele katıldım bu panele katkısı olan herkesden allah razı olsun beni bağaşlayın beykozun basını nerede kadının sağlığı konulu panele gelmiyolarsa neden gelmiyor çağrılmıyorlarmı yoksa çıkarları olmadığı içinmi bu insanlar gerekdiği zaman onlarada tepki koymasını bilir yazık bir maza açılışına onlarca basın geliyor sağlık paneline gelmiyorlar takdiri sizlere bırakıyorum

nevzat kayhı ankara 20-02-2011

kutlama

benimde üyesi oldugum cubuklu derneginin saglık adına yaptıgı bu paneli cok önemsiyorum emegi gecen tüm dostlara teşekür ediyorum.NEVZAT KAYHI ANKARA.

perihan 20-02-2011

çubuklu

DAHA ÖNCEKİ RAHİM AĞZI KANSER PANELİNE ĞİTİM BU PANELE EŞİM EVDE OLDUĞU İÇİN GİDEMEDİM ÇUBUKLU DERNEK YÖNETİMİNE TEŞEKÜR EDİYORUM AMA ERKEN YAPTIKLARI İÇİN ÇOK KIRILDIM HALKIN YANINDA OLAN DOĞUŞ HABERE ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM SEN DOĞRULARI YAZ ALLAHDA SENİN YARDIMCIN OLUR

sevda 20-02-2011

çubuklu

çubuklu derneğinden allah razı olsun dokdur ayağımıza kadar geliyor böyle nimetin değerini bilelim başkan otobüs alınması için nasıl mücadele vermemiz gerekiyorsa söyleyin her sabah 6. 30 da kavacık köprünün oruya kadar yörüyorum belediye başkanımıza muhdarımıza dernek başkanımıza yavlarıyorum allahrzası için otobüs koyun bu feryadımızı duyun

Demet Şinel 20-02-2011

tebrikler

beykoz çubuklu için bir nimet sayılacak bu çalışmaların devamını dilerim...tebrikler

Toplam 62 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 575
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1072
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 532
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 443
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 495
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 437
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 635
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 493
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1114
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 975
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 839