KENGERLİ BAYANLAR 8 MARTI DOYA DOYA YAŞADI

09-03-2011 71425 74 yorum. Yorum Ekle

Ordu- Mesudiye Güzle Köyü Kenger Mahallesi Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü anısına İBB Beykoz Koru Tesislerinde düzenlediği kahvaltıda konuşmacı olarak eski Devlet Bakanı Önay Alpago'yu kadınlar ile buluşturdu.

Dernek Başkanı Oktay Kaya açılış konuşmasında tüm davetlilere, konuşmacı Önay Alpago ve İstanbul'un çeşitli ilçelerinden getirdikleri dernek mensuplarının ulaşımlarını sağlayan, Pendik, Ümraniye ve Bakırköy Belediyeleri ile Beykozlu dernek mensuplarının ulaşımını sağlayan Çubuklu Derneği Başkanı Erdem Çelik'e, kendilerine salonun hazırlanmasında katkısı sağlayan Beykoz koru tesis çalışanlarına ve Ordu Mesudiye'nin Sesi Gazetesi ile Doğuş Haber'e teşekkür ettikten sonra mikrofonu bayanlara bıraktı.

Ak Parti İstanbul 1.bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Özlem Öztekin Vural ve CHP İstanbul 1.bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Günizi Dizdar'ın 8 Mart dünya kadınlar günü kutlama, bayanlarının haklarının gelişmesi ile ilgili temenni ve selamlama niteliği taşıyan konuşmalarından sonra günün konuşmacısı Eski Devlet Bakanı Önay Alpago sahneye davet edildi.

Önay Alpago Kadınlar Gününün tarihçesini anlattıktan sonra, kadınların son dönemde yaşadığı şiddet olaylarından örnekler sundu. Kadın Hak ve Özgürlükleri konusunda görüşlerini akıcı bir dil ile davetlilerle paylaşan Alpago, Bakanlığı zamanında da temsil ettiği makamın Devlet kademesi olduğundan, hiçbir bayana partisini sormadığını belirtti.


Önay Alpago konuşmasının son bölümünde kadının yaşamını erkekler şekillendiriyor, "sen, şu, o, bu, öyle olsun, böyle olsun davranış biçimleri ile yaşamlarımızda egemen olduklarını zannediyorlar. Oysaki, hepimizin gözyaşı aynı akar diyerek katılımcıların pür dikkat dinlediği konuşmasını "sevginizi bölmeyin" temennisi ile bitirdi. Konuşmacı Önay Alpago konuşmasını bitirdikten sonra, kendisini bu etkinlikte yalnız bırakmayan CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Özel Şenol ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte tüm katılımcılardan izin isteyerek salondan ayrıldı.

Mesudiyeli Sanatçı Erkan Tuncer'in sahne aldığı programda katılımcılar doyasıya eğlenme fırsatı buldu. Günün sunucusu kendilerine bu olanağı tanıyan Dernek Yönetimine teşekkür ederek, Yöneticileri sahneye davet edip, tüm bayanlara alkışlattı. Güne katılan basın mensubu Sefai Uzunyurt ve Ozan Derviş ve İBB Beykoz Koru Tesisi Şefine günün anısına hediye verilmesiyle etkinlik son buldu.

HABERİMİZİN DİĞER FOTOGRAFLARI,FOTOGALERİMİZDEDİR.


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


09-03-2011 71425 74 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Aynur 09-03-2011

Tebrik

Sayın Bakanı akıcı konuşması ve Türk sevgi, sevkat ve anaçlığın bütün vasıflarını üzerinde bulundurması sebebiyle yürekten tebrik ederim. Ayrıca bu günü organize eden kengel derneği yönetinidu kutluyorum.
Aynur/Hendek

Erdem çelik 09-03-2011

Kenger

kenger derneği yönetim kurlunu ve başkan oktay beyi halkın sitesi doğuş haberi kutluyorum

SENEM KAYA 09-03-2011

TEŞEKKÜR

Kadınların hatırlanması gereken önemli günlerden birinde, Kengerli bayanların, Kenger Derneği Yöneticileri tarafından hatırlanıyor olması, bizleri gerçekten çok duygulandırdı. Etkinliğimizde aramızda olan ,bizlere öğütler veren akıcı konuşmasıyla, tüm bayanların takdirini alan, bilgi ve deneyimini bizlerle paylaşan Devlet Bakanımız Sayın Z.Önay Alpogo hanımefendiye, Kengerli bayanlar adına teşekkür ediyorum. Başta Kenger Derneği başkanımız Oktay beye, eşim Ercan Kaya'ya ve diğer yöneticilere teşekkür ediyorum.

Ercan Kaya 09-03-2011

Teşekkür

Kenger Derneği Yönetim Kurulu üyesi olarak, Davetimize icap eden başta Devlet Bakanımız Sayın Zehra Önay Alpago'ya, CHP Milletvekili aday adayı Av.Günizi Dizadar'a, AKP Milletvekili aday adayı Av. Selma Öztekin Vural'a, CHP Beykoz İlçesi Kadın kollarına, Beykoz Doğuş Gazetesi sahibi Ozan Derviş'e, Mesudiye Gazetesi İmtiyaz sahibi Sefai Uzunyurt'a ve etkinliğimize katılan tüm Kengerli bayanlara, önce şahsım adına ve Kenger Derneği Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum.

özkan Ayduğan 09-03-2011

8 MART

Bayanlar 8 Martı doya doya yaşadı.Herhalde ben algılama özürlüyüm,onun için bu yorumu okuyan herkesten özür diliyorum.8 Mart dünya kadınlar günü programında kadınlara kimler alkışlatılmış?erkekler...Hediyeler kimlere verilmiş?Sn.Sefai Uzunyurt a,Sn Ozan Derviş e ve İBB Koru şefine.Hediyeleri kim taktim etmiş?Programı başarıyla sunan erkek sunucu.Hanımlar birkaç dakikalık horonlarından arta kalan o uzun zaman diliminde ne yapmışlar ?bol bol siyasi nutuk dinlemişler.Başka?yukarıdaki fotoğraf karesinde görüldüğü üzere dünya kadınlar günü programında horonu yine erkekler tepmiş. Yinede yapmış oldukları bu organizasyondan dolayı KENGER DERNEĞİNİ tebrik eder,Dünya kadınlar gününü kutlarım.

Çağrı 09-03-2011

Tebrikler

Ben Beykozluyum. ve bu siteyi takip edenleren biri olarak Bir köy derneğinin bir sürü partilerinbile başaramadığı bu güzel etkinlikten dolayı tebrik ediyorum. ayrıca dernekçilik yaptığını sandığı bir çok kuruma da örnek olur inşallah

Sebahattin KAYA 09-03-2011

KADIN BAŞIMIZIN TACI

BAZI KADINLARIMIZ BİZE ÖNEM VERİLMİYOR, BİZ İKİNCİ SINIF İNSANIZ DİYOR. BAKIN HAYATIMIZIN VAZGEÇİLMEZİ KADINLAR İLE İLGİLİ EN GÜZEL YANIT ŞU OLABİLİR. ANNENİMİ, BABANIMI DERSENİZ ANNEMİ DAHA ÇOK SEVİYORUM, KAYINPEDERİNİMİ KAYNANANIMI DERSENİZ KAYNANAMI DAHA ÇOK SEVİYORUM, AMCAN, DAYIN HALANM TEYZENMİ DERSENİZ HALALARIMI DAHA ÇOK SEVİYORUM, ERKEK KARDEŞMİ ABLA YADA KIZ KARDEŞMİ DERSENİZ ABLAMI VE KIZ KARDEŞİMİ DAHA ÇOK SEVİYORUM, ÇOCUKLARIMIN ARASINDA KIZIMI DAHA ÇOK SEVİYORUM HA BİRDE HAYATIMI PAYLAŞTIĞIM EŞİMİ ZATEN SEVİYORUM DAHA NE KALDI. SAYGILARIMLA

MEVLÜDE KAYA 09-03-2011

TEŞEKKÜR

BİZİ BİR ARAYA GETİREREK UZUN ZAMANDIR GÖREMEDİĞİMİZ AKRABALARIMIZLA KAYNAŞTIRAN DERNEK YÖNETİMİMİZE VE BU GÜNÜMÜZÜ HABER YAPAN DOĞUŞ HABERE TEŞEKKÜR EDERİZ

OKTAY KAYA 09-03-2011

TEŞEKKÜR

Hayatımızın olmazsa olmazlarımızın en önemli varlığı olan bayanların sabah kahvaltısında bizleri yalnız bırakmayan eski devlet bekenımız Sayın Zehra Önay Alpago'ya, CHP VE AKP millet vekili aday adaylarımıza, Beykoz Doğuş Gazetesi sahibi Ozan beye, Mesudiye sesi gazetesi imtiyaz sahibi Sefai beye ve bizlere haklı gurur yaşattıran KENGER KÖYÜ müzün çok değerli bayanlarına, misafirlerimize, yönetim kurulunda ki bşk. yrd. Sebahattin beye, Muhasip Ercan beye, sekreter Erol beye, üyelerimiz Vedat beye, Zeki beye, Sinan beye çok teşekkür ediyorum.AYNI COŞKUYU TÜM KÖYLÜMÜZ VE KENGERİ SEVEN HERKES İLE BİRLİKTE 29 MAYISTAKİ ŞENLİĞİMİZDE YAŞAMAK VE YAŞATMAK UMUDUYLA.....................

OKTAY KAYA 09-03-2011

BİLGİLENDİRME

Özkan Aydoğan,
Yazdıklarımı sonuna kadar okuduğunda algılama özürlü olup olmadığının kararını yine kendin vereceksin.
1-Alkışladıkları dernek yönetimi.niyemi? derneğimizin kadınlar kolu oluşmağından dolayı böyle bir organize düzenleyip köyümüzün tüm bayanlarını bir araya getirdiği için.2-Bir yıl içerisinde tüm organizelerimizde ve o gün bize çok yardımları olduğu için hediye verildi.bayanlarada (230) karanfil verildi.3-sunucu erkek değil bayandı.4-üç buçuk saatlik zaman içerisinde yarım saatlik bayanlar gününe özel konuşma yapıldı.5-horon oynamaya gelince sadece 3 dk. lık oyuna sanatçı arkadaş davet ettiği içindi.başka merak ettiğin bi konu varsa gazeteden bana ulaşabilirsin.

Toplam 74 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 490
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787