GÖZYAŞLARI GÖKSU DERESİNE KADAR ULAŞTI

16-03-2011 6059 15 yorum. Yorum Ekle

İshakağa İlköğretim Okulunun, Şehit ailelerinin katılımıyla Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programında davetlilerin gözyaşları hiç dinmedi.

İshakağa İlköğretim Okulunun, Şehit ailelerinin katılımıyla Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma programında davetlilerin gözyaşları hiç dinmedi.İlçenin en başarılı eğitim yöneticilerinden Göksel Biçer'in yeni görev yeri olan İshakağa İlköğretim Okulunun 18 Mart Çanakkale Şehitleri anısına yapılan programa, İshakağa İ.Ö.O'dan görevli öğretmenler ilçedeki tüm Şehit ailelerine ulaşarak geceye davet ettiler. Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde Çanakkale Şehitleri Anma programına, Beykoz'un yurdun çeşitli yerlerinde Şehit düşen askerlerinin de eklenmesiyle ortaya çıkan tabloya yürekler dayanmadı.

İlçe protokolünden kimsenin katılmadığı gecede Şehit aileleri, bazı okul müdürleri ve öğretmenler ile veliler İshakağa İlköğretim Okulunun eğitimcilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini yalnız bırakmadılar.Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan geceyi Cevdet Baki Karaveli sunarken, mecburi sunumların dışında zamanı iyi kullanmak adına başka hiçbir konuşma yapılmayarak, direkt hazırlanan program sahneye konuldu. 

3 perdelik "Bir Destandır Çanakkale" Oyunu, Sanatçı Esat Kabaklı'nın Çanakkale Görüntülerinin üzerine okuduğu Yeni Çanakkale Türküsü, Beykoz'un Tüm Şehitlerinin Tanıtıldığı slayt gösterimi, Şehit ailelerinin evlerine giderek yapılan söyleşilerin slayt gösterimi, öğrencilerin okuduğu şiir ve türküler programın akışını oluşturdu.

Salonun iki katının ve koridor merdivenlerinin tamamen dolduğu etkinlikte, tüm Şehit Aileleri sahneye davet edilerek, günün anısına kendilerine birer anı plaketi verildi. Geceye katılan ve görevli olan öğretmenler tarafından plaketler verilirken, oldukça duygusal anlar yaşandı.Geceyi gereksiz yere uzatmamak için olağanüstü çaba gösteren Okul Yönetiminin hazırladığı program, her şeye rağmen oldukça uzun olmasına karşın başından sonuna kadar sabırla izlenen ender programlardan oldu.

Şehit aileleri slayt gösteriminde tüm Şehit Askerleri ve kendi askerlerini ekranda gördüklerine yüz ifadelerindeki metanet ve tarifi mümkün olmayan görüntüler, geceye katılan diğer konukların gece bitene kadar kendilerini tutamadan gözyaşı akıtmalarına vesile oldu.

Gecenin sunucusu gece boyu çok özel cümlelerle konuklarını en üst düzeyde onure edip, davranış biçimi ile geceye ayrı bir ahenk katarken, gece boyu göstermediği veya perde arkasında akıttığı gözyaşlarına hakim olamayarak vedasını gözyaşları eşliğinde yaptı.

Hazırlanan programın bitmesiyle katılımcılar gecenin organizesi için gecesini gündüzüne katıp, ekip çalışmasının en güzel örneğini sunmuş olmanın mutluluğunu yaşayan İshakağa İlköğretim Okulu Öğretmenlerinden Cevdet Baki Karaveli, Özlem Halime Çiçek ve Fevzi Ceylan İle Okul Müdürü Göksel Biçer'i tebrik için sıraya girdiler.




16-03-2011 6059 15 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Kerim 16-03-2011

ne güzel tarif etmişsiniz

geceye bende katıldım söylediklerinize tamamen katılıyorum, geceyi o kadar güzel tarif etmişsiniz ki ancak bu kadar olabilir. gördüğüm gerçek ise bir ilköğretim okulu böyle güzel gece organize ediyorsa, belediye ve kaymakamlık ortaklaşa daha iyisini yapıp halka sunmalı diye düşünüyorum. belki de yapacaklardır. ishakağa iöo yetkililerini tebrik ederim. çok çok duygulandık.

Göksel Biçer 16-03-2011

Teşekkürler

Davetimize icabet eden şehitlerimizin yakınları başta olmak üzere bizi yalnız bırakmayan okul müdürü arkadaşlarıma, öğretmenlerime, misafirlerimize ve velilerime, siz değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi sunarım. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimi, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerini ve öğrencilerimi kutlarım. Saygı ve sevgilerimle...

Müslim GÖZTOK 17-03-2011

Teşekkürler.

15.03.2011 Tarihinde Okulumuz adına düzenlenen Çanakkale Şehitlerini ve yurdumuzun değişik illerinde şehit olan askerlerimizle ilgili proğramı hazırlayan Öğretmen arkadaşlarımdan Özlem Halime ÇİÇEK' e,Cevdet Baki KARAVELİ'ye,Fevzi GEYLAN'a ,emeği geçen tüm Öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Mehmet Kirman 17-03-2011

Ne güzel bir proğram..

Bu güzel geceyi hazırladığınız için çok teşekkür ederim. Çok duygulu mükemmel bir geceydi. Emeği geçen herkesin emeğine,eline sağlık.

Emriye ERTÜRK 17-03-2011

Mehmetçik

Bizler korku nedir bilmez, sıcak yataklarımızda uyurken birileri bizler için, kutsal bildiğimiz herşey için canını verdiler.Ki onlar yine namus ve şerefi ve vatanı için can veren bir neslin torunlarıdır.Çanakkale ve öncesi,Çanakkale ve sonrası.Antep'te,Aydın'da,Urfa'da, İzmir'de toprağa karışan yiğitlerin al kanı ile sulanan bu toprak daha nice Mehmetler'e gebedir.Bizler onların aziz hatıraları karşısında daima sonsuz hürmetle eğiliyoruz.İşte bu hürmetli eğilişlerin en etkililerinden biri de siz sevgili öğretmen arkadaşlarım tarafıdan gerçekleşti.Sizlerle tanışmış olmak büyük onur. Bizlere; evlatlarını bizler için, vatan için genç yaşta toprağa vermiş ailelere şükranlarımızı sunmak adına verdiğiniz bu fırsat için çok teşekkür ederiz.

nahit ayaz 17-03-2011

harikaydı

İshakağa İlköğretim Okulunun, Şehit ailelerinin katılımıyla Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği proğramı çok beğendim sayın müdürü göksel biçer beyi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.

YÜKSEL GÖZTOK 17-03-2011

Teşekkürler

İshakağa İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerininÇanakkale Şehitlerini Anma töreni ile hazırlamış oldukları gösterilerden dolayı teşekkür eder başarılar dilerim.

Ayhan ÖZGÜN 17-03-2011

Emeğinize Sağlık

Bu güzel geceyi hazırlayan ve katkısı olan herkesin emeğine, yüreğine sağlık. Program çok güzeldi. Özellikle şehit aileleri ile yapılan görüşmeler çok etkileyiciydi. Başta Okul Müdürü Göksel BİÇER olmak üzere emeği geçen, vakit harcayan herkese teşekkürler.

Fevzi GEYLAN 18-03-2011

Amacımza ulaştık

Bu program bizler için çok büyük bir sorumluluğun kabullenmekti.Çünkü söz konusu olan ŞEHİTLERİMİZDİ. Program sonrasında özellikle ŞEHİT AİLELERİNİN teşekkürleri emeklerimizin boşa çıkmadığını bize gösterdi.Geceye katılan başta ŞEHİT AİLELERİ olmak üzere herkese teşekkürler.

Mustafa Arman 18-03-2011

Olmaz Böyle Şey!

Sıradan bir program olduğunu düşünerek gönülsüz olarak ve hatır için gitmiştim. Ancak; sene arasında bir okulun böyle bir program yapabileceği aklımdan bile geçmezdi. İyi ki katılmışım.Geleceğe dair olan karamsarlığım ortadan kalktı, acıların paylaşıldığının farkına vardım, acılar ile de mutlu olunabiliniyormuş. Emeği geçen başta okul müdürü Göksel BİÇER, öğretmenler Cavdet Baki KARAVELİ, Fevzi Geylan ve Özlem Halime ÇİÇEK olmak üzere herkese teşekkürlerimi ve takdirlerimi sunarım.
Mustafa ARMAN (Emekli Okul Müdürü)

Toplam 15 yorum bulundu. 1-10 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 591
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1080
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 547
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 448
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 506
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 456
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 653
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 503
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1123
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 986
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 849