MESUDİYELİLER DERNEĞİNDEN ÇANAKKALE ANMA PROGRAMI

22-03-2011 4504 7 yorum. Yorum Ekle

İstanbul Mesudiyeliler Derneği, Beykoz Lojistik Meslek Yüksel Okulu Salonunda Prof. Dr. İbrahim Öztek Çanakkale - Gelibolu Savaşlarını kapsayan "Gazi Mustafa Kemal ve Çanakkale Destanı" konulu konferans gerçekleştirdi.

İstanbul Mesudiyeliler Derneği, Beykoz Lojistik Meslek Yüksel Okulu Salonunda Prof. Dr. İbrahim Öztek Çanakkale - Gelibolu Savaşlarını kapsayan "Gazi Mustafa Kemal ve Çanakkale Destanı" konulu konferans gerçekleştirdi.Çanakkale Şehitlerini anma programları kapsamında yapılan etkinliğe katılan Mesudiyeliler Beykoz Lojistik Yüksel Okulu Salonunu doldururken, bazı Mesudiyeli Milletvekili Aday Adayları da konferansa katıldı.

İstanbul Mesudiyeliler Derneği Başkanı Süleyman Uluocak yaptığı açılış konuşmasında, toplantının iki bölümden olacağını, 1. bölümde Çanakkale Haftası münasebeti ile Mesudiyeli hemşiremiz Prof. Dr. İbrahim Öztek'in konferansı, 2. bölümde ise Mesudiyeli Milletvekili Aday Adayı olan hemşerilerimizin mikrofondan kendilerini siyasi konuşmalara girmeden tanıtmalarına olanak tanınacağını belirterek tüm katılımcılara tek tek teşekkür etti.

Konferansa, eski Ordu Valisi Mustafa Malay, eski Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Fikret Boztepe, Mesudiye Vakfı Başkanı Sezgin Özüpek, Beykozlu Ordu-Mesudiyeliler Dernek Başkanı Fazlı Coşkun, Köy Dernek Başkanları, bazı Belediye Meclis Üyeleri ve birçok Mesudiyeli katılırken, CHP İstanbul Milletvekili Adayları Oktay Ekşi, Yamen Uzun, Yekta Aydın, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı İskender Yaman ve DP İstanbul Milletvekili Adayı Mehmet Özdemir'de diğer katılımcılar oldular.

Prof. Dr. İbrahim Öztek'in başarılı sunumundan sonra, eski Jandarma Genel Komutanı Emekli Orgeneral Fikret Boztepe ve eski Ordu Valisi Mustafa Malay'ın selamlama konuşmalarından sonra, oturumun ikinci bölümüne geçildi.Bu bölümde, Oktay Ekşi, Yamen Uzun, Yekta Aydın, Mehmet Özdemir ve İskender Yaman Mesudiyeli İstanbul Milletvekili Aday Adayları olarak kendilerini tanıtan kısa selamlama konuşmaları yaptılar. Mikrofona gelen tüm konuşmacılar öncelikle Gazi Mustafa Kemal ve Çanakkale Destanı konulu sunumun sahibi Prof. Dr. İbrahim Öztek'i tebrik ederek sözlerine başladılar.

İki bölümden oluşan oturumun bitiminden sonra Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulunun hazırladığı ikram için okulun öğrenci yemekhanesine geçildi. İkram süresince serbest sohbet etme şansı bulan Mesudiyeliler daha sonra Beykoz Jojistik Meslek Yüksek Okulundan ayrıldılar.

 




22-03-2011 4504 7 yorum. Yorum Ekle

Yorumlar

Mimar Süleyman Uluocak - Mesudiyeliler Dernek Başk 24-03-2011

Teşekkür ederim.

MESUDİYELİLER DERNEĞİ'nin
Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulunda
yapmış olduğu
"GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve ÇANAKKALE ZAFERİ"
Konulu panele katılan, katkı koyan ve
bu panelin duyurulmasını sağlayan
Beykoz Doğuş Habere teşekkür ederim.
Saygılarımla...
Mimar Süleyman Uluocak
Mesudiyeliler Dernek Başkanı

Nevzat Kayhı / ANKARA 24-03-2011

TEBRİK

Benimde üyesi oldugum İstanbul Mesudiyeliler Derneginin Çanakkale Zaferine verdiği değer ve önemi yürekten kutluyorum. Böylesine çok önemli bir günü hatırlayıp ve anması bizi hem Türk milleti olarak hem bir mesudiyeli olarak çok onurlandırdı. Değerli Süleyman başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarına, emeği geçen tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum ve çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda mega kent İstanbul'da Mesudiyeli hemşerilerini aynı çatıda toplayan Mesudiyeliler Merneğinin önemi ve değeri bir kez daha artmıştır ve artarak devam edecektir. Saygılarımla ...

Nevzat Kayhı / ANKARA

Nilgün ER 25-03-2011

Tebrikler...

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Çanakkale Zaferi konulu sunumu nedeniyle Prof.Dr.İbrahim ÖZTEK hocamızı, Mesudiyeliler Derneğinin değerli başkanı Sayın Süleyman ULUOCAK Beyefendiyi ve emeği geçen tüm dernek üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Saygılarımla...

CENGİZ ATMACA 25-03-2011

ÜÇYOL BELDESİ CENGİZ ATMACA

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Çanakkale Zaferi konulu sunumu nedeniyle Prof.Dr.İbrahim ÖZTEK hocamızı Tebrik ve Takdir ediyorum. 'O'ne güzel sunum ,'O' ne başarılı anlatım Hayran kaldım. Katılımcılara özellikle Millet vekili Aday Adaylarımıza çıktıkları bu onurlu yolda başarılar diliyorum. Mesudiyeliler Derneğinin değerli başkanı Sayın Süleyman ULUOCAK ve emeği geçen tüm dernek üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Saygılarımla ÜÇYOL BELDESİ CENGİZ ATMACA

Fazıl AKSOY / GÜLPINAR 27-03-2011

MESUDİYELİ OLMAK AYRICALIKTIR

Organizasyanu düzenleyen Mesudiyeliler Derneği Yönetimi etkinlik anlamında çok özel ve çok önemli bir konuyu irdeleme fırsatı vermiştir. Kendilerini kutluyor ve teşekkür ediyorum.Ayrıca paneli sunan sayın hocamız, gerçek anlamda çanakkaleyi ve M.Kemel Atatürk'ü katılamcıların kafasına kazırcasına bir sunum içinde olmuştur.Hocamız Sayın İbrahim Öztürk 'ü de bu anlamda kutluyor kendilerine teşekkür ediyorum.

ERDAL YILMAZ.MESUDİYELİLER DERNEĞİ GENEL SEKRETERİ 28-03-2011

GELENEKSEL PANELLERİMİZ

DÜZENLEDİĞİMİZ HER ETKİNLİKTE BİZİM YANIMIZDA OLAN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN MESUDİYELİLERE VE KONUKLARIMIZA SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNARIM . KATILIMLARINIZ BİZİ CESARETLENDİRİYOR,ATACAĞIMIZ ADIMLARI SAYENİZDE GÜVENLE VE CESARETLE ATIYORUZ.TEŞŞEKKÜRLER.DOĞUŞ HABEREDE SEVGİLER VE BAŞARILAR.YENİ ETKİNLİKLERDE BULUŞMAK ÜZERE SAYGILAR

Uğur Dağlı 28-03-2011

Tebrikler

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve Çanakkale Zaferi konulu sunumu nedeniyle Prof.Dr.İbrahim ÖZTEK hocamızı, Mesudiyeliler Derneği başkanı Sayın Süleyman ULUOCAK ve dernek yönetimini ve emeği geçen herkezi tebrik eder, çalışmalarınızın devamını beklerim.

Toplam 7 yorum bulundu. 1-7 arası listeniyor.
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 601
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1087
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 551
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 451
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 512
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 462
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 659
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 508
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1127
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 990
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 852